edh1 Oluşturma zamanı: Mayıs 28, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 28, 2009 Bu benim paylastigim ilk siir aslinda daha iyi olabilirdi ama ben yine degistirmeden icimdekileri direk aktarmaya calistim umarim begenirsiniz Soguk bir bahar günü yasaniyor yazin ortasinda Solmus siyah güllerin arasinda birakilan hayaller Bir kere gülümseyebilmek icin binlerce gözyasi Ve dahasi umutlarin getirdigi büyük hayal kirikliklari Korku ele gecirdigi ruhu sindiriyor Ruh nerede oldugunu bilemezken Bütün zehri kaninda dolasiyor nefretin O daha kuskulari icin kendinden nefret ederken Susuyor susuyor ve susuyor Yarinin ne götüreceginden habersizken Ve her nezaman kabullenirsen hayatta yenilgiyi Savas..! Korkma düsmekten Korkma yaralanmaktan Sakin korkma karanliktan Esir olmaktan Korkma farkli olmaktan Savas ki kazanmak icin bir son sans ver kendine Hayallerin icin Bütün kaybettiklerin icin Adalet icin Seni defalarca ayni hataya sürüklüyen umutsuzlugunla savas Günlerce gecmeyen bir geceye sahip olabilirsin Aslinda o kadar basittir ki bu zamanlarda Isyan etmek O kadar kolaydir ki herseyi unutup sineye cekmek Bazen en iyi yoldur kacip uzaklara gitmek Suclamak gelir icinden ,aglamak Ciglik atmak tutamamak hickiriklarini Ama sen yine susarsin Bir kez gülümsemek icin Idam ederken bütün gözyaslarini Artik soguk bir bahar günü vardir kalbinin ortasinda Kurumus gül yapraklarinin arasinda biraktigin hayallerin Seni bekler yeni bir sabah her gün dogumunda Ve istersen gül yeniden kabul et kendini bütün hatalarinla Unut karanligini isigin ruhundaki süzülüsünü hisset yeniden Ve korkma yenilgiden savas bütün yalnizliginla Yada bak arkana getirecek hicbirseyi kalmamisken sana..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.