EsmerCiX Oluşturma zamanı: Haziran 7, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 7, 2009 Tanrı kadınları yaratırken uzun mesai harcayarak yaratmış /: musevilerin tanrı ile insanın konuşmasını anlatan kitaplarda talmud dan bir alıntı: bir kadını ağlatırken çok dikkat edin , çünkü tanrı gözyaşlarını sayar. kadın erleğin kaburgasından yaratıldı ayaklarından yaratılmadı , öyle olsaydı ezilirdi : üstün olmasın diye başından da yaratılmadı. ama göğsünden yaratıldı eşit olsun diye. kolun biraz altından yaratıldı korunsun diye. kalp hizasından yaratıldı sevilsin diye .. tanrı ilk insanı yarattığında bu tek başına dünyayı nufuslandıramaz diye düşündü ve kadını yarattı /: 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Basilisk Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2009 Erkeğin bi bölümünden yaratılması bile başlı başına bi eşitsizlik bence. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soprano Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2009 bir kadını ağlatırken çok dikkat edin , çünkü tanrı gözyaşlarını sayar. Bu kısmı severim teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AnDMe Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2009 aslında bu adem ve havva olayında çok mesajlar gizli...Yani bir klasik anlayış var birde ezoterik önemli olan ezoterik anlamdır bu hikayede.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
UsagiNarciss Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2009 sevdım X) guzel paylasım ayrıca bence eşitlik die bişe yok ama kotu anlamda soylemıorum..yanı bence erkekler zaten pek cok dınd d soylendıı gb erkegı tamamlasın,yoldas olsun dıe yaratıldı..yanı Tanrı soyle demıs olamaz :'a bakalım Ademın farklı ama esıt versıonunu yapabılcek mıyım...' Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AnