nevermore Oluşturma zamanı: Mayıs 25, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 25, 2009 Tanrisalliga Uyanisin 12 Belirtisi (Shaumbra) 1) Bedensel agri ve sizilar. Özellikle sirt, bel ve boyun belgesinde. Bu agrilara yogun bir DNA degisimi neden oluyor.Bu agrilar gecicidir. 2) Nedensiz derin bir üzüntü Gecmisini geride birakiyorsun sadece gecmisini degil bütün yeniden dogusun yol actigi karmalari. Tipki eski evden yeni bir eve tasinirken geride biraktiklarin icin üzüldügün gibi gecmis yasamlarla da vedalasmak üzüntüye yol aciyor. Bu üzüntü gecicidir 3) Nedensiz göz yaslarina bogulmak Bu da tipki iki numarada belirtildigi gibi ortaya cikiyor. Aglamak iyi gelir ve sagliga da yararlidir. Ayrica eski enerjiler bu yolla disari atiliyor. Bu da gecici bir durumdur. 4) Mesleki hayatta ani bir degisim Bu cok yaygin bir durum. Sen degistigin zaman cevren de degisiyor. Nasil kendine uygun bir is bulacaksin diye dert etme. Cünkü bu da gecici bir durum. Su anda gecis dönemini deneyimliyorsun. Hayal ettigin isi bulana kadar farkli farkli is kollarinda kendini calisiyor bulursan sasirma. 5) Aile ve akrabalardan uzaklasma Karmalarin dolayisiyla ailenle aranda bag vardi. Ancak bu karmalar cözülürken aile ve akraba iliskilerinin de cözülmesi cok normal. Kendini aile ve arkadaslarindan uzaklasiyor giibi hissedebilirsin. Bu da gecici. Korkma. Yakin bir zamanda sözkonusu kisilerle farkli bir duzeyde yeni baglar kurabilirsin. Ancak bu kez sözkonusu iliskilerin eski karmalardan arinmis ve yeni enerjiye demirlemis olacak. 6) Uyku düzeninde bozulma Tahminen geceleri 02.00 ile 04.00 arasinda uyaniyorsun. kafanda binbir konu seni mesgul ediyor. Bazan da sadece nefes almak icin uyaniyorsun. Endise etme. Eger tekrar uyuyamiyorsan kalk ve hosuna giden seylerle mesgul ol. Bu durum da gecici 7) Kabus görme Savaslar, katliamin yani sira korkunc varliklar tarafindan takip edildigini rüyalsrinda görüyorsan korkma. Cünkü kelimenin tam anlamiyla eski enerjiyi üzerinden atiyorsun. Savas, katliam, takip edilme ve korkunc yaratiklar tam da bunun sembolüdür. Korkma bu durum da gecici. 8) Yönsüzlük duydusu Bazan kendini yeterince bu dünyaya ait degilmissin gibi hissedebilirsin. Ya da kelimenin gercek anlamiyla yeterince ayaklarinin yere basmadigi, iki alem arasinda kistirilip kaldigin hissine kapilabilirsin. Bu gercekten de mekan anlaminda öyledir. Bu da gecici bir durumdur. Bilincin yeni enerjideki gecisi deneyimlerken bedenin dünyada asili kalir. Yeterince odaklanmak icin ormanda yürüyüsler ya da dogada zaman gecirilmesi önerilir. 9) Kendi kendine sohbetler Son zamanlara kendini kendinle sohbet ederken yakaladigin anlarin cogaldigini farkedersin. Hatta birden bire son yarim saattir kendinle sohbet ettigini hatirlarsin. "Ic"inde yeni bir iletisim düzeyiyle karsi karsiyasin. Bu kendinle sohbetler aysbergin görünen tarafidir. Bu sohbetler gittikce derinlecek ve akici hale gelecek. Birden farkindaliklarin arttigini göreceksin. Olaylar arasindaki baglantilari aniden kesfedeceksin. Merak etme cildirmiyorsun, sen yeni enerjideki yolundasin. 10) Yalnizlik hissi-Hatta insanlarla birlikteyken bile Kendini yalniz ve insanlardan "ayri" birakilmis hissediyor olabilirsin. Ancak kalabaliklara girmeyi de istemiyor olabilirsin. kutsal ve yalniz bir yoldasin. Yalnizliktan ne kadar bunalsan da insanlarla birarada olmak da icinden gelmiyor olabilir. Ayrica yalnizlik duygusu enkarnasyonlarin boyunca yaninda bulunan ruhsal rehberinin daha fazla esneyerek gelismen icin sana yer acmak istemesi ve senden ayrilmasindan da kaynaklanir. Bu da gecici. Icindeki bosluk, sevgi ve isikla yeniden dolacak. 11) Cosku ve tutkunun yitirilmesi Herseye karsi kayitsiz oldugun bir dönemde bulunuyor olabilirsin. Endiselenme hersey yolunda. "Hicbirsey yapmak istememe"nin tadini cikar. Cünkü bu da gecici. Bu tipki bilgisayarin yeniden yüklenmesine benzer. Bilgisayari yeniden daha karmasik bir programla yüklemek için önce kapamak ardindan acmak gerekir. 12) Özlem duygusu Bu belki de seni zorlayan en güclü meydan okumalardan biridir. Icinde ta derinlerde bu gezegeni terketmeyi ve yuvaya dönmeyi isteyen bir duyguyu zaptetmek bazan güclesir. Bunun intihar egilimi ile ya da öfke ve kizginlikla da bir alakasi yok. Bu sadece sessizce yuvaya dönmek isteyen bir tarafindir. Sen karmik devrini tamamladin. Bu hayat icin imzaladigin sözlesmenin isi bitti. Ek bir hayat icin hazirsin. Bu gecis döneminde diger tarafin nasil bir his verdigini hatirliyorsun. Burada, dünya üzerinde yeni bir göreve hazir misin? yeni enerjiye kök salmak icin karsilasacagin meydan okumalara hazir misin? Evet! Tabii ki hazirsin. Istersen hemen simdi yuvaya gidebilirsin degil mi? Ancak bu kadar enkarnasyondan gectikten sonra bu kadar yol katettikten sonra, sonunu görmeden filmi yarida birakmanin dogru olmayacagini sen de biliyorsun. Ayrica Ruh'un sana burada ihtiyaci var. Digerleinin de bu gecis döneminden yeni enerjiye atlamasi icin sana ihtiyaclari var. Digerlerinin de eski enerjiden yeni enerjiye atlamayi göze almis bir "insan"a ihtiyaci var. Üzerinde simdi bulundugun yol sana Tanrisal insan olma yolunda gereken bütün tecrübeleri ve hediyeleri sunuyor. Bu yolculukta bazan karanliga gömülsen ve yalniz oldugunu hissetsen de sakin unutma Asla yalnız değilsin kaynak 3 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dark_venus Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2009 DEPRESYON BELİRTİLERİ : Kendini üzüntülü, değersiz, umutsuz, çaresiz, hissetme, içinde boşluk duygusu olması,( kendini mutsuz, ağlamaklı, kederli hissetme hali). Karar verme güçlüğü, konsantrasyon zorluğu, bellek bozukluğu Daha önce zevk alınan iş ve aktiviteleden zevk alamama (cinsel isteksizlik dahil) İşte, okulda, aile ve arkadaş arasında sorunların ortaya çıkması Diğer insanlardan uzaklaşma ve yalnız kalma isteği Enerji azlığı, yorgunluk hissi ve çabuk sinirlenme Uyku bozukluğu (uykuya dalamama,uykuyu sürdürme güçlüğü, sabah erken uyanma veya fazla uyuma şeklinde olabilir) Yeme bozukluğu (iştahta azalma veya artma), Nedeni belli olmayan baş, boyun, sırt ağrısı gibi vücudun değişik yerlerinde sürekli ağrılar hissetme Ne kadar benziyor değil mi ?????????? 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
buzii_tazy Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2009 teşekkürler nevermore emeğine sağlık.tamda yaşadığımın üstüne geldi bu konu.şu an yönümü kaybetmiş,yanlız ve içime çekilmiş durumdayım.ne kalabalığa girebiliyor ne de tek başımalıkla başedebiliyorum.ağlamak geliyor şu an bu satırları yazarken bile,garip bir hüznüm var.tam 2 yıldır olanlara alıştım yeni enerjimle devam ediyordum ki,son bi kaç haftadır yine aynı belirtileri yaşamaya başladım..şunu sormak istiyorum yeni enerjiye uyumlandıktan sonra, tekrar en başından aynı evrimi geçirir gibiyim peki bu normalmi? 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2009 yukarıdaki arkadasa gore depresyonda olma ihtimalinde var cık işin içinden bakalım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2009 Kaynak açılmadığından yazıyı nereden aldığına bakamadım. Ancak dark_venüs'ün de yazdığı gibi bu belirtiler tamamen depresyon belirtileri. Bu durumda olaya bir de piskolojik açıdan bakmanın faydası olur sanıyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2009 kaynak acılmıyor cunku site ismi engelli sanırım ... ama bu yazının bir kısmını daha once fortune'nin kitabında okumustum.. spirituel belirtilerin depresyon belirtileri ile benzerlik tasıması gayet dogal bana gore.. bunca degişiklik yasarken ruhunuz bunlara adapte olmak için verilen savas... evet buda bir cesit depresyon belirtisi uyanmayalım ... uyuyalım ...uyutalım (mı) acaba nedersiniz ?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dark_venus Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2009 Yoo tam tersi uyandıralım diye yazıyoruz... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2009 (düzenlendi) spiritüel farkındalıgın olusumunda gecireceginiz surecler sizi depresyona sokabilir ...(ki bu gayet dogaldır önemli olan sureç sonunda degişimi farkedip kullanabilme yeteneginizdir) yada aslında depresyondasınızdırda aslında siz tanrısal uyanıs yasıyorum yaşasın ..! diye seviniyorsunuzdur... belki de kendi sonunuzu hazırlıyorsunuz ,kimbilir.. belkide baslangıcınızı Ağustos 10, 2009 nevermore tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
buzii_tazy Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2009 Yok ama depresyonda olmadığımdan eminim 6 sene önce yaşadım biliyorum ikisinin arasındaki farkı:-)ani ısınma yada soğumalar oluyor ellerimde,ve duvarda ışık hüzmeleri görüyorum ve sürekli rüyamda bi msj veriliyor ve ben tamam hatırlıcam bu defa diyerek uyanıyorum ama hatırlıyamıyorum.yani spiritüel anlamda bi sorun var bunu biliyorum şunu merak ettim enerji uyumlanması olduktan sonra aradan 2 yıl geçti diye bi uyumlama daha olurmu?aynı belirtileri yaşıyorum ama bu defa daha yoğun ondan sordum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2009 http://www.gnoxis.com/forum/spirituel-uyanisin-belirtileri-30431.html birde yukarıdaki konuya bakın ( belki gözünüzden kacmıs olabilir).. sanırım cevap orada .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
buzii_tazy Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2009 teşekkür ederim okumaya başlamam için bi kahvede almam lazım baya uzun :-) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GunduzGezen Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2009 DEPRESYON BELİRTİLERİ : Kendini üzüntülü, değersiz, umutsuz, çaresiz, hissetme, içinde boşluk duygusu olması,( kendini mutsuz, ağlamaklı, kederli hissetme hali). Karar verme güçlüğü, konsantrasyon zorluğu, bellek bozukluğu Daha önce zevk alınan iş ve aktiviteleden zevk alamama (cinsel isteksizlik dahil) İşte, okulda, aile ve arkadaş arasında sorunların ortaya çıkması Diğer insanlardan uzaklaşma ve yalnız kalma isteği Enerji azlığı, yorgunluk hissi ve çabuk sinirlenme Uyku bozukluğu (uykuya dalamama,uykuyu sürdürme güçlüğü, sabah erken uyanma veya fazla uyuma şeklinde olabilir) Yeme bozukluğu (iştahta azalma veya artma), Nedeni belli olmayan baş, boyun, sırt ağrısı gibi vücudun değişik yerlerinde sürekli ağrılar hissetme Ne kadar benziyor değil mi ?????????? bak ne güzel yazmışsın. bnde bu yüzden hep derimki psikolog ve psikiyaristlere güvenmeyin. onlar ruhsal gelişimi baltalamk için hortlatıldı ama şu da bir gerçek ki hiçbir işe yaramıyorlar demek te çok saçma olur... buzytazi merak etme bu gelişmen için bir sınavdır. bu kendine hükmetmen iradeni güçlendirmen için olan şeylerdir. bununla başa çıkmayı o olgunluğa erişmeyi öğrenmelisin ondan sonra yeni bir kat daha çıkacaktır karşına... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
buzii_tazy Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2009 teşekkürler nevermore konu kafamda tam olarak netleşti düğer yazıyıda okuyunca.gunduzgezen psikolog ve psikiyatr larla ilgili fikrinede katılıyorum.uyumlanmayla depresyon çok benzer etkiler taşıyor.ancak dediğim gibi daha önce depresyon geçirmiş biri olarak ikisinin arasındaki farkın farkındayım.en basiti depresyondaylen herşeyi negatif değerlendiriyor hatta ölümden başka bir şey düşünmüyordum.şu an yaşadığım belirtiler ne olursa nasıl benzerlik gösterirse göstersin hayata bağlılığımı sorgulatmıyor bile.demekki kendini tekrar eden bi ama seviyesi artmış bir uyumlanmada olabiliyormuş bunu anladım.hani üstünden 2 yıl geçince uyumlanma bitti başka deneyimler gelecek sanıyordum aynı fakat daha şiddetli belirtiler yaşıyorum.ama sorumun cvbını buldum teşekkürler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cyllwen Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2009 Depresyona girenleri teselli etmek, hasta degilsin sen sadece gecis donemi bu demek icin yazilmis bir yazi olmasin xD vay be ben hep tanrisal uyaniyomusum da haberim yokmus. >. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2009 halinizden memnunsanız çok deşmeyin bence.eğer bu durumdaysanız ister uyanış deyin ister uyuyuş.ikisi de birilerinin ortaya attığı görüş sonuçta ve tedavi gerektirip gerektirmediğine kendiniz karar verirsiniz.ancak yardım almak isterseniz de yardım etmeye dünden razı kaynaklar mevcut;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cloud_above_myhead Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2009 dikkatimi çeken nokta hepsinin geçici oluşu. evren uyanıyor arada bir uyuyor hatta konuşuyor ve dünya büsbütün canlı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PembePanjur Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2009 vay beee teşekkürler paylaşım için kendimi öpesim sevesim geldi şuan... :ddd 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GunduzGezen Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2009 güzel bir yere değindin cloud. evren canlı! bu evrendiki enerji akımı canlı ve bilinçli.. yani herşey tesadüfü olarak gerçekleşmiyor. bilinçli bir şekilde hareket ediyor. buda demektir ki bir yaradan var.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2009 tanrısal uyanış spirituel uyanısın ust evrelerinden biri... bir çeşit farkındalık da denebilir.. evren canlı olmasa bu farkındalıgı yaşayamayız zaten.. dogal olan şudur ki.. evrenin kendi yasalarını kabul etmek ve / veya bunları kendi benligimizde hissetmek ayrı seylerdir.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GunduzGezen Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2009 bilmem farkındamısın nevermore, anlattığın şey kadere teslimiyettir. gerçek anlamı budur kadere teslimiyetin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2009 gunduzgezen.. benim inanc sistemim dusundugunden farklı... ama söyle kısaca ustundeki örtuyu kaldırırsak... bildigin butun inanc sistemlerinin kaynagı... yani kader olgusu da dahil buna..ama konumuz sanırım farklı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GunduzGezen Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2009 yo biliyorum senn nasıl düşündüğünü yüzde yüz doğru olmasada. bilgi amaçlı yazdım ben orda.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
silwer Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2009 nevermore son aylarda yazdıklarını bırebır yasadım, sadece bunlar değil etrafımda değişen enerjiye de hissediyordum. Tam anlamlandıramıyordum yazın cok acıklayıcı oldu benım ıcın. Eline emeğine sağlık...tesekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
xteksus Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2009 Temel itibari ile bilinç evreleri, ruhsal gelişim olarak ifade edilmez. Ruhsal gelişim söyleminde bir ifade yanlış değerlendirilme tutumudur. Depresyon bu 12 maddenin tam tersi içinde geçerlidir. Yaklaşık olarak her insanda farklı dönemlerdede olsa, her insanın kendi değer yargılarına göre depresyon sorunları ortaya çıkmaktadır. Bu da şunu gösterir ki, dünya nüfusunun büyük çoğunluğu bu psikolojik tahribatın etkisi altında bir bakıma hasta olduğu görülmektedir ki, bir açıdan içinde bulunduğumuz ve parçası olduğumuz dünya halklarının pek çok konuda sağlıklı değerlendirmelerden yoksun olarak almış oldukları kararlar neticesinde hastalıklı bir yaşamı paylaşmaktayız. İnsan bu içinde bulunduğu huzursuzluğun nedeni; toplum içindeki rolünde, kaos getirisi sorunların bir parçası olarak kendisini sorgulaması ne yapmamalıydı? yada ne yapabilirdi? şeklinde kendini eleştirerek kendi yarattığı bir hastalıktan dolayı şifa ummayı garipsiyecek, kimileri tamamen kader diyerek şifa umarak kendini tatmin etmeğe çalışacak. Ve bu yaklaşım salt kaderiye ve salt irade sürekli çatışacaktır gerek bireyin kendi yaşamına yönelik özeleştirisinde gerekse toplumsal süreçte bir anlam veremediği sorunlara cevap arayarak kişisel amaç gayeyle zihnin dinginliğinde aydınlanıp tümel gerçeklik paylaşımına dönüştürecektir. Tabiki bu aşamalar süresince fiziksel ve psikolojik yıpranma ve rahatsızlıklar illaki meydana gelecektir. Mükemmel yaşam söz konusu değildir yada çok kötü yaşam koşullarına sahip olmak tamamen miras değildir. Bizim açımızdan önemli olan düşüncede dikkatle farkındalıkları değerlendirebilmemizdir. 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2009 Xteksus .. guzel acıklaman için tesekkür ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.