wings_ Oluşturma zamanı: Haziran 2, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 2, 2009 ata demirer'li biri adsl reklamını izledim az önce muhteşem olmuş http://www.dailymotion.com/user/hippolala/video/x9ghtl_ata-demireri-kim-kurtardyy Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
grim Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2009 abi muhteşem ya iyiki paylaşmıssın çok sağol yarıldım burda:D:Diyi bulmuşlar espiriyi:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2009 bu adam manyak:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Client_code Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2009 güzeldi... espiriyi iyi bulmuş:D:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
wings_ Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2009 rica ederim süper olmuş bencede çok gülüyorum bu adama. atlasaydı baya fena olurdu hahah -abi biz nolucaz? -sizi de kim bağladıysa o çözsün :D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.