Secret_Sun Oluşturma zamanı: Haziran 4, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 4, 2009 http://jaguar101.multiply.com/video/item/124 bir zamanlar... böyle bir şarkı vardı.. hala dinleyen var mı bilemiyorum?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
buzii_tazy Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2009 aaa olmazmı :-) 5.sınıf yıl sonu gösterimizde lambada yapmıştık ha ha sene 1990 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
the_silent_enigma Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2009 vay be küçükken hep duyardım orda burda sevindim dinleyince Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zexalon Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2009 bayılrdım bu sarkıyaa:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
VictoRia Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2009 Hala bayılıyorum bu şarkıya çok çok severim:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.