haykomania Oluşturma zamanı: Haziran 4, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 4, 2009 arkadaşlar benim gibi bu filmin hayranı olan arkadaşlarla tanışmak isterim.. legolas Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
abaddon Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2009 ARAGORN SARUMAN...=) ikisi de ilgimi çok çekiyor..=) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
elfstitan Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2009 bende hayranıyım yüzüklerin efendisi'nin.hatta silmarillion, hobbit ve bilimum tolkien eserlerinin.bi çok karakterin hastasıyım.ama özellikle entleri ve filmde geçmeyen valar'ı seviyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Spr_Mnyk Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2009 Yüzük Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Basilisk Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2009 Arwen.Çok hoş bi hatun. Legolasıda severim ama Argornuda.Ben herkesi severim xd Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
VictoRia Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2009 Gollum ................. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
haykomania Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2009 Arwen.Çok hoş bi hatun. Legolasıda severim ama Argornuda.Ben herkesi severim xd evet arwen cokk hoşş ... -------------------- ha bu arada özellikle uruk hai ler başı çekiyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cloud_above_myhead Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2009 gollum' un gollum olmadan önceki hali. en çok o boğuşmuş çünkü yüzzüklen.. birde filmi izlerken 'for your consideration' diye sürekli bir yazı çıkıyordu ne olduğunu çözen oldumu? hep kafama takılmıştı çünkü Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
haykomania Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2009 o yazı nerde çıkıodu ya .. son seriyi 8 kez izledim kaçırmış olmamalıydım :S Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ByShaweling Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2009 Hobit Köylüsü...:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
LetITBLeeD Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2009 Tom bombadil Elrond Bu 2si çok kıyak adamlar 2sinden biri olmak isterdim. =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2009 Nazgûl .... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oceansoul Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2009 arwen,legolas ve eowyn sanırım en sevdiklerim ama bn bütüüünn oyuncuları çok seviyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MEPHISTOPHELES Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2009 Gandalffff hi ho ha hu ha Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darkpisces Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2009 kimse Frodo olmamış =) Frodo'yum olm ben hep Frodo olmak istemişimdir ben varya kesin garanti Frodo'yum =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Typhon Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2009 Faramir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2009 Saruman Fanıyım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elesis Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2009 Öyle bir seri ki hem edebi olarak hem de sinema filmi olarak yeri tartışılmaz benim için.Gerçi çok zor bir seçim ama,Gimli'nin cüce siniri ve aksiliği ile Galadriel'in büyüleyici güzelliği unutulmazlar arasında hak ettiği yeri almalı sanırım... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
smother Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2009 uzun zamandır izlemiyorum o yüzden karakterlerin çoğunu unuttum ama bir elf'im ben sanırım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cyllwen Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2009 Frodo'yum, hissediyorum ama elfler gibi kulaklarımın olmasını isterdim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pr0gressive Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2009 Sauron olayım ben de (: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Terra Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2011 ağaç sakal Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lmb33 Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2011 Prince İmrahil (kitapta var filmde yok) Ve ya Witch-King Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Justice Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2011 Legolas iyidir Elf4ever Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hyoma Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2011 Bir ara Haldir hoşuma gidiyordu . . . . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.