theangelofdeath Oluşturma zamanı: Haziran 5, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 5, 2009 Ogün Sanlisoy - Büyüdük Aniden (2009) by Aluxton by Aluxton69 eskiden neşemiz vardı gülümserdik hergün uzaktaydı hüzün hayallerimiz vardı uçurtmalar geçen içinden cumartesi öğlen boyalarımızla oynardık rengarenkti herşey karanlığı boyardık ve birden büyüdük aniden ve birden küçüldü hayaller büyüdükte sanki ne oldu çocukluğu unuttuk yalanlara boğulduk büyüdükte sanki ne oldu umutları kuruttuk savaşta vurulduk büyüdük aniden büyüdük aniden koşardık bayırlarda ağaç evler kurardık bedavaydı çiçekler taçlar yapardık düşsek bile olsun yeniden kalkardık acıtmazdı hayat ve birden büyüdük aniden ve birden küçüldü hayaller büyüdükte sanki ne oldu çocukluğu unuttuk yalanlara boğulduk büydükte sanki ne oldu umutları kuruttuk savaşta vurulduk büyüdük aniden büyüdük aniden ve birden büyüdük aniden ve birden küçüldü hayaller ve birden uzaklaştı gökyüzü ve birden gömüldük dertlere büyüdükte sanki ne oldu çocukluğu unuttuk yalanlara boğulduk büyüdükte sanki ne oldu umutları kuruttuk savaşta vurulduk büyüdük aniden büyüdük aniden büyüdük aniden küçüldü dünyamız Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2009 nedense Ayça Şen'in "Büyüdük" şarkısına o kadar çok benziyor ki, kesin ben de bir gerzeklik var! zaten elemanı da sevmem ha onun da umrunda falan değildir ama sevmem işte! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir869 Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2009 Senin gıcıklığın o elemana:) Sırf merakımdan ayça şen'in büyüdük parçasını da hemen ardından dinledim ama sözler ve müzik tamamen farklı. Tabi değindikleri kavram aynı ama o kadar olur hoşgör şu çocuğu:D . Bu seferlik böyle olsun:D . Yani senin bu mesajını okuyunca ağlaya ağlaya beni aradı, ben ne yaptım ona beni niye sevmiyor diye:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2009 bu adamı seviyorum..herkes nerdesin gel gayrı modundayken adam olayı çözmüş Sayısal kabusa döndü Sözel düşlere dönüştü Dayanılmaz bu derdi Bir buçuk milyon bölüştü Güneşimden kaçsın bari Başka ihsan istemez Bu kadar genci napmak lazım Soralım sisteme.. Dünya dev bir hipodrom Ortasında yalnızım ben İçimde tuhaf bir korku Bu dert başımdan bir gitse Geleceğim üç saate bağlı Yeni soruları beklerim Bilmediğim yer çıkarsa Yok olur tüm emeklerim Ana babalar kaldırımda Beşimizden kazanır biri Geri kalan ancak bu şartlarda Ya adam olur ya serseri Dünya dev bir hipodrom Ortasında yalnızım ben İçimde tuhaf bir korku Bu dert başımdan bir gitse, bir bitse Çalışmassan kazanamazsın Denesen denesen başaramazsın Yarış başlar, varışa cok var Bu biter, hedefin yeni sınavlar Koşu başladı bak startla Tozu dumana kattılar Daha cok toy bu taylar Henüz onyedisine bastılar Gelecegin heycanı sardı Yalvardılar göklere Yüklemek vicdana sığarmı Bu yükü, bu yüreklere Dünya dev bir hipodrom Ortasında yalnızım ben İçimde tuhaf bir korku Bu dert başımdan bir gitse, bir bitse Çalışmassan kazanamazsın Denesen denesen başaramazsın Yarış başlar, varışa cok var Bu biter, hedefin yeni sınavlar… Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
optimist Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2009 çocukluğu unuttuk yalanlara boğulduk büyüdükte sanki ne oldu umutları kuruttuk savaşta vurulduk büyüdük aniden çokk güzl saol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2020 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2020 (düzenlendi) Ogün Sanlısoy, Türk şarkıcı, besteci ve aranjör... Doğum tarihi ve yeri: 12 Mart 1971, Gölcük Saydım Dayanamam Hadi Beni Güldür Aralık 14, 2020 paranormalfikir tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.