Jump to content

Uykuya Dalmak Üzereyken ?

seroe

Önerilen Mesajlar

ardkdşlar bn uykuya dalmak üzereyken bazen herhangi bi şekilde basket oynadıgımı yada futbol oynadıgımı düşünürken aniden ayagım veya elim kendiliginden kalkıyorr :_?? rüya ile baglantılıı olmamasına rahmen bunun nedeni nedir_?

bu bazen bende de oluyor, genelde bir merdivenden inerken hani ayağınız boşluğa gelir gibi bişe oluyor :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

abi sana ne diyom ben çok basket oynuyon ya.az ara ver.kalkması çok normal dediğin gibi uykuya dalarken basket oynadığını düşünüyosun çünkü vuvudun bunu istiyo yani beyin olarak oynamak istediğin için ve aynı zaman uykuya daldığın içinde el yada ayak otomatik kalkıyo.hush sana gelince seninki farklı sen bu duyguyu uyurken hissediyon.yani genellikle bunlar ruhun bedenden ayrıldığı için oluyor.yani ayrılıyo ve kendini boşlukta hissediyon alışık olmadığın ve kontrol edemediğin için bedenine geri geliyo ve düşüyon:D

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

bendede mesela rüyadayken yaşadığım bir olay sırasında ki bu genellikle uçurumdan düşmek olurdu ayağımı birden bire kaldırır yatağa vururdum hatta çok küçükken deli gibi vururdum. bu şimdide oluyor ama çok ender. bu sefer ayağımı vurmuyorum sadece düştüğümü boşlukta olduğumu hissederek uyanıyorum

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

bana çoğu zmn oluor o boşluk hissi ve nasıl geldiğinide keşfettim tam uyuyorsun gözlerinin önüne birden böyle nasıl tarif edim bir ışık ama ışıık değil gri bir tondan çalıyor gibi sonra birden karanlığa düşüyorsun boşlukta kalmayı çok denedim ama öyle olmuyor kalamıyorsun astral bedene çıkıyormuş megersem bilmeden önce ama o düşme hissi bir heyecan veriyor güzel oluor yani :) uyku ile uyanıklık arasında birden oluveriyor :D tam dalıyorsun küt gittin :D

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Başına gelen şey anormal bir durum değil.. Herkesin başına geliyor..

Gece yattığında kendini serbest bırakırsın, böylece reflekslerin daha ön plana çıkar..

Basketbol oynadığını düşünürken de gerçek sanabilirsin ve reflekslerin bedenini ona göre hareket ettirir..

Bu tıpkı şey gibi.. Her insan yaşamıştır: Merdivenden düştüğünü görüp de tam düşerken sıçrayıp uyanmak gibi..

Korkmana gerek yok :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...