Jump to content

Yapamamın Nedenleri Nedir

undomiel

Önerilen Mesajlar

öncelikle merhaba;

buraya ''yapamıyorum,edemiyorum,''diye gelip yakınan insanlardan olmak istemezdim ama;

Yapamıyorum!:(

yada şöyle söyleyim yapıyordum aslında,pek iyi olmasada ,hatta hiç iyi olmasada! ama bişeyler yapabiliyodum.

ben budan 4-5 ay önce ugrasmaya başladım bu işlerle sonra başarılıda oldum.. ama sonra tabiki arastıra arastıra, ''astral seyahat'' falan gibi noktalara sapmaya başladım.. 6.çakram açılıyordu git gide biliyordum,hissediyordum.. sonra cevremden hikayeler duymaya başladım,yok şöyşe olur,yok böyle çarpılırsın.. sonra korktum tüm herşeyi bıraktım.. bide etraftan okudugum yok 6. çakra açılırsa diger varlıklarıda görürsün falan filan iice sogudum.. bi daha asla ugrasmıycam dedim kendi kendime.. oysaki benim tek istedigim cakralarımı acmak enerjimi ve beyin gucumu istedigim yonde kullanabilmekti..

ve aylar sonra gün geldii çattı,,tabi bu konu tekrar karşıma çıktı..en yakın arkadaşlarımdan biri telekinezi yapabildigini geldi heyecanlı heyecanlı bana anlatıyodu,,sonra bende bir şeyi hatırladım...bende yapıyordum..

bütün bu olanları,bişeylerin olabileceği gerçeğini es geçemezdim..kendimi bu hayatta geliştirmek için bi söz vermiştim,şimdi kararımı almıştım,bugunden itibaren bu güçlerimi geliştirecektim ve bunun için tekrar bu yola koyuldum.arkadaşımda artık bana inanıyor ve yanımda...

bugunlerde gene ugrasıyorum psi-wheel olsun, telekinezi olsun.. çok çok çok zor ! yapamıyorum.. olmuyor.. başında durup yarım saat zorlarsam belki bi yarım tur yada 1 tur atabiliyo psi - wheel.. bilmiyorum neden... tekrar 6.çakramı açmaya falan zorluyorum kendim.. meditasyonlara falan vakit ayırıyorum gunde bi yarım saat falan.. ama bilmiyorum.. güçlerim körelmiş.. :S anlamıyorum olmuyor.. istedigim zaman olmuyo.. sebebini bilmiyorum.. oysaki bundan 4-5 ay önce güzel yapabiliodum..(tabiki genede amatör seviyede)..

şimdi bilmiyorum nasıl geliştircem kendimi..

ne yapabilirm..

elimden bişey gelmiyor..

ne yönde hareketlerde bulunmalıyımki sizler gibi güçlü olabiliyim. enerjimi istedigim zaman istedigim gibi kontrol edebiliym..

beyin gücümle istedigim an hükmedebiliyim..

sizler nasıl başardınız bunu!:(

kısacası ikimizde ne yönde nasıl,ne yaparak kendimizi geliştiricez bilmiyoruz.. biz İzmir'de yaşıyoruz..seneye bir master'la falan buluşmayı düşünüyoruz aslında.. tek başımıza ne adım atmamız gerektigini bilmiyoruz..bunun için bi yardıma ihtiyaç var sanırım..çünkü cehalet kötü bişey..ortada bırakıveriyor insanı böyle..:)

zamanınızı çaldığım için özür dilerim:( uzun oldu ama okudugunuz icin tesekur ederim..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

ben telekinezi yapmıyorum , o konudada master filan değilim ama sana bir kaç sözüm olucak .

Arkadaşım yapamıyorum diye birşey yok.Yapamıyorum olmuyo ben yapamam demek kendini kandırmaktır.Bilinç altımıza öyle biryerleşmişki artık karşımıza ne çıkarsa biz yapamayız biz edemiyoruz diyoruz.Bu işler biraz sabır gerektiriyor arkadaşım , nasıl bir kişi hemen doktor , pilot olamıyorsa...Sen sabır et ve çalışmalarına devam et zamanı geldiğinde istediğin gibi kontrol edebilirsin.evet dediğin gibi uzman birisiyle tanışmalısın bu konuda .Ama dikkat etmelisin sizden faydalanan çıkabilceği gibi sizi yanlış yönlendirende çıkıcaktır.

ve birkaç şey söylemek istiyorum

bu işi asla gösterişe yada kötülüğe dökmemelisin.Çünkü 1 tanecik kağıt çevirmek insana birşey kazandırırmı bilmiyorum.

eğer sen bunları kötülük için kullanırsan 3 katı sana geri döncektir.

eğer sen bunları iyilik için kullanırsan 3 katı sana geri döncektir.

