seroe Oluşturma zamanı: Mayıs 29, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 29, 2009 arrkdşlar son 1 haftadır sürekli beynimin icindelerrr durduk yerde aklıma geliyorlar vee vücudumda ki hormonları tetikliyorlar böle bi korku hissediyorumm düşünmek istemiyorum ama olmuyorrr ne yapacagımm bn_?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eisenheim Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2009 Ben bunun biraz senin kuruntun olduğunu düşünüyorum. Yanlış anlama sakın bu herkese belli dönemlerde olur. Olay bence biraz psikolojik. Onları sürekli düşünmenden kaynaklanan bir durum bence. Düşünmemeye çalış. Kendini başka şeylere ver. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Claudia Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2009 Düşünmee o zaman.. Onlardan korkmanada gerek yok. Unutmaki onlar korkuyla beslenir. ya da bildiğin bütün duaları oku mesela. Olmadı nas-felak filan oku.Rahatlarsın sonra.. Onları gözünde büyütürsen tabi rahatsız olursun sanane onlardan cannım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seroe Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2009 yokk yalnış anlamamda bir anda aklıma gelmelerine takıldımm =)) birde bazen pc başında otururken arada biri omzuma dokunuyor korkmamım sebebi ise bilememem onları onlar gibi düşünemeyip ne yapacaklarının bilemem sanırım. aktif bir dua varmış onları sıkan uzaklaştıran beyin dalgalarını yayıyormuş onu okudum şimdi =) forumdan buldum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PembePanjur Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2009 eyvah durum vahim heralde :S gözle görünmeyen bi varlık sana nasıl dokunsun aklın eriyomu :S:S:S Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lorelei Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2009 ''Düşünme demek kolay'' diyorsundur içinden.. Ama düşünme.. Başka çaren yok.. Başka kurtuluş yok:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seroe Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2009 yani nadiren oluyorda gercektende fiziksel mi bilmiom böle bişi dokunuyor gibi oluyor omzuma zaten direk kafamı ceviriom :S:S Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eisenheim Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2009 Fiziksel değildir. Forumda bulabileceğin çeşitli dualar var evet. Ama islami açıdan "Ayet el Kürs-i" kadar etkilisi yoktur. Sabah kalkınca 21 kere okunursa her türlü beladan korunacağını buyurur bazı hadis-i şerifler. Okursan hem psikolojik hem de dini açıdan oldukça rahatlarsın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GunduzGezen Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2009 doğru söylüyorlar. bencede düşünme. zaten bence biraz sen olayı büyütüyorsun... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seroe Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2009 =)) eet yatmadan önce 7 kere okiyimm tekrardan astral seyahat calışmalarına devam etmem deki engell kalktı gibi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
grim Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2009 abi korkma.korkman yersiz.sana dokunurlar ses çıkarırlar o kadar.tabi çok uğraşmassan.aytıca düşün.düşünceden zarar geleme.eğer korkarsan nas-felak la tuz buz.çok etkili duadır bunlar.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2009 yani nadiren oluyorda gercektende fiziksel mi bilmiom böle bişi dokunuyor gibi oluyor omzuma zaten direk kafamı ceviriom :S:S Korktuğun için sana birisi dokunuyomuş gibi geliyodur. mesela bende böcek fobisi vardır. aklıma geldiği an sanki her yerde böcek varmış gibime gelio.sanki kolumda bi böcek yürüyomuş gibi hissediyorum. yani beyninin oyunları. aldırma, düşünmemeye çalış.