germ_13 Oluşturma zamanı: Haziran 6, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 6, 2009 Ne geriye dönüp gurur duyabileceğim bir dünüm, Ne ileriye bakıp umut edebileceğim bir yarınım, Yalnız ve çaresiz bugünüm, Hayat her seferinde yüzüme vurdu acizliğimi İntikam alıcasına, Her zaman bir hiç olarak buldum kendimi, Boş hayallerle yalnızlığımı gölgelemek istesemde Önleyemedim karanlığın ruhuma çökmesini Her nefesimde içime işlendi çaresizlik, Sessizdi attığım çığlıklar Duyuramıyordum içimde kopan fırtınaları, Çaresizliğim önlüyordu sözcüklerin dudaklarımdan dökülmesini, Ele geçirmişti artık benliğimi, Usulca soyutluyordu benden ruhumu... 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2009 hoş olmuş.ruhuna gün ışığı diliyorum,yoksa çekilmez bu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2009 Ne geriye dönüp gurur duyabileceğim bir dünüm, Ne ileriye bakıp umut edebileceğim bir yarınım, Yalnız ve çaresiz bugünüm çok güzel...=) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
theangelofdeath Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2009 Boş hayallerle yalnızlığımı gölgelemek istesemde Önleyemedim karanlığın ruhuma çökmesini güzelmiş... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Maggot Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2009 Çaresizliğim önlüyordu sözcüklerin dudaklarımdan dökülmesini, Ele geçirmişti artık benliğimi, Usulca soyutluyordu benden ruhumu... Buras Çok GüzeLmiş Sanki benim ruhumu anlatmışsun Ellerine sağlık çok güzeldi.. Şiirlerinin devamını bekliyorum^^ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
germ_13 Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2009 Beğenipte yorum yapan herkese teşekkür ederim 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psiozzy Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2009 çok güzelmiş olmuş eline ve yüreğine sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
germ_13 Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2009 Teşekkür Ederiim (: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2009 Geçmiş olsun. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
germ_13 Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2009 teşekkür ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
worm26 Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2009 Her zaman bir hiç olarak buldum kendimi, Boş hayallerle yalnızlığımı gölgelemek istesemde Önleyemedim karanlığın ruhuma çökmesini çok güzel gerçekten tebrik ederim ve bu güzel şiirini bizlerle paylaştığın için çok teşekkür ederim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philadelphia_f Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2009 bu duyguları yaşamasak bu şiirler çıkmazdı ama; bazen acizliğinle bile homurdanman gerekir.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
goce Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2009 Ne geriye dönüp gurur duyabileceğim bir dünüm, Ne ileriye bakıp umut edebileceğim bir yarınım, Yalnız ve çaresiz bugünüm, güzel olmuş gerçekten Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
LetITBLeeD Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2009 Gerçekden çok güzel ben yazsam beni bu kadar anlatamazdım.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
germ_13 Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2009 teşekkür ederim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.