raskolnikov Oluşturma zamanı: Haziran 5, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 5, 2009 gözlerime kon dedi kedi gözlerimden öp dedi kedi. dışarıda tanımadığım bir sıcak, ellerimi ellerime yapıştırmaya uğraşırken, ben rasko, gözlerimden kopup gelmek için çabalıyorum sana gözlerinde erimek için uğraşıyorum. saçlarıma kon dedi kedi, saçlarıma tutun, tutunduğun saçlarım ol! saçlarına kondum, saçların oldum, saçlarında ben kaldım. soğuktu dışarısı, saçlarımı söküp alıyordu rüzgar saçlarıma yer aramak zorunda kaldım, sen vardın! dudaklarıma kon dedi kedi, dudaklarımda kal, dudaklarım ol. dudaklarına kondum, bıraktım kendini dudaklarının ıslaklığında, dudakların oldum. ay vardı dışarı da, gitmemişti daha güneş, ben bakmadım hiçbirine, yüz vermedim kimseye. ben ol dedi kedi, ruhumu al dedi, ruhunu ver dedi. ruhuna kondum kedinin, bedenime izin verdim, bedenine ait oldum. bendim kedi oldum, kedi ben oldu!... 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2009 güzel olmuş tabi sonu acı ya dönmezse Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2009 sorun acıya dönmesi değil, acının da güzel olabilmesi... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
teletabikamil Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2009 sen o kediyi, yakında kesmeye filan çalışırsın. rasko huylanıyorum senden. satanist filan olmayasın? o deel de aslanım, sen gece-gece nasıl uyduruyon bunca şiiri? bak kafam güzel, ona rağmen şiir yazacak kabiliyet bulamıyorum kendimde... varsa yoksa, ana-avrat düz gidiyorum dünyaya! 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2009 istesem daha çok yazarım ki:) çalışıyo ki beynim, çok var çok ben de:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
teletabikamil Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2009 ne diyon sen rasko; beyin filan? tamam ya, peki sana basit bir soru. beyin insan bünyesinin neresinde bulunur? ne işe yarar? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2009 ayaklar kısmında oluyodu herhalde.... yok be, ne ayağı sümüğümüzün aktığı yer neresi...ha burun, burunda oluyo, yediğimiz yemeklere tad veriyodu galiba. tuzda verebilir yani... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
teletabikamil Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2009 evet rasko evet... zaten sen üstteki yazıyı okudupumda anlamıştım bu soruya doğru cavap vermeyeceğini... halen ''dahi'' anlamındaki de'yi bitişik yazıyorsun... bu durumda, daha önce bu konuda yapmış olduğum uyarıların beynine değil, başka bir yerine iletildiğini anlamış bulunmaktayım. evet rasko; sen ''dahi'' anlamındaki -de bile olamazsın! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2009 o bile değilim ya, ben artık yatayım bari. yastığa ayaklarımızı koyuyoduk dimi kamil? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
teletabikamil Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2009 yok lan! yatağa çapraz vaziyette girip; yastığı kemiriyorduk. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soprano Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2009 sorun acıya dönmesi değil, acının da güzel olabilmesi... Her mısrası ayrı guzeldi yüreğinize sağlık + Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2009 teşekkürler... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Spr_Mnyk Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2009 Kedileri sevmem:whistling: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2009 çok üzüldüm. demek ki ben de seni sevmem... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Spr_Mnyk Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2009 Bende çok üzüldüm bak şimidi Yüreğim parça pirçik oldu Yalnız şiir güzel Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2009 kusura bakma ama ya da bak, sevmediğim kişilerin görüşlerini dikkate almak gibi bir yaklaşımım yok. hadi eyvallah!... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Spr_Mnyk Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2009 Hımm sevdiklerin sana süper yorumlar yapacak dimi Belkide yalakalık... Neyse...... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
teletabikamil Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2009 Hımm sevdiklerin sana süper yorumlar yapacak dimi Belkide yalakalık... Neyse...... yalakalık? sevilmediğini bilen kişi yalakalık yapar değil mi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Spr_Mnyk Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2009 yalakalık? sevilmediğini bilen kişi yalakalık yapar değil mi? Sevilmediğini bilen değil Sevilen yapar Kolpa olmadığım için yalakalık yapmaya ihityacım yok Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
teletabikamil Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2009 öyleyse yalakalık yapmamaya devam et... bir de sevilmediğin yerde durma. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dark_venus Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2009 ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Spr_Mnyk Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2009 Amacım kimseyi kırmak,tartışmak değil ama istemezseniz konuyu açan arkadaşın açtığı konulara yazmam. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Vitriol Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2009 1.Gereksiz yere tartışma çıkarıp başlığı mahvetmeyin! 2.Çok güzel şiir çok beğendim Rasko abim.. 3.Kedileri çok ama çok severim,huyları insanlara benzer. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2009 sağol vitriol.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.