nymph89 Oluşturma zamanı: Mayıs 25, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 25, 2009 http://www.kitapokuyoruz.com/kapak/1195-Tas-Meclisi.jpg Jean Christophe Grange, "Kızıl Nehirler"in ardından "Taş Meclisi"yle yine sahnede. Gerçekten şaşırtıcı bir hayal gücü... Dayanılmaz bir gerilim... Fiziksel ve psikolojik şiddet... Parapsikoloji... Şamanizm... Telepatiyle gerçekleştirilen bir trafik kazası... Esrarengiz akupunkturcu... Türk ve Moğol şamanların mirasçıları arasındaki savaş... Mucizevi tedaviler, ani ölümler.. Bilimsel referanslar, polisiye vakaları ve parapsikolojik olguları etkileyici bir psikolojik atmosfer içinde birleştiren bir hikaye. Eski Sovyetler Birliği'nin gömülmüş sırları, nükleer füzyon, Mayıs 68'in hala varlığını sürderen derin izleri, peş peşe bulunan ipuçları. Kurbanların cellat, kahramanların hep kötü olduğu fantastik bir gerilim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2009 Hiç sevmedim kitabını Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2009 ilginç , değerlendirebilirim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2009 inş alıp okuyacağım.. gerçi alınacak dolu kitap var buna sıra nezaman gelir bilmem Teşekkürler buarada.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2009 http://www.gnoxis.com/forum/kutuphanem-e-kitap-29159-4.html#post399380 yukarıdaki linke pdf formatında ekledim .. indirip okuyabilirsiniz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nymph89 Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2009 ''Leyleklerin Uçuşu''ndan daha iyiydi bence bu kitabı... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2009 "Leyleklerin Uçuşu"nu okumadım fakat bunu beğenmedim ki Jean-Christophe Grange benim için çok değerli bir yazardır Diğer kitaplarını zevkle okudum Evde duruyor bir daha mı başlasam acaba. Belki ruh halimden dolayı beğenmemiş olabilirim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2009 filmi çok kötüydü kitabını okumadım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2009 nevermore'un verdiği linkten indirip okudum dün kitabı Güzeldi,beğendim... Melancholia bencede ruh halinden kaynaklı beğenmemişsindir bazen bende beğenmiyorum atıyorum bi kenara sonra tekrar baktığımda elimden bırakamıyorum neyse kitap gerçekten güzeldi. farklı bi konusu var.tavsiye ederim.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Param0re Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2009 bu adamın tarzı müthiş.benim çok hoşuma gidiyor.fakat bu kitabını ve leyleklerin uçuşunu bir türlü okuyamadım ama beklentilerimi boşa çıkarcanı sanmıorm.en kısa zmnda okumaya çalısıcam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
abaddon Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2009 bu kitap hayatımda okuduğum en güzel ve kaliteli kitaplardan biriydi.. öyle güzel ve çekici bir kurgusu var ki zaten kuantum fiziği ve içindeki olaylar harika ... kitabı 2 gün içinde bitirdim ve tekrar tekrar okuyorum.. harika bir şey.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2009 waoow hemen okuyaym bend e :DDD (bakmayın mesajı silemedim bende bu şekilde değiştirdim ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.