seroe Oluşturma zamanı: Mayıs 26, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 26, 2009 ardkdşlar bn uykuya dalmak üzereyken bazen herhangi bi şekilde basket oynadıgımı yada futbol oynadıgımı düşünürken aniden ayagım veya elim kendiliginden kalkıyorr :_?? rüya ile baglantılıı olmamasına rahmen bunun nedeni nedir_? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2009 bu şey gibi mi denize ilk girdiğin gün yatınca üstüne dalgalar gelir gibi olur. o gibi mi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
thalese Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2009 ardkdşlar bn uykuya dalmak üzereyken bazen herhangi bi şekilde basket oynadıgımı yada futbol oynadıgımı düşünürken aniden ayagım veya elim kendiliginden kalkıyorr :_?? rüya ile baglantılıı olmamasına rahmen bunun nedeni nedir_? bu bazen bende de oluyor, genelde bir merdivenden inerken hani ayağınız boşluğa gelir gibi bişe oluyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2009 bu bazen bende de oluyor, genelde bir merdivenden inerken hani ayağınız boşluğa gelir gibi bişe oluyor ben o duyguyu yaşadığımda yataktan düşüyorum nedense:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
grim Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2009 abi sana ne diyom ben çok basket oynuyon ya.az ara ver.kalkması çok normal dediğin gibi uykuya dalarken basket oynadığını düşünüyosun çünkü vuvudun bunu istiyo yani beyin olarak oynamak istediğin için ve aynı zaman uykuya daldığın içinde el yada ayak otomatik kalkıyo.hush sana gelince seninki farklı sen bu duyguyu uyurken hissediyon.yani genellikle bunlar ruhun bedenden ayrıldığı için oluyor.yani ayrılıyo ve kendini boşlukta hissediyon alışık olmadığın ve kontrol edemediğin için bedenine geri geliyo ve düşüyon:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2009 ne olduğunu biliyorum boşluktu kastettiğim:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emirhancan Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2009 bana birkere oldu heralde öyle rüyamda futbol oynadığımı görüyordum topa tam vurdum uyandım ayağım fırladı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2009 vücudun kilit sisteminden kaynaklanıyor sanırım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kalpsiz Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2009 Yolda yürürken sert şeyler dinlersin de hızlanırsın ya hani, öyle düşün. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GunduzGezen Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2009 bendede mesela rüyadayken yaşadığım bir olay sırasında ki bu genellikle uçurumdan düşmek olurdu ayağımı birden bire kaldırır yatağa vururdum hatta çok küçükken deli gibi vururdum. bu şimdide oluyor ama çok ender. bu sefer ayağımı vurmuyorum sadece düştüğümü boşlukta olduğumu hissederek uyanıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seroe Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2009 kanka basketten vazgecemiyorum =)) ama deişik bi hiss Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2009 anladığım kadarıyla baksetbol da senden vazgeçmiyor:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rapit Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2009 bana çoğu zmn oluor o boşluk hissi ve nasıl geldiğinide keşfettim tam uyuyorsun gözlerinin önüne birden böyle nasıl tarif edim bir ışık ama ışıık değil gri bir tondan çalıyor gibi sonra birden karanlığa düşüyorsun boşlukta kalmayı çok denedim ama öyle olmuyor kalamıyorsun astral bedene çıkıyormuş megersem bilmeden önce ama o düşme hissi bir heyecan veriyor güzel oluor yani uyku ile uyanıklık arasında birden oluveriyor tam dalıyorsun küt gittin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gotixa Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2010 Başına gelen şey anormal bir durum değil.. Herkesin başına geliyor.. Gece yattığında kendini serbest bırakırsın, böylece reflekslerin daha ön plana çıkar.. Basketbol oynadığını düşünürken de gerçek sanabilirsin ve reflekslerin bedenini ona göre hareket ettirir.. Bu tıpkı şey gibi.. Her insan yaşamıştır: Merdivenden düştüğünü görüp de tam düşerken sıçrayıp uyanmak gibi.. Korkmana gerek yok Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SiMYaCı Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2010 ben rüyamda birine yumruk attım ve hızlıca elimi yatağın başına vurunca uyandım acayipti ama Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.