raskolnikov Oluşturma zamanı: Mayıs 28, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 28, 2009 yorgunum, düşlerim kendi alçaklığını yaşıyor artık, gözlerimden akan uyku değil, biliyorum! ne olduğunu söylemiyorum! ne olacağını söylemek istemiyorum! gözlerim kapanmak üzere, zor tutuyorum kapaklarını. kulağımda eskilerden kalma bir ezgi, gözlerimin tam karşısında, masanın ortasında öylesine duran sararmış fotoğrafa bakıyorum. tenim acıyor. canım acıyor. ruhum acıyor. gözlerimden akıyor herşey! karanlık oluyor her yan usuldan, kapanmaması için direniyorum ama kapanmasını da istiyorum göz kapaklarımın. gece, dışarı da ay'ın yarım hallerinden biri! dolunayı da biliriz biz, bu hali de! eskilerden bir oyunun şarkısı geliyor dilime, gülüyorum, güldüğümden içimden söylüyorum. "işbirlikçi dolunay bir ben mi kaldım geride!" gözlerimi yarıya kadar kapattı kapakları, şimdi yarı aydınlık, yarı aydınlığa hasret görüyorum dünyayı. sahi; insan ne yapar böyle zamanlar da? camdan esinti geliyor, açık unutmuşum anlaşılan. kalkıp kapatmaya mecalim yok, aslına bakarsan, isteğim de yok! az kaldı. birazdan bitecek herşey, birazdan susacağım yine. kapanıyor artık dünya, kapanıyor gözlerim, kepenkler kapanıyor. bitti! kapattık dünyayı! belki yarın yeniden açarız, belki de başkası açar. şimdilik hoşçakal! 3 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2009 gözlerim kapanmak üzere, zor tutuyorum kapaklarını. kulağımda eskilerden kalma bir ezgi, gözlerimin tam karşısında, masanın ortasında öylesine duran sararmış fotoğrafa bakıyorum. :thumbsup: kalemine saglık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
thalese Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2009 beğendim, süper Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dark_venus Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2009 gece, dışarı da ay'ın yarım hallerinden biri! dolunayı da biliriz biz, bu hali de! En çok burayı sevdim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2009 teşekkürler... hepinize.. yorum yapmayıp da okuyanlara da:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Claudia Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2009 bitti! kapattık dünyayı! belki yarın yeniden açarız, belki de başkası açar. şimdilik hoşçakal! Eline sağlık be abi.Gerçekten güzel olmuş.Döktürmüşsün gene Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
buzii_tazy Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2009 evet bende son satırlarda tavan yaptım teşekkürler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2009 teşekkürler hepinize... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2009 bitti! kapattık dünyayı! belki yarın yeniden açarız, belki de başkası açar. şimdilik hoşçakal! en çok bu bölümünü sevdim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2009 teşekkürler hepinize... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2009 okusanıza be, ne olacak ki!.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
teletabikamil Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2009 bunu rasko mu yazmış rasko; insanın uykusu gelince zıbarır yatar. öyle kaat kalem alıp, edebiyat parçalamaz. sonra sabah uyanıp dükkan açamaz, gün boyu hayalet gibi gezer. uykusuz kalınca çok kötü oluyo insan rasko; böle rengi kireç kibi oluyo... sanki piknik tüpü yutmuş gibi karnı şişiyo filan... herneyse güzel olmiş yine de. yalnız, sen zıbar yat. böle şiir filan uğraşma? ne ayaksın? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2009 al işte... artık yatcam ben kamil, her daim, her şekilde... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
teletabikamil Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2009 zıbar yat rasko... uykun varken edebiyat filan yapmaya kalkma. hayır o değil de; ben uykum varken senin yazdıklarını anlayamıyorum bile. sen nasıl uykulu halinle bunca edebiyat parçalayabiliyosun? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PembePanjur Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2009 yorgunum, düşlerim kendi alçaklığını yaşıyor artık, gözlerimden akan uyku değil, biliyorum! ne olduğunu söylemiyorum! ne olacağını söylemek istemiyorum! çok güzel olmuş emeğine sağlık : ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
teletabikamil Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2009 yorgunum, düşlerim kendi alçaklığını yaşıyor artık, gözlerimden akan uyku değil, biliyorum! ne olduğunu söylemiyorum! ne olacağını söylemek istemiyorum! çok güzel olmuş emeğine sağlık : ) evet evet. bence de emeğine sağlık bu vatandaşın. işi-gücü bırakmış, yememiş-içmemiş; uykusu geldiği halde, tutmuş edebiyat parçalamış... yuh olsun kendisine. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.