labra_doors Oluşturma zamanı: Mayıs 26, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 26, 2009 Yaşamayı uslup edindin üzerine yüklenmiş tomruk yığınlarına inat.Kurmaya çalıştığın medeniyet üzerine yeminler ettin küfür gibi üzerime. Şehrin getirdikleriyle yetinmesini bilmedin.kan verdim,damar verdim,can verdim ama sen hep daha fazlası dedin.Nasıl girdiğini bilmiyorum şehrime ama çıkartmasını iyi bildim.Surlarımı aştığını hatırlamıyorum ama yeni duvarlar ördüm bir bacak boyu giremeyesin diye.Nöbetçi koydum bu sefer kapılarıma uykusuz,sana engel olsun diye. Dışarıda olduğun sürece kaos yok ben şehrimde.İçeride bir huzur alayı top yekün yürüyüş yapmakta… Bir coşku ki sorma sensiz ben şehrimde.Başarının getirisi mi bilmem ama sen yinede sorma… Biliyorum bir gün yine dayanacaksın silahlarınla surlarıma.Uykulu nöbetçimle karşılaşacaksın.Bacak kadar boyunla bacak kadar duvarlarıma tırmanmaya çalışacaksın.İçeride ki alaya rağmen huzurla yaklaşacaksın kanıma damarıma canıma.Canıma değsin demene ramak kala… Elimden fırlarcasına tokat yüzüne,kanlar boşalırcasına bacaklarından aşağı ve toparlanırcasına yenilmeyi bilmeyen kahraman gibi. Körpe bedeninden süzülen nehirlere inat topraktaki çatlaklara sığındın yüzündeki.Ağacın kurumuş dallarına tutundun,sen susuzluğu seçtin ben şehrimde… Sen zaferi tatmadın ki seni yenen gibi.Sen seni bilemedin ki kendini bilmeyenler gibi.Aynan olmadı hiçbir zaman,sana benzeyenleri benzettin kendine bacak kadar boyunla… Yeni yapılar yükselmiş gördün mü ben şehrimde… Yeni hücredelenler,damarraylar,virüsbüsler…Harfiyat var yerleşim yerlerimde.Her birinde sen girilmez tabelası asılı.Bıraktığın gibi olmadığını fark ettin mi sana ait olmayanların?Kimsenin olamadığı yerlerde artık kendinin de olmadığını fark ettin mi ben şehrimde…? 02.02… Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Spr_Mnyk Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2009 Yaşamayı uslup edindin üzerine yüklenmiş tomruk yığınlarına inat.Kurmaya çalıştığın medeniyet üzerine yeminler ettin küfür gibi üzerime. Wowww Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
silwer Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2009 Her kelimesi başlı başına harika,kalbimden zihnimden geçenleri satırlara dökmüşsün yüreğine sağlık.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.