Allah sevgisini kalbinden eksik etme , korkular ozaman yok olup gidecektir.

bak benim herzaman ettiğim bir dua vardır

ya rabbi bana eşyanın hakikatinin aslını nasip et , ya rabbi bana ilim ver.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

cevaplarınız için teşekür ederim.. evet, öncelikle ; dediklerin noktası noktasında dogru emirhancan..Ayrıca dua'nıda çok begendim.. Benimde içimde Allah sevgisi eksik olmaz..Zaten bunada inancım olmasa kafayı yemistim simdiye kadar coktan..:)

benim demek istedigim o 1 tanecik kagıdı cevirmek degil.. yani elbette cevirmek ama : .. '' Öncelikle o kagıdı cevirebilmek'' ,,sonrasında buna bişeyler kata kata kendini geliştirmek..yani hep yazılana göre hareket etmeye çalışıyorum.. önce telekinezi yapın,sonra şuna geçersiniz,sonra bunu yaparsınız dedikleri için ben o 1 tanecik kagıtta umut arıyorum..:(

ama söyledigim gibi çakralardan kaynaklı bişeymi, aylar önce beni korkuttukları için kendimi buna tamamen kapadıgım içinmi şimdi bişeyler yapabilmekte zorlanıyorum bilmiyorum..körelmişim.

ve evet AnDMe ; '' Güce tapanların en büyük korkusu bu gücü kaybetmektir....

Sevgiler...''

çok güzel söylemişsin.. yanlız haaşa ben güce falan tapmıyorum , beni tanısan bu şekilde düşünmezdin..genede teşekür ederim:)..ben sadece insanoğluna bahşedilen bu özelliklerin çoğu insan tarafından bilinmediği gerçeğine değinmek istiyorum.. bir çokları inanmaz böyle şeylere ama var işte.. ben bu sene kendim kendime şahit oldum..daha sonra anlattıgım gibi arkadaşımıda görünce..

ama şimdi dedigim gibi beni yönlendirecek bi bilgin kesinlikle şart..:(

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

çakra bölgesinde bir somun ekmeği kırıyor olduğunu hayal et. Gözünde canlandırmana gerek yok, sadece bunu yaptığını hisset sanki gerçek hayatta ne yaptığına bakmadan yapıyormuşsun gibi.

Çakralar fiziksel olmayan merkezlerdir, bu yüzden onları canlandırmak için fiziksel olmayan bir metoda ihtiyaç vardır. Bu, farkındalığını çakra bölgesine odaklamak ve zihnini çakrayı etkilemekle sağlanır. Çakrayı canlandırmak için bölgesel bir zihinsel açılma etkisine ihtiyaç olur çogu zaman.. Hayali ellerinle yaptığın koparıp açma hareketi bunu sağlar. Farkındalık odağını çakra bölgesine yoğunlaştırmak ve ellerinle zihinsel bir açma etkisi yaratmakla çakrayı doğrudan canlandırabilirsin...

yanlız şunu unutmamak gerekir ki Kök çakrası asıl çakradır, aynı zamanda aktif hale getirilmesi en önemli olan çakradır. Bu çakra kundalini enerjisinin giriş kapısıdır. Bu çakra yeterli açılmadığı sürece enerji diğer çakralara akamaz. En azından çakra çalışmasının ilk aşamalarında zamanını ve enerjini çoğunu kök çakranı canlandırmaya çalış..

yani söylediğin gibi sorunun sadece 3. göz(6. çakra) daki problem degil...

sormak istedigim bir soru var .. daha önce yaptıgın çalısmalar SONRASINDA çakralarını kapatıp kapatmadıgın???

6.çakrada sorun olduğunda, Eski konulara takılıp kalma, baş ağrıları, halüsinasyonlar, kabuslar, zayıf hafıza gibi sorunlarla karsılasma gibi olaylar ortak sşeyler zaten.. Kendi kendine pozitif şeyler söylemek, ilham kaynağı resimlere bakmak, diğer açılardan bakabilmek için gözlerini kapatarak zaman geçirmek bu çakranın açılması için etkili bir yöntem...

gunün belirli saatlerinde mesela gunde yarım saat gözlerini bir bezle kapatıp evin içinde dolaşmak bu çakrayı yine aktif hale getirmek için etkili bir yöntem...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

cevaplarınız için teşekür ederim.. evet, öncelikle ; dediklerin noktası noktasında dogru emirhancan..Ayrıca dua'nıda çok begendim.. Benimde içimde Allah sevgisi eksik olmaz..Zaten bunada inancım olmasa kafayı yemistim simdiye kadar coktan..:)

benim demek istedigim o 1 tanecik kagıdı cevirmek degil.. yani elbette cevirmek ama : .. '' Öncelikle o kagıdı cevirebilmek'' ,,sonrasında buna bişeyler kata kata kendini geliştirmek..yani hep yazılana göre hareket etmeye çalışıyorum.. önce telekinezi yapın,sonra şuna geçersiniz,sonra bunu yaparsınız dedikleri için ben o 1 tanecik kagıtta umut arıyorum..:(

ama söyledigim gibi çakralardan kaynaklı bişeymi, aylar önce beni korkuttukları için kendimi buna tamamen kapadıgım içinmi şimdi bişeyler yapabilmekte zorlanıyorum bilmiyorum..körelmişim.

ve evet AnDMe ; '' Güce tapanların en büyük korkusu bu gücü kaybetmektir....

Sevgiler...''

