Locked Oluşturma zamanı: Haziran 3, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 3, 2009 SONUNDA BU DA OLDU MSN PARALI OLDU http://2.bp.blogspot.com/_IvE--S2KqD0/SgWGMDtaOII/AAAAAAAAAEI/AHZCOOnMSDU/s400/MSN+FATURASI.bmp Yılların spam mail geyiği gerçek çıktı ve microsoft msn i paralı hale getirdi. Konuyla ilgili açıklama yapan Bill Gates; "Amme hizmeti mi yapıyoruz biz oğlum? O yazılımı yazıncaya kadar dibim düştü, ben paramı isterim aga, gerisine karışmam. Yine de insaflıymışım bak, o kadar mail attırdık 10 kişiye gönderin size paralı olmayacak diye, siz göndermediyseniz ben napayım?" dedi. Gelen faturalarda harcamalar ayrıntılı olarak gösteriliyor ve ödemeler aylık bazda isteniyor. MSN işleri genel müdürlüğü, webcamli görüşmelerin normal görüşmelere göre daha pahalı olduğunu, sonuçta herşeyin bir masrafının olduğunu, bu aletin su yakmadığını söyleyerek vatandaşı uyardı. http://3.bp.blogspot.com/_IvE--S2KqD0/SgWJdbTO_1I/AAAAAAAAAEQ/aoyEWW1pIfo/s320/fatura-1.jpg MSN in faturalı olması ise vatandaştan büyük tepki aldı. Ay sonunda faturayı posta kutusunda bulan Teslime ASFALT (63), "Ben spamdır diye sallamadıydım o mailleri, meğer paralı yapmış boyu devrilesiceler. Ben emekli maaşımla nasıl vereyim bu parayı. Webcamın saati olmuş şu kadar, görüntülü konuşma da mı yapamasın vatandaş? Puu allah belanızı versin, bundan sonra windows kullanırsam 2 olsun, formatı çekip linux yükleyecem hemen" diyerek şikayetini dile getirdi. :pasparagas 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
monkeybusiness Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2009 msn sürüm tamir ücreti siz bilmeden size yaptığımız bakımların bedelleri türkiyeye özgü birşey olsa gerek... lanet olsun bu ülkeyi yönetenlere... Umarım aldıkları nefes paralı olur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2009 buuu bian gerçek sandım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emirhancan Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2009 bende ismi görünce acaba gerçekmi dedim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Secret_Sun Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2009 paylaşım için çok teşekkürler... sürekli bana da bu yönde mailler geliyordu.. ciddi bir haber gibi okudum.. tek kullandığım msn ''YAHOO'' bana göre.. daha eğlenceli, başlat'a kene gibi yapışmıyor, sürekli port açmıyor.. güvenli.. kısacası harika.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
asuz Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2009 bende gercek sandım ya =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eemmree Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2009 puhahhahahha :D:D harika olmş yaa:d bu ara çok dolanıo bu mevzu hakkatende Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amedeus417 Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2009 Abone bilgileri bölümü bombaymış... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2009 Konu başlığını görünce dedim yok artık bu geyik buraya da mı düştü neyse beklediğimle karşılaymadım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GothicheartS Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2009 bill gates kardeşimiz bizim ya öyle kötülük yaparmı çok saygı duyarım kendilerine Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2009 teyze msnden çıkmıyo heralde istesem verir mi ki:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
haykomania Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2009 inş gerçek olmaz ... şom agız muhabbeti olmasın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
smother Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2009 ahaha gerçek sandım bi an kalbime iniyodu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.