Jump to content

Gülümse :)

abaddon

Önerilen Mesajlar

kaç kere tuttun nefesini hiç vermemekçesine.. ya da kaç kere ağLadın gözLerini ısLatmadan..Düşündün mü ki neden bu düzen böyLe diye.. çünkü hayat bu.. sen ağLamak istemedikçe ağLatır seni.. Sen ister ağLa ister ağLama.. ama gözLerin ısLanmasa da içinde ki fırtınaLarı inkar edebiLir misin..? bence edemezsin.. çünkü dehLizLerinde ki yarayı sen biLe tahmin edemezsin.. beLki yüzLeşmek istersin.. ama bu çok kısa bir zamanda aLdığın karardır.. sonra korkarsın kendinden.. gerçek acıLarından.. bu yüzden hep kaçarsın.. hadi inkar et bunLarı.. ‘yaLan’ de ..!! diyemezsin ki.. acı ama bir gerçekte bu.. aynen güLücükLerin gibi.. nasıL ki içinden hıçkıra hıçkıra ağLıyorsan dışından da kahkahaLara boğarsın kendini.. çünkü korkuyorsun yine.. ya birisi benim içimdeki yarayı görürse diye.. sakLadıkça açık verirsin ama.. ne zaman kaçsan kendinden güLmek istersin.. güLersin de..(!) ( tabi ne kadar gerçekse..) hadi ama yapma böyLe.. gir kendi içine.. yüzLeş ki yaraLarınLa, önce sen keşfet ki başkaLarına hissettirmeden yok et onLarı.. bunu yap ki gerçekten cesaretini tebrik edip güLümseyebiLesin.. biLiyorum bu kadar basit bir oLay değiL bu.. bazen ben biLe kaçıyorum kendimden.. ama şunu iyi biLiyorum ki :

beLki de az sonra vereceğim nefes son nefes.. o zaman neden sıkıyorum kendimi..? bu sebepLe bırakıyorum kendimi hayatıma.. kendimLe yüzLeşebiLecek kadar cesur oLduğumu teLkin ediyorum kendime.. öyLeyim de..:) sen de öyLesin.. hayatın tadını yakaLa.. renkLensin biraz yaşamın.. farkLı oLayLara güLümse.. reziLLiğine biLe kahkaha at.. gerçi bunu yaparsan reziLLik duygun kaLkar.. kendinden kaçmak istemezsin.. aksine gerçekten kim oLduğunu ve ne istediğini anLarsın.. tabi biraz vurdumduymazsan bunLarı pek ciddiye aLmadan istediğinin zıttını yaparsın..:) ama sonuçta yine bir şeyLeri başarabiLirsin.. güven bana.. bu hayatta senden ve senin güLümsemenden daha önemLi hiçbir kimse ve hiçbir şey yok.. artık kendinin farkına var.. hisset kendini.. biLiyor musun, emin oLduğum tek bir şey var.. sen bunLarı yaptıkça ( yüzLeşince içindeki gerçek senLe..) benden daha çok güLümseyeceksin..:) ve sen güLdükçe güLmek sana daha çok yakışacak..

inan bana..:))

:)

c.a

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

hadi ama yapma böyLe.. gir kendi içine.. yüzLeş ki yaraLarınLa, önce sen keşfet ki başkaLarına hissettirmeden yok et onLarı.. bunu yap ki gerçekten cesaretini tebrik edip güLümseyebiLesin.. biLiyorum bu kadar basit bir oLay değiL bu.. bazen ben biLe kaçıyorum kendimden.. ama şunu iyi biLiyorum ki :

beLki de az sonra vereceğim nefes son nefes.. o zaman neden sıkıyorum kendimi..? bu sebepLe bırakıyorum kendimi hayatıma.. kendimLe yüzLeşebiLecek kadar cesur oLduğumu teLkin ediyorum kendime.. öyLeyim de.. sen de öyLesin..:)

teşekkürler abaddon...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...