Typhon Oluşturma zamanı: Haziran 3, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 3, 2009 Yedi Karanfil,anadolu ezgilerinin enstrümental olarak yorumlanmasına verilen isimdir.Yapılan bu albümlerde tanınmış kişilerinde sesleri ile bulunması çok büyük bir artıdır.Şu zamana kadar 8 tane yapılmış olan bu albümler kitleler tarafından oldukça sevilmiştir. Diskografi Yedi Karanfil 1 Yedi Karanfil - 01 - Telli Telli Yedi Karanfil - 02 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Yedi Karanfil - 03 - Hoşçakal Kardeşim Deniz Yedi Karanfil - 04 - Yaşamadın Sen Yedi Karanfil - 05 - Yaradan Aşkına Yedi Karanfil - 06 - Vay Bebem Yedi Karanfil - 07 - Yaşanılan Yedi Karanfil - 08 - Belalım Yedi Karanfil - 09 - Kılım Yedi Karanfil - 10 - Büyüdun Bebeğim Yedi Karanfil - 11 - Güneş Battı Yedi Karanfil - 12 - İçimizden Biri Yedi Karanfil - 13 - Cane Cane Yedi Karanfil 2 Yedi Karanfil - 01 - Yar Gözlerin Yemyeşil Yedi Karanfil - 02 - Çökertme Yedi Karanfil - 03 - Eylül'e İsyan Yedi Karanfil - 04 - Yollarına Baka Baka Yedi Karanfil - 05 - Hava Nasil Oralarda Yedi Karanfil - 06 - Allı Turnam Yedi Karanfil - 07 - Mektup Yedi Karanfil - 08 - Bebek Yedi Karanfil - 09 - Hep Sonradan Yedi Karanfil - 10 - Yemen Türküsü Yedi Karanfil - 11 - Olmasa Mektubun Yedi Karanfil - 12 - Kardeşin Duymaz Yedi Karanfil 3 Yedi Karanfil - 01 - Gözlerin Yedi Karanfil - 02 - Yunus Yedi Karanfil - 03 - Zülüf Dokülmüş Yüze Yedi Karanfil - 04 - Eklemedir Koca Kavak Yedi Karanfil - 05 - Böyle Olur Mu Yedi Karanfil - 06 - Gemiler Gelende Yedi Karanfil - 07 - Ağrı Dağı Efsanesi Yedi Karanfil - 08 - Denizin Dibinde Haccam Yedi Karanfil - 09 - Cemalim Yedi Karanfil - 10 - Haydar Haydar Yedi Karanfil - 11 - Al Fadimem Yedi Karanfil 4 Yedi Karanfil - 01 - Yedi Karanfil Yedi Karanfil - 02 - Sihirli Ay Yedi Karanfil - 03 - Tatlı Dillim Yedi Karanfil - 04 - Sinanari Yedi Karanfil - 05 - Ah Bir Ataş Ver Yedi Karanfil - 06 - Güle Yel Değdi Yedi Karanfil - 07 - Çarşambayı Sel Aldı Yedi Karanfil - 08 - Gesi Bağları Yedi Karanfil - 09 - Kütahya'nin Pınarları Yedi Karanfil - 10 - Harman Yeli Yedi Karanfil - 11 - Ham Meyveyi Kopardılar Dalından Yedi Karanfil - 12 - Yağmur Yağar Yedi Karanfil - 13 - İzmir'in Kavakları Yedi Karanfil - 14 - Gayri Dayanaman Yedi Karanfil - 15 - Gesi Bağlari Yedi Karanfil - 16 - Dersini Almış Yedi Karanfil - 17 - Dağlar Dağladı Beni Yedi Karanfil - 18 - Tutam Yar Elini Yedi Karanfil 5 Yedi Karanfil - 01 - Sultaniyegah Sirto Yedi Karanfil - 02 - Yaşayabilme İhtimali Yedi Karanfil - 03 - Acem Kizi Yedi Karanfil - 04 - Kalanların Ardından Yedi Karanfil - 05 - Urfanın Etrafı Yedi Karanfil - 06 - Bugün Ayın Isıgı Yedi Karanfil - 07 - Pancar Pezik Degilmi Yedi Karanfil - 08 - Tahtacı Semahi Yedi Karanfil - 09 - Sarı Gelin Yedi Karanfil - 10 - İki Keklik Yedi Karanfil - 11 - Macka'da Buluşalım Yedi Karanfil - 12 - Naz Barı Yedi Karanfil - 13 - Hudayda Yedi Karanfil - 14 - Tahtacı Semahi Yedi Karanfil - 15 - Saki Yedi Karanfil - 16 - Sarı Gelin Yedi Karanfil - 17 - Bedir Yedi Karanfil 6 Yedi Karanfil - 01 - Evde Yoklar Yedi Karanfil - 02 - Leylim Ley Yedi Karanfil - 03 - Gül Pembe Yedi Karanfil - 04 - Agisarin Balini Yedi Karanfil - 05 - Sobalarında Kuru Da Meşe Yedi Karanfil - 06 - Bir Çift Durna Gördüm Yedi Karanfil - 07 - Bir Of Çeksem Yedi Karanfil - 08 - Yiğidim Aslanım Yedi Karanfil - 09 - Leyla Yedi Karanfil - 10 - Elif Dedimde Dedim Yedi Karanfil - 11 - Agla Sazım Yedi Karanfil - 12 - Efem Yedi Karanfil - 13 - Kadıoglu Zeybegi Yedi Karanfil - 14 - Çift Jandarma Yedi Karanfil - 15 - Kayve Koydum Fincana Yedi Karanfil - 16 - Drama Köprüsü Yedi Karanfil - 17 - Ela Gözlu Benli Dilber Yedi Karanfil - 18 - Şu Uzun Gecenin Gecesi Olsam Yedi Karanfil 7 Yedi Karanfil - 01 - Agıt Yedi Karanfil - 02 - Kızılırmak Agıtı Yedi Karanfil - 03 - Gövel Ördek Yedi Karanfil - 04 - Gamzedeyim Deva Bulmam Yedi Karanfil - 05 - Hastane Önünde İncir Ağacı Yedi Karanfil - 06 - Karahisar Kalesi Yedi Karanfil - 07 - Bugün Bize Pir Geldi Yedi Karanfil - 08 - Gel Gör Beni Aşk Neyledi Yedi Karanfil - 09 - Devlerin Aşkı Yedi Karanfil - 10 - Bugün Yedi Karanfil - 11 - Bitliste Beş Minare Yedi Karanfil - 12 - Bağa Gel Bostana Gel Yedi Karanfil - 13 - Kesik Çayır Yedi Karanfil - 14 - Agıt Yedi Karanfil - 15 - Bugün Bize Pir Geldi Yedi Karanfil - 16 - Sobalarında Kuruda Meşe Yedi Karanfil - 17 - Sabahın Seherinde Yedi Karanfil - 18 - Üç Ayak Yedi Karanfil 8 Yedi Karanfil - 01 - Gülüm / Vokal - Kubat Yedi Karanfil - 02 - Kolay Olmayacak (Unut) Yedi Karanfil - 03 - Yerine Sevemem Yedi Karanfil - 04 - Rüzgar Yedi Karanfil - 05 - Sevda Değil Yedi Karanfil - 06 - Dünyanın Kapıları (Dönmek) Yedi Karanfil - 07 - Denizden Bildim Yedi Karanfil - 08 - Senam / Vokal - Fatih Ahıskalı Yedi Karanfil - 09 - Bir Fırtına Tuttu Yedi Karanfil - 10 - Beyaz Giyme Toz Olur Yedi Karanfil - 11 - Yarim İstanbul'u Mesken mi Tuttun Yedi Karanfil - 12 - Evlerinin Önü Mersin Yedi Karanfil - 13 - Ben Seni Sevdiğim Yedi Karanfil - 14 - Arap Saz Semaisi 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
monkeybusiness Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2009 bana ayrı bir tat yaşatıyor şarkıları... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chesterfield Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2009 Türkülerimizin sözsüzde ne kadar güzel olduğunu göstermişlerdir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=0VK_VfbjFO8 http://www.youtube.com/watch?v=mUoh7Va3KxM http://www.youtube.com/watch?v=HVtOkIKW_3A Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
meras Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=yXipy9yubIw&feature=related Bu türküyü zaten çok severdim böyle olunca daha bi sevdim ,teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.