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Claudia Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2009 arkadaşım boşver dokunsunlar. kötü yönüyle değil eğlenceli yönüyle ilgilen. Gizemli bir hava yaratmıyor mu sence ? Bulmacanın içindeymişsin gibi gelmiyor mu ya da ? Takılma boşver. Devam et eskisi gibi. Birşey yok. İyisin iyi dibçik gibisin gene xD 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2009 arrkdşlar son 1 haftadır sürekli beynimin icindelerrr durduk yerde aklıma geliyorlar vee vücudumda ki hormonları tetikliyorlar böle bi korku hissediyorumm düşünmek istemiyorum ama olmuyorrr ne yapacagımm bn_?? bence seni çarpmışlar. baksana dilini bile doğru düzgün konuşamadığına göre - ki hatırladığım başlığın ilk hali "cinlerr" gibi birşeydi!- dilini bir düzelt allahıma sonra hiç gelmeyeceklerdir... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2009 cin olduklarını nerden anladınız ?? birde astral seyehat dan bahsetmişsiniz yazınızın bir yerinde.. hangi evredesiniz bilmedigimin için kafama takılan bir durum oldu .. astral seyahatde gordugunuz herhangi bir varlıkla temasa gectiniz yada irkilip vucudunuza geri dondunuzmu? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seroe Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2009 yanii o dokunma olayı hic düşünmedigim anda gercekleşiyor korkmadıgım anda.astral seyahat denemelerini bu yüzden durdurmuştum ilk 2-3 denemede belirtilerini rahatca yapabiliyordumda bir kere beynimde,vücudumda fln böle bi deişik agrı oluşmuştu.sonra uzun süre ara vermiştimm .tam cıkmayı yaptım mı da hic bilmiyorum genelde denedikten sonra hatırlamıyorum bazı şeyleri. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
thalese Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2009 merak etme cinler değildir. cinlerle temasa geçip hayatı altüst olan ve bundan artık kurtlulmayı dileyen insanlar tanıyorum. sonuç da onlar da senin gibi bir kul. ama farklı yaşam formlarının canlıları. uzak durmakta fayda var belki de Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bella Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2009 Benimde omuzuma dokunuyorlar korkma benden büyüksün birde salla ya xD NapabiLicekLerki onLardanmı korkucam de bitsin gitsin xD akışına bırak hayatı xD Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Felixx Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2009 duaların pekte işe yaradığını sanmoıyorum ama nasıl diyim onlara uyum sağlamaya çalış ve kaçma tam aksinee gerçekten içindeki korku ne zmaan senn için bir avantaj olursa o zaman onlara yönelt yani onların varlığıı kabullenmeyerek veya düşünmeyerek onları sadece itersin ama uzaklaşatıramazsın. iletişime geçmeye bak. ve korkma alt tarafı cin hehe Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
saiek Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2009 onlardan korkmak için sebeb görmüorm aksine cinleri görmek için bile uğraşıorm onlardan korkmak yersiz bnce Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Felixx Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2009 eğer qercekten bir ruhani qucünüz veya materyal qücünüz yok ise bu tür şeylerle uğraşmayın. ( qenel olarak söyledim ) eğer bir özelliğin yok ise onlardan korkmakta fayda var. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GothicheartS Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2009 korkmazsan düşünmezsin aklına her nasıl geliyorlarsa hayal ettiğinden farklıdırlar ya da anlatılanlarla alakası yoktur cinler hep farklı farklı yorumlanır benim kanaatimce bu boyutta yine en tehlikeli varlık insanın kendisidir . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bilgehans Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2009 kafana takma aklina gelsede müzik dinleyerek falan unutmaya çalis.. Bir s¨¨ure sonra geçio. bende de var di ordan biliom... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
desir Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2009 Korktuğun için sana birisi dokunuyomuş gibi geliyodur. mesela bende böcek fobisi vardır. aklıma geldiği an sanki her yerde böcek varmış gibime gelio.sanki kolumda bi böcek yürüyomuş gibi hissediyorum. yani beyninin oyunları. aldırma, düşünmemeye çalış.. Çok güzel yazmışsın söylediklerin doğru. Beyninde yarattığın korkularının var olduğunu düşünerek gerçekmiş gibi algılamana sebep oluyor olabilirsin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.