Jump to content

Hangi Lord Of The Rings Karakterisin?

Önerilen Mesajlar

Yanıtlama zamanı:

bende hayranıyım yüzüklerin efendisi'nin.hatta silmarillion, hobbit ve bilimum tolkien eserlerinin.bi çok karakterin hastasıyım.ama özellikle entleri ve filmde geçmeyen valar'ı seviyorum.

Yanıtlama zamanı:
Arwen.Çok hoş bi hatun.

Legolasıda severim ama Argornuda.Ben herkesi severim xd

evet arwen cokk hoşş ...

--------------------

ha bu arada özellikle uruk hai ler başı çekiyor

Yanıtlama zamanı:

gollum' un gollum olmadan önceki hali. en çok o boğuşmuş çünkü yüzzüklen.. birde filmi izlerken 'for your consideration' diye sürekli bir yazı çıkıyordu ne olduğunu çözen oldumu? hep kafama takılmıştı çünkü

Yanıtlama zamanı:

kimse Frodo olmamış =) Frodo'yum olm ben hep Frodo olmak istemişimdir ben varya kesin garanti Frodo'yum =)

Yanıtlama zamanı:

Öyle bir seri ki hem edebi olarak hem de sinema filmi olarak yeri tartışılmaz benim için.Gerçi çok zor bir seçim ama,Gimli'nin cüce siniri ve aksiliği ile Galadriel'in büyüleyici güzelliği unutulmazlar arasında hak ettiği yeri almalı sanırım...

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...