çok güzel söylemişsin.. yanlız haaşa ben güce falan tapmıyorum , beni tanısan bu şekilde düşünmezdin..genede teşekür ederim:)..ben sadece insanoğluna bahşedilen bu özelliklerin çoğu insan tarafından bilinmediği gerçeğine değinmek istiyorum.. bir çokları inanmaz böyle şeylere ama var işte.. ben bu sene kendim kendime şahit oldum..daha sonra anlattıgım gibi arkadaşımıda görünce..

ama şimdi dedigim gibi beni yönlendirecek bi bilgin kesinlikle şart..:(

arkadaşım kimsenin yazdığına bakma kendine sor nereden başlıcağını anlarsın , bilgi senin içindedir.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

çok teşekür ederim Nevermore.. bunlar benim için çok degerli bilgiler..

çünkü ben kök çakrayla ilgilenmiyordum bile.. bu denli önemli oldugunu bilmiyordum.. şimdi zamanımın bir kısmınıda ona ayırmalıyım..

ve soruna gelince ; eger bilinçli olarak kapatıp kapatmadıgımı soruyorsan : hayır ben çakra kapatmayı bilmiyorum.. ama korktuktan sonra bir daha ugrasmıyacagım diye şartladıgım için şimdi çakralarımın körelmiş olabileceğini düşündüm.. belkide ondan bu haldeyim.

tabi bu 4-5 ay arada hayatımda pek olumlu yönde gitmedi.. manevi olarak çeşitli üzüntüler yaşadım..

biliyorum çakralar pozitif düşünmeyi gerektirir şimdi buna çalışıyorum.. çakra derki ; affet.. çakra derki ; bütün insanları sev.. çakra derki ; üzüntüleri unut.. zaten mutluluk seni bulacaktır..

bütün bu şeyleri aşmak zorda olsa bende son 1 haftadır bunları aşmaya çalışıyorum..:) ama başarabielceğime eminim..

konuya dönersek; '' Eski konulara takılıp kalma, baş ağrıları, halüsinasyonlar, kabuslar, zayıf hafıza gibi sorunlarla karsılasma gibi olaylar ortak şeyler zaten.'' demişsiniz..

evet! özellikle kabuslar.. az hoplamadım yataktan.. yada istemeden astrale çıkıyordum 2-3 defa neredeyse, kendim kendimi zor engelledim korktugum için. ama şimdi yavaş yavaş korkumu yenmeyi başardıgımı düşünüyorum.. hatta 2 gun once kendi çapımdaki 6. çakra meditasyonumdan sonra yattım,ve sabaha kadar durmak bilmeyen ilginç ruyalar gördüm.. tek bildigim çok zor uyandıgım idi sabahın köründe. çünkü, kulağımda garip garip sesler yankılanmaya başlamıştı,vücudum uyuşmuştu..kendimi kaldırmaya zorluyordum. bir yandanda bagırmamak için kendimi zor tutuyodum:S :) sonra gözümü açmaya çalıştım siyah beyaz gördüm gibi oldu etrafı sonra.. bi anda kesmeyi başardım bu durumu ve kalktım! korkmayı kestim ve arkamı dönüm uyumaya devam ettim:)..

söylediğim gibi tek istedigim,,bu şey hayat açısındanda pozitif bişey oldugu gibi çakralarımı temizlemek ; enerjimi ve beyin gücümü kontrol edebilmek.

tekrar teşekürler:) altın degerinde bilgiler sunmuşsun bana, dediklerini yapacagım...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Herhangi bir enerji çalışması sonrası eğer çakralarını kullanmayacaksan, projeksiyonda olduğu gibi, onları kapaman çok önemli.

Eğer çakralarını normal günlük faaliyetlerinde açık bırakırsan enerji akıtırsın. Bu, halsizliğe ve hatta sağlık problemlerine bile neden olabilir. Aynı zamanda hoş olmayan astral varlıkların istemeyen dikkatlerini cezbedebilir. Onları kapamak için herhangi bir aktivite hissedilmeyene kadar süreci tersine döndürmektir. Zihinsel ellerini çakraları kapadığını ve enerjiyi geri ittirdiğini hisset. Ne kadar çok aktivite hissedersen onları kapamayı öğrenmek için o kadar çok zaman harcamalısın. Eğer bunu yaptıktan sonra hala aktivite hissediyorsan, yemek yeme ve fiziksel egzersiz kapanmalarına yardımcı olur.

kolay gelsin :)

bir nebze yardımım dokunduysa ne mutlu

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

nerden başliyacağını ne yapacağını sen zaten kendinde biliyorsun. içsesini dinle ama anladığım kadarıyla sen ayrıntı detay istiyorsun. muallakta kalmamak için. ama kendimden ve birçok insandan biliyorumki seni içsesin yönlendirecektir. hatta buraya mesaj yazman bile içsesinin yönlendirmesi olabilir. o sesten zarar çıkmaz. ondan gelicek şer gibi görünebilir ama hayırdır...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

nerden başliyacağını ne yapacağını sen zaten kendinde biliyorsun. içsesini dinle ama anladığım kadarıyla sen ayrıntı detay istiyorsun. muallakta kalmamak için. ama kendimden ve birçok insandan biliyorumki seni içsesin yönlendirecektir. hatta buraya mesaj yazman bile içsesinin yönlendirmesi olabilir. o sesten zarar çıkmaz. ondan gelicek şer gibi görünebilir ama hayırdır...

evet... kesinlikle katılıyorum.. anlattıklarım sadece pratik detaylar ve bilgiler asıl olan kendinsin.. içsel huzurun sesin ve farkındalıgın seni zaten yönlendirecektir... negatif dusünceden uzak atacagın her adım seni mutlu kılacagı için başarma oranında artacaktır...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Siz demişsiniz kendi ağzınız ile bir taraftan birşeyler duydum ve bıraktım diye...

Bende o zaman kendi başıma geleni anlatayım. Bu işlerle uğraşmaya 1,5 yıl önce başladım. Şubat ortalarında falandı sanırım neyse ilk önce Psi-wheel'i denedim. Gözlerimi kapadım ve fır fır dönüyordu :D Bunu anne ve babama anlattım başta öylece dinlediler fakat daha sonra din hakkında bana nasihat vermeye başladılar. 18 yaşındayım ve bu zamana kadar din konusunda beni iyi eğittiklerine inanıyorum. Fakat genede öyle olmadığımı düşünüp üstüme geldiler. Şu şekilde başladılar;

- Babam " Otursun dinini araştırsın " demiş anneme

- Annem de bana " böyle şeylerin günah olabileceğini ve şirke kadar gidebileceğini " söyledi sanırım tam hatırlamıyorum.

- Arkadaşlarım " hadi oradan rüzgar vardır yok esinti olmuştur üfleyip te bizimi inandırıyorsun " gibisinden laflar ettiler. Gecenin saat 03:30 gibi sularında sıcacık odada camlar falan kapalı rüzgar nasıl oluyor o da bir garip ya neyse :D

Bu laflar yeni başlayan ve heyecanlı olan insanları anında soğutan şeylerdir. Örnek verecek olursak ben oyun tasarımına başlamak istiyorum. Ama arkadaşım gelip " hadi lan " gibisinden bir şey söyler ise benim buna moralim bozulur ve isteksizliğim gelir. Sizin kide bunun aynısı...

3.Göz açılınca diğer varlıkları görürsün...Hiç zannetmiyorum.Diğer varlıkları görmek isteyen o kadar çok bilim adamı ve din adamları var ki saysam gnoxis.com'a sığmaz :D Onlar neden 3.gözlerini açmıyorlar veya neden Televizyonda program yapmıyorlar? Oysaki süper reyting kırarlar. Ama öyle birşey olmadığından kimse birşey yapmıyor. Bildiğime göre 3.göz zihnini en güzel şekilde kullanmana yardımcı olur.

Çarpılırsın, günah olayına gelelim. İnsanların beynini kullanmaları ne zaman çarpılmalarına neden olmuş? Kaç kişi çarpılmış? :D Bunun nedeni ise nereden gelir şunu söyleyeyim. Normalde dinimizce büyü yasak ve günahtır değil mi ? Ve bunu yapanlar en büyük cezaları alacaklardır değil mi? Dediğin gibi cahillik kötü birşey , bu olayı araştırmayan bilmeyen insanlar büyü ile uğraştığımızı zannediyor ve kendimizi geliştirmeyelim böyle şeyleri düşünmeyelim monoton bir yaratık olarak yaşayalım diye bizi böyle şeylerden uzak tutmaya çalışıyorlar. Örnek annem,babam,arkadaşlarım... vs...

Birde AnDMe arkadaşımızın söylediğini şöyle pekiştirmek isterim. Haklı güce tapanlar kaybetme korkusu yaşarlar.Fakat bu güçle ilk defa karşılaşanlarda aynı korkuya kapılırlar. Yani undomiel arkadaşımızın ki tapma değil, sadece heyecandır.

Size anlatmak istediğim kısa olmasada yazı. Kısaca budur :D

İnşallah yardımcı olabilmişimdir. Bir de şunu ekleyeyim. Negatif düşünmeyin ve bu konularla ilgilenmeyen kişilere bunlardan bahsetmeyin kesinlikle yapmayın!!! Zihinsel güçleri kullanmanın tek koşulu budur bence sakın bu işlerle uğraşmayanlara bu gibi şeyleri anlatmayın! Adınız büyücü, afedersiniz salak, ve daha nice şeylere kadar çıkabilir. Sadece telekinezinin başlangıcı olan masterlara göre çok kolay görünen psi-wheeli , bu konu ile ilgisi olmayan 10'a yakın insana anlatmaya başladım. Hepsi bana afedersiniz " mal " gözü ile baktı.

Mutlu ve iyi günler... Negatif düşünceye hayır, pozitif düşünceye Evettt :D

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Siz demişsiniz kendi ağzınız ile bir taraftan birşeyler duydum ve bıraktım diye...

Bende o zaman kendi başıma geleni anlatayım. Bu işlerle uğraşmaya 1,5 yıl önce başladım. Şubat ortalarında falandı sanırım neyse ilk önce Psi-wheel'i denedim. Gözlerimi kapadım ve fır fır dönüyordu :D Bunu anne ve babama anlattım başta öylece dinlediler fakat daha sonra din hakkında bana nasihat vermeye başladılar. 18 yaşındayım ve bu zamana kadar din konusunda beni iyi eğittiklerine inanıyorum. Fakat genede öyle olmadığımı düşünüp üstüme geldiler. Şu şekilde başladılar;

- Babam " Otursun dinini araştırsın " demiş anneme

- Annem de bana " böyle şeylerin günah olabileceğini ve şirke kadar gidebileceğini " söyledi sanırım tam hatırlamıyorum.

- Arkadaşlarım " hadi oradan rüzgar vardır yok esinti olmuştur üfleyip te bizimi inandırıyorsun " gibisinden laflar ettiler. Gecenin saat 03:30 gibi sularında sıcacık odada camlar falan kapalı rüzgar nasıl oluyor o da bir garip ya neyse :D

Bu laflar yeni başlayan ve heyecanlı olan insanları anında soğutan şeylerdir. Örnek verecek olursak ben oyun tasarımına başlamak istiyorum. Ama arkadaşım gelip " hadi lan " gibisinden bir şey söyler ise benim buna moralim bozulur ve isteksizliğim gelir. Sizin kide bunun aynısı...

3.Göz açılınca diğer varlıkları görürsün...Hiç zannetmiyorum.Diğer varlıkları görmek isteyen o kadar çok bilim adamı ve din adamları var ki saysam gnoxis.com'a sığmaz :D Onlar neden 3.gözlerini açmıyorlar veya neden Televizyonda program yapmıyorlar? Oysaki süper reyting kırarlar. Ama öyle birşey olmadığından kimse birşey yapmıyor. Bildiğime göre 3.göz zihnini en güzel şekilde kullanmana yardımcı olur.

Çarpılırsın, günah olayına gelelim. İnsanların beynini kullanmaları ne zaman çarpılmalarına neden olmuş? Kaç kişi çarpılmış? :D Bunun nedeni ise nereden gelir şunu söyleyeyim. Normalde dinimizce büyü yasak ve günahtır değil mi ? Ve bunu yapanlar en büyük cezaları alacaklardır değil mi? Dediğin gibi cahillik kötü birşey , bu olayı araştırmayan bilmeyen insanlar büyü ile uğraştığımızı zannediyor ve kendimizi geliştirmeyelim böyle şeyleri düşünmeyelim monoton bir yaratık olarak yaşayalım diye bizi böyle şeylerden uzak tutmaya çalışıyorlar. Örnek annem,babam,arkadaşlarım... vs...

Birde AnDMe arkadaşımızın söylediğini şöyle pekiştirmek isterim. Haklı güce tapanlar kaybetme korkusu yaşarlar.Fakat bu güçle ilk defa karşılaşanlarda aynı korkuya kapılırlar. Yani undomiel arkadaşımızın ki tapma değil, sadece heyecandır.

Size anlatmak istediğim kısa olmasada yazı. Kısaca budur :D

İnşallah yardımcı olabilmişimdir. Bir de şunu ekleyeyim. Negatif düşünmeyin ve bu konularla ilgilenmeyen kişilere bunlardan bahsetmeyin kesinlikle yapmayın!!! Zihinsel güçleri kullanmanın tek koşulu budur bence sakın bu işlerle uğraşmayanlara bu gibi şeyleri anlatmayın! Adınız büyücü, afedersiniz salak, ve daha nice şeylere kadar çıkabilir. Sadece telekinezinin başlangıcı olan masterlara göre çok kolay görünen psi-wheeli , bu konu ile ilgisi olmayan 10'a yakın insana anlatmaya başladım. Hepsi bana afedersiniz " mal " gözü ile baktı.

Mutlu ve iyi günler... Negatif düşünceye hayır, pozitif düşünceye Evettt :D

doğru söylemişsin şu an zaten kur'an'ı bize çok ama çok yanlış gösteriyorlar. bu dünyadaki belkide şeytanın en büyük oyunudur. bazıları şimdi diyecek şeytana nerden geldin birader diye onuna mantıklı bir açıklaması var elbet. diyorum ya din değil insan kusurludur diye.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

dini konulara girersek yorumları dinlemek yerine kendi okuduklarınızdan yorumlamaya çalışsanız bana göre daha net sonuçlar görebilirsiniz, benim ailem bu konuda bana hiç karşı çıkmamşlardır ben anlatmam yaptıklarımı onlara ama yinede ilgili olduğumu bilirler ve bugüne kadarda hiç bir tepki ile karşılaşmadım ki ailemdede ilgili insanlar var her neyse önce aklımızı kullanmamız gerekiyor, milletin yorumlarına değil kendi yorumlarımıza önem vermemiz gerekiyor yani içinizdeki inanç yapısını başkaları şekillendirmesin tamamen size ait olsun herşey...

ayrıca ilgisi olmayan kişilere anlatmayın demişsiniz ben buna karşıyım sizin anlatım biçiminiz biraz yanlış bana göre ben kağıt dönderiyorum telekinezi yapıyorum derseniz ben bu konuya ilgiliyim az çokta bilgiliyim ama ben bile buna gülerim yani ne yaptığından değil anlatış biçiminden bana göre ilgisiz insanlarada bunlar anlatılmalı ve yapamadığımız veya şahit olmadığımız şeyleride uydurma olarak anlatmamalıyız yani yine dışardan duyduğunuz bilgileri değil kendi öz bilgilerinizi anlatın ben bugüne kadar kime birşeyler anlattıysam bilgili veya bilgisiz pür dikkat dinlediklerini ve dikkate aldıklarını hatta çoğunluğun birşeyler öğrenmek için araştırmalar yaptığını gördüm...

ayrıca bence negatif düşüncede lazım sırf denge olsun diye;)

--------------------

Kur'an-ı Kerim'i yanlış gösteriyorlar mı bilemem ama şu fikir üzerinde sizinle aynı düşünüyorum ;

İnsanlar kesinlikle kusurlu...

bende ona katılmıyorum insanlar kusursuz düşünceler kusurlu

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

dini konulara girersek yorumları dinlemek yerine kendi okuduklarınızdan yorumlamaya çalışsanız bana göre daha net sonuçlar görebilirsiniz, benim ailem bu konuda bana hiç karşı çıkmamşlardır ben anlatmam yaptıklarımı onlara ama yinede ilgili olduğumu bilirler ve bugüne kadarda hiç bir tepki ile karşılaşmadım ki ailemdede ilgili insanlar var her neyse önce aklımızı kullanmamız gerekiyor, milletin yorumlarına değil kendi yorumlarımıza önem vermemiz gerekiyor yani içinizdeki inanç yapısını başkaları şekillendirmesin tamamen size ait olsun herşey...

ayrıca ilgisi olmayan kişilere anlatmayın demişsiniz ben buna karşıyım sizin anlatım biçiminiz biraz yanlış bana göre ben kağıt dönderiyorum telekinezi yapıyorum derseniz ben bu konuya ilgiliyim az çokta bilgiliyim ama ben bile buna gülerim yani ne yaptığından değil anlatış biçiminden bana göre ilgisiz insanlarada bunlar anlatılmalı ve yapamadığımız veya şahit olmadığımız şeyleride uydurma olarak anlatmamalıyız yani yine dışardan duyduğunuz bilgileri değil kendi öz bilgilerinizi anlatın ben bugüne kadar kime birşeyler anlattıysam bilgili veya bilgisiz pür dikkat dinlediklerini ve dikkate aldıklarını hatta çoğunluğun birşeyler öğrenmek için araştırmalar yaptığını gördüm...

--------------------

valla nerden başliim. zaten ben insanlar kusurlu diyerek yaratılış yapılarından bahsetmedim. yaratılış itibariyle tabiiki kusursuzdur hatta herşey kusursuzdur ama Allah sana irade vermiş nefs vermiş değil mi? işte bu açıdan sen özerk bir varlıksın ve hata yapmayada meyillisindir. bu açıdan kusursuz değil dedim insan için.

birde diğer konuya gelelim. arkadaş bilgi paylaşımı yapmayın dememiş, yaptığınız uygulamaları siz doğru olduğuna inanıyorsanız başkasına söylemeyin ne yaptığınızı demiş. tabii buda fazla iyide değil, farkındalığı düşük bir insan veya yeteri seviyede olmayan insan yanlış yöne sapabilir ve kimsede bu durumu bilmediğinden dur diyemeyebilir. yani riskli ama gerekli. zaten arkadaş tam aksine iddia etmiş olsa şu anda bildiklerini paylaşmazdı hatta bende paylaşmazdım. bilgi paylaşılmalıdır daha ziyade. yaşanmışlıklar değil. tabii bu benim fikrim..

bu arada bilgi paylaşımı yapın. örnek olan kişi siz olun. hiçkime değilse de siz ilk örnek olun. ardından sizin gibi düşünenler yada size inanlar çıkacaktır ama size inanlarıda kendinize bağlamayın siz peygamber değilsiniz. sadece ona bilgiyi verin yeter. yoksa onu köle yaparsınız. zaten kur'an'da da yazar peygamberimizin son peygamber olduğu ve bundan böylelikle tüm insanların birer kurtarıcı kahraman oduğu ve bir kahraman beklememeleri kur'an da yazar.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

ilk önce olumsuz düşünceyi bırak.yapamıyorum edemiyorum lardan kurtul.çakralarını açki sana yol gösterip enerjilerini belli bir yere aktarma gücü versin.meditasyon yap.ama çok değil bilmiyorum ama bana göre yarım saat çok.hergün 10 dakka yeterli.kendinin rahatlat dingin ol serbest ve sakin ol.psi well 1 tur dönüyo demişsin.kendini telkin et.mesela o bir tur değil 4 tur döndü ama ben görmedim.yada dönücek bunu hissediyom gibisinden.ve hiç bir zaman acizliği kabul etme.sen büyük bir potansiyel ile yaratılmış bir insansın.beynin gücü indirgenemez.milletin sessine kulak asma kardeşimizin dediği gibi iç sesini dinle o sana en doğruyu saf bir şekilde vericektir.bunu almak sana kalmış.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

--------------------

Ben zaten direk insanlara kusurlu demedim bu bir mecazdır yani bencede insanların düşünceleri kusurlu.

Ayrıca siz benim anlatış tarzımı bilmiyorsunuz ve direkman benim anlatış tarzımın kötü olduğu vurgulamış ve kendinizi örnek göstermişsiniz.

O halde anlatayım ;

Dershaneyiz.Sınıfta oturduk arkadaşlarla ve öğretmenle boş boş konulardan konuşuyoruz.Arkadaşlardan birisi;

" Hocam fenomen adlı yarışma var ya o çok saçma kesin vardır bile hilesi " dediler.Diğer arkadaşlar da destekledi tabiki...

Bende o zaman " Ben aslında araştırdım bunu adına genel olarak parapsikoloji diyorlar.Doğaüstü anlamına geliyor sanırım. Aslında televizyonu bilmiyorum ama gerçekten bunu yapan insanlar var. Şahsen tanık olduğum olaylar var. Hatta bende işin içindeyim o kadar çok birşey bilmiyorum ama beyin gücü ile kağıt döndürmek işin başlangıcı sayılıyormuş " dedim. Bizimkiler sonra merakla dinlemeye başladılar , başta herşey iyi gidiyordu. Ben " neyse hocam işte gece 03:00 falandı gerekli hazırlıkları yaptım yarımsaat veya 45 dakika ellerimi arasına koyup denemeye çalıştım. Başlarda dönmedi. 10 dakika sonra gözlerimi kapadım konsantre olmaya çalıştım. Gözlerimi bir açtım ki dönüyordu " dedim. Bizimkiler vay be dedi. Bu vay be diyenler ya 3 kişi ya da 4 kişi bana inananlar yani. Geri kalan 6-7 kişi ise afedersiniz " hadi len sallama oğlum sende kimi inandırmaya çalışıyon üfle üfle sonra döndü diye gel bize yuttur " , " gelde karşımda " yap gibi kelimeler kullanmaya başladılar. O bana inanlarla bazen bu konularda konuşuruz bile.

Anlatım tarzım bu dur. Siz isterseniz yanlış demeye devam edin.

Sizin anlatış tarzınızı merak ediyorum ayrıntılı bir biçimde yazarsanız sevinirim.

Ayrıca şöyle anlatmak istedim fakat yanlış cümleler kullandım sanırım.

Bu konularla ilgilenmeyen kişilere anlatmayın!!! Burası doğru şunu da ekleyeyim. Eğer o kişi bağnazsa ve tamamen alakasız bir insansa onun yanında hiç konuşmayın!!

Bağnazda birşeye körü körüne inanmış insana denir ki. Çevremde çok var bu kişilerden, hepside nedense maddiyatçı insanlar. Yani herşey anlatış tarzına bakmıyor ÇEVRE ile alakalı bir durum.

Ve ayrıca GunduzGezen arkadaşım size aynen katılıyorum.Grim arkadaşımız da çok güzel bir şekilde anlatmış bende ilk deneyimlerimde bunlara çabalamıştım.Hatta "0" durumu vardı. 10 belki 15 sn kadar bu durumu ya hissetmişimdir ya da ben öyle zannettim bilemiyorum ama sonuçta 2-3 tur döndermiştim. Bu arada telekinezi ile uğraşmıyorum. Sizin şuan ki durumunuza bende bir ara yakalanmıştım. Bilgimi paylaşayım dedim :D

Hepinize iyi günler ve sevgiler... :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

güzel bir yazı olmuş ama şunuda belirtim bilmeyenler için bu ruhanı güç veya beyin gücü dinden ayrı değildir. bazı dini iyi bilmeyen(zaten dinin en gerçek halini çok az insan biliyor. bize anlatılanlar tam manasıyla doğru değil. dikkat edin tam manasıyla doğru değil diyorum) insanlar bu gibi şeylerin dine ters birşey olduğunu düşünebilir mazallah dinden bile çıkabilirler.

bide ilk denemde kağıdı 1 en fazla 1.5 tur döndürebilmeyi başarmıştım. hatta her denediğimde yarımşar yarımşar döndürebliyorum ama hiç kesmeden 10 20 tur döndüremiyorum. zaten şu aralar iyice kendimi güçsüz hissediyorum nedense. kendimi zorlasamda çok fazla birşey yapamıyorum zaten felakette bir isteksizlik var. yapmak istiyorum ama bir yanım lan zaten böyle mutlusun ne gereği eğlencenin tadını çıkar diyor ve zaten eskisi kadarda iyi yapamıyorum.

Grim'e ve coplukcu'ye de yazılarından dolayı teşekkürler..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

arkadaşlar bi-kaç gündür hiç giremiyordum internete,şimdi tekrar girdim ve baştan sona tekrar okudum yazdıklarınızı ve her birinizin yazdıgı bana ayrı ilham ve bilgi verdi..cok saolun!:)

coplukcu sanada cok tesekur ederim o uzun yazından dolayı:) her bir kelimesini beynime kazıdım ve her kelimesinede katılıyorum.. çok güzel ve gaza getirici şeyler söylemişsin..

sanırım herkes(genellikle) benim yaşadığım bu evreden en az bir kere geçiyor,,

yada sagdan soldan okuduklarından,duyduklarından iyice korkuyor ve soguyor..

en azından bu konuyu okurlarsa insanlar aslında korkulacak birşey olmadıgını anlarlar.. yada neler yaşadıklarına dair kaba olarak bi kavram edinirler kafalarında..cok yararlı yazılar oluştuguna inanıyorum burda. cunku bircogumuz aynen şekil 1 a'daki gibi vazgeciyoruz..:)

yanlız bi kaç ufak sorun daha eklemek istiyorum..

evet bende herkes gibi kendimi geliştirmek istiyorum, Ama -->koca bir Ama ;

hayatın yogunlugu buna izin vermiyor..tam düzenli meditasyonlara falan başlayım diyosun,

işte gaza geliosun çakralarımı açıcam diyosun,

beyin gücümü en ileri seviyeye taşımaya çalışacagım diyosun

sonra bi yerde zincir kopuyor.. :s nasıl mı ? şöyle : ben 1 hafta içerisinde amerikaya gidicem ve 2-3 ay ordayım.. halletmem gereken şeyler var.. bu aralr cok yogunum.. falan filan gibi şeylerden bi anda;

hayatın o kandıran akıntısına kaptırıyosun kendini,tüm diger insanlar gibi.. ben elimden geldigimce bu işin peşini bırakmamayı umuyorum ama özellikle masterlara sorum şu :

sizler nasıl geliştirebiliosunuz kendinizi bu kadar şeyin arasında.. benim çalışmalarım gene bölünecek işte.. yalan oluyo sonra herşey:( bu iradeyi,bu istikrarı nasıl saglıyorsunuz..bu güzel bi özellik olsa gerek:(

teşekürler:)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ben master falan değilim ama size şunu söylemek isterim evet onlar master çünkü kendilerini ona adıyorlar. Siz de boş olduğunuz zamanlarda adayın kendinizi mesala masterlar günde 2 saat çalışıyorsa siz 4 günde 2 saat çalışın ama istikrarlı çalışın emin olun ki gücün aynısını yakalarsınız ..

Mutlu ve iyi günler :D

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

ve gene haklısın,tesekurler coplukcu:)..

ve tainted_love ;

yeni başladıysan,korkma sabret yapacaksın..:) benim gibi azcık ucundanda olsa bişeyler yapabilecegine eminim:) hatta cok daha iyisini yapacagına.. ancak şunu sormalıyım ki ,

yapamadığın nedir?

çakra açma kısmımı ? yoksa diger şeyler mi ? telekinezi falan..

bide bişey daha eklemek istiyorum forumdaki mesaj sayına bakılırsa baya aktifsin bu forumda yada yeni bi kullanıcı gibi görünmüyosun..:)

yardım alma konusuna gelince,bilmiyorum bunu daha bilgili biri cevaplarsa iyi olur ancak,bence hepimizin yardıma ihtiyacı var..yönlendirilmeye..

ben seneye izmirde bi yardım(master) bulmaya calısıcam bakalım:)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

ve gene haklısın,tesekurler coplukcu:)..

ve tainted_love ;

yeni başladıysan,korkma sabret yapacaksın..:) benim gibi azcık ucundanda olsa bişeyler yapabilecegine eminim:) hatta cok daha iyisini yapacagına.. ancak şunu sormalıyım ki ,

yapamadığın nedir?

çakra açma kısmımı ? yoksa diger şeyler mi ? telekinezi falan..

bide bişey daha eklemek istiyorum forumdaki mesaj sayına bakılırsa baya aktifsin bu forumda yada yeni bi kullanıcı gibi görünmüyosun..:)

yardım alma konusuna gelince,bilmiyorum bunu daha bilgili biri cevaplarsa iyi olur ancak,bence hepimizin yardıma ihtiyacı var..yönlendirilmeye..

ben seneye izmirde bi yardım(master) bulmaya calısıcam bakalım:)

yalnız her uzmana güvenme. sana bir iki hokkabazlık yapar, bunuda sana kendisi yapmış gibi gösterir ama aslında kendisini adadığı varlık yapar. yani seni çok ama çok yanlış yerlere yönlendirebilir.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

sanırım yanlış anlaşılmışım veya bana birazda olsa kızılmış gibi geldi o yüzden yazmak istedim öncelikle ben sadece yazarım yazdıklarıma ister onay verirsiniz ister vermezsiniz veya inanırsınız yada inanmazsınız bu tamamen size kalmış birşey...

herneyse şimdi bir masterden yardım alma olayı bana tamamiyle ters geliyor ben bugüne kadar meditasyon yapmadım ve bundan sonrada yaparmıyım emin değilim bunun faydası belki var belki yok bu tamamen sizin inancınıza kalmış ama meditasyon yapmadanda birçok şey yapılabilir bunu iyi biliyorum... ayrıca arkadaşımızın dediği bağnaz insanlara birşeyler anlatılmaması konusuna katılıyorum ama ben onuda yaptım ayrıntıya girmeyeceğim ama 40 derece sıcakta durduk yere benim söylediğim zamanlarda rüzgarı yiyen veya ertesi gün kız arkadaşının onu terkedeceğini söylediğim bazı insanlar bunu tesadüfe bağlayamadılar evet onların gözleri kapalı kulakları duymuyor hiç kimse görmek istemeyen kadar kör değildir diye boşuna dememişler ama ben bukadar kör olmasından hoşnut olmadığım bazı sevdiğim insanlara kanıtlar sundum ve onlar biraz olsun bu konuda gerçekçi düşünmeye başladılar... ama sunacağınız bir kanıtınız yoksa evet bencede kimseyle paylaşmayın...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...