Rauhassa Oluşturma zamanı: Haziran 4, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 4, 2009 Bir arkadaşımın yazdığı şiirleri paylaşmak istedim... Hepsi arkadaşıma aittir ve adının açıklanmasını istememiştir SEVMEK Sevmeyi yaşamak zannetmişim, Sevmeyi nefes almak, Sevmeyi hayat, Sevmeyi dokunmak zannetmişim, Sevmeyi görmek zannetmişim, Sevmeyi hissetmek zannetmişim, Ta ki ayrılığı görene kadar ben hiç bişi görmemişim… SENİNLEYİM AMA SENSİZİM Seninleyim ama sensizim Benimlesin ama bensizsin Gözyaşımdasn atan kalbimdesin Yağmur olup yağıyorsun ama ıslatmıyorsun Her yağan yağmurun ardından güneş çıkar Atan kalbimden sen çıktın karşıma Ellerimi rabbime açtın Avuçlarımda seni gördüm. Şuan üstümüzde yağmur var Hemde aşırı derece yağan bi yağmur Ama bu yağmuların sonunda Öyle bir güneş çıkacak ki karşımıza… Güneş çıktığında ne yağmur ıslatacak Ne de yıldırımlar üstümüze düşecek Sadece güneşin o sıcaklığını hissedeceğiz Birbirimize sarılarak hemde sımsıkı kilitlenmiş olarak… AYRILIK…. Herşey güzeldi seninle … Herşey hostu seninle…. Herşey tatlıydı seninle… Bu ayrılıkta hiç güzel değildi ama seninle… Her baktığım yerde sen varsın… Her soluduğum nefesimde sen varsın… Her şey bitmeliydi ama bu AŞK asla… Yazan: Ölümsüz Aşık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
thalese Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2009 şiirler süper aşk nelere kadir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soprano Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2009 Alıntı yapmak istedim fakat hepsi çok güzel arkadaşınızın yüreğine sağlık teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2009 Teşekkürler ilginiz için arkadaşıma ileteceğim mesajlarınızı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
iso216 Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2009 iletmene gerek kalmadı canm ben aldım:D teşekkürler güzel yorumlarınız için... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2009 Özledimm be gülüm seni, Gözlerim seni arar oldu, Ellerim ellerini ister oldu, Dudaklarım tenini ister oldu, Aklım seni bana sorar oldu, Bende bak yüreğimin en güzel köşesinde dedim.. Gece yattığım da gördüğüm rüyam oldun, Sabah kalktığım da güneşim oldun, Akşam olduğunda dertlerimin dermanı oldun, Tek sevdiğim sen oldun..... Göğsüme yattığında huzurum derdin, Sarıldığımda Cennetimsin derdin, Bu kalp bu ömür senin derdim gözlerin gülerdi, Şimdi de diyorum ki sana tapıyorum! Hani konusuyorduk ya , Güzel bi yağmurlu aksam da , Sen bana söz vermiştin ben sana söz vermiştim, Sen Beni bırakmıcaktın, Ben Seni asla bırakmıcaktım..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
thalese Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2009 aslında "aşk" ölümsüzdür, ölümlü olan "aşk"a can veren 'maşuk'. o kahrolası maşuk gitti mi, aşk da gitti sanıyor aşık, halbuki kalpteki aşk, sonra kabına sığmıyor, buluyor yine bir maşuk. çünkü şu ölümlü ins'in kalbinde, baki bir aşk yanar, bu aşk, kendini veren asıl mâşuk'unu arar durur. benim bu naçizane kalbim de arar durur. artık ins'i geçtim, kaldı bâkî aşk ortada.... elbet bulur o ya Mâşuk'unu, ya Mâşuk onu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.