Spr_Mnyk Oluşturma zamanı: Haziran 4, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 4, 2009 Bir bilge kişi,çölde öğrencileriyle otururken demiş ki:’’Gece ile gündüzü nasıl ayırt edersiniz?Tam olarak ne zaman karanlık basar,ne zaman ortalık aydınlanır?’’ Öğrencilerinden biri:’’Uzaktaki sürüye bakarım demiş.’’,’’Koyunu keçiden ayıramadığım zaman akşam olmuş demektir.’’ Başka bir öğrenci söz almış ve ‘’Hocam!’’demiş,’İncir ağacını,zeytin ağacından ayıramadığım zaman,anlarım ki sabah başlamıştır.’’ Bilge kişi,uzun süre susmuş.Öğrenciler meraklanmışlar ve’’Siz ne düşünüyorsunuz hocam?’’diye sormuşlar. Bilge kişi şöyle demiş:’’Yürürken karşıma bir kadın çıktığında,güzel mi çirkin mi,siyah mı beyaz mı diye ayırmadan ona’bacım!’diyebildiğimde ve yine yürürken önüme çıkan erkeği,zengin mi yoksul mu diye bakmadan ,milletine,ırkına,dinine aldırmadan,kardeşim sayabildiğimde anlarım ki;sabah olmuştur,aydınlık başlamıştır…’’ Yazı benim değildir 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
grim Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2009 güzel bir yazıymış ve soruna karşılık hiçbir zaman.hiçbir zaman böyle bir aydınlık olmıcak.insanoğlu hiç bir zaman vicdanını dinlemicek.herzaman dünya mallarını üstün tutucak.bunu paylaştığın için teşekkür ederim..++ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Spr_Mnyk Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2009 Bana da hiç bir zaman aydınlkı olmayacakmış gibi geliyor Yoksa çok mu karamsar düşünüyorum:( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
grim Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2009 hayır çok doğru düşünüyosun arkama dönüp baktığımda çıkarlar,paralar,mutlak güç isteği ve bir isyan görüyorum.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Spr_Mnyk Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2009 Desenize ruhlarımıız kirlettik Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
grim Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2009 zaten onlar doğustan kirliydi bence.bizi etkileyen herşey aileden ve çevreden.sonra insanlar olgun bir yaşa geldiğini anlayınca hatta öyle sandıklarında çevrelerine bakıyolar ve herkesin ruhunun çirkin olduğunu,dünya malları için can verdiklerini anlayıp görünce onlar bu sisteme isyan ediceğine sahip çıkıyor ve benimsiyor.bazen keşke doğmasam bu kuralsız dünyaya diyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
XxDeathRosexX Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2009 Çok güzelmiş gerçekten + acı .. insanlar gerçekten insan olana kadar karanlıkta kalmaya mahkumuz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
grim Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2009 aynen karanlık sanki artık bizim evimiz gibi oldu.karanlıktayız ve hep orda kalıcaz gibime geliyo.çünkü insanlar çaresiz çünkü umutsuzlar,çünkü bir çıkış yolu olsa bile bundan ya haberdar değiller yada aramıyolar.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Spr_Mnyk Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2009 http://img189.imageshack.us/img189/1226/caa7gdm3yy5.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
XxDeathRosexX Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2009 Evet maalesef öyle . . . Çünkü herkes birbirinden birşeyler bekliyor. E hal böyle olunca daa .. sonuç = kocaman bir HİÇ. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
grim Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2009 resim gerçekten uyumlu oldu konuya.iyice karamsar oldum.insanlığa ve kendime acıyorum.hala sistemi değiştirmek için bişey yapmıyolar.ne kadar önemli bu mutlak güç ya anlamadım ben.off:( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
thalese Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2009 ne kadar umutsuz ve ümitsizsiniz! tamam, mutlak anlamda yeryüzünde kardeşlik bir ütopya, insandaki bu bencillik ve aç gözlülük varken. ama bu kardeşlik; bir devlette, bir şehirde, bir sokakta, bir ailede, bir arkadaş toplantısında olabilir, olmuştur da. yetmez mi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
grim Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2009 yeter tabikide ama genel olarak insanlığa bakıldığında durum gerçekten umutsuz ve ümitsiz.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chris Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2009 tüm insanlık açısından bakılınca güneş asla doğmayacak...tarihin hangi zamanında tüm insanlık mutlu olduki? asla tüm milletlerler barış ve uyum içinde olamadı thalese ye de katılmıyor değilim ama... mutlak anlamda yeryüzünde kardeşlik bir ütopya, insandaki bu bencillik ve aç gözlülük varken. ama bu kardeşlik; bir devlette, bir şehirde, bir sokakta, bir ailede, bir arkadaş toplantısında olabilir, olmuştur da. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cloud_above_myhead Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2009 yararcılık adına yaptığımız herşey menfaatlerden ibaret olduğunda bu kaçınılmaz birşey. ben yeteri kadar nasibimi aldım zaten ve cesaretimi yitirdim. şimdi kasedi başa sarıp tüm bu saçmalıkları telafi etmek ve asgariye indirmek için savaş veriyorum. yada vermem gerekiyor. oldu olacak birbirimize saldırır duruma geldik. zaten herkesin birbirini yanlış anlamak için tonlarca bahanesi var. inancım bir geliyor bir soluyor. çoğu zamanda saçmalıyorum. ama ümitsizlikte bir evre olmalı geçici olmalı. ancak bu şekilde telkin edebiliyorum kendimi.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.