nevermore Oluşturma zamanı: Mayıs 25, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 25, 2009 Love hurts Aşk acıtır love scares Aşk korkutur love wounds and mares any heart Aşk her kalbi yaralar ve iz bırakır Not tough nor strong enough to take a lot of pain Bu kadar çok acıya katlanmaya yetecek kadar ne dayanıklı ne de güçlü olan Take a lot of pain Bu kadar çok acıya dayanacak love is like a cloud Aşk bir bulut gibidir holds a lot of rain. Pek çok yağmur taşır Love hurts Aşk acıtır love hurts Aşk acıtır Im young I know but even so Daha gencim biliyorum ama öyle olsa bile I know a thing or two Ive learned from you Senden öğrendiğim bir iki şey var Ive really learned a lot Gerçekten çok öğrendim really learned a lot. Gerçekten pek çok Love is like a stove Aşk bir soba gibidir burns you when its hot. Sıcakken seni yakar Love hurts Aşk acıtır love hurts Aşk acıtır some fools rave of happiness Bazı aptallarsa mutluluğu göklere çıkarırlar Blissfulness Saadeti togetherness Birlikteliği some fools fool themselves Bazı aptallar kendilerini aldatırlar I guess Sanırım But theyre not fooling me I know it isnt true Ama beni aldatamıyorlar biliyorum ki bu doğru değil No Hayır it isnt ture. Love is just a lie made to make you blue. Doğru değil. Aşk seni üzmek için söylenmiş bir yalandır Love hurts Aşk acıtır love hurts. Aşk acıtır Love hurts Aşk acıtır love scares Aşk korkutur love wounds and mares any heart Aşk her kalbi yaralar ve iz bırakır bir sürü sanatcı yorumladı bu sarkıyı.. ama orjinalinden dinleyin daha bir lezzetli sanki:thumbsup: 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Spr_Mnyk Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2009 Başakları tarafından yorumlanınca içine ediyorlar Tabi ki aslı en güzeli:thumbsup: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Demian Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2009 Rock müziğin kilometre taşlarından biri daha:) Razamanaz: http://www.yasaktube.net/video+izle.php?tag=Razamanaz+nazareth&type=tag&video_id=wv8i8N8ANtY# Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2009 Love is just a lie made to make you blue. biliyodum biliyodum:D güzel gerçekten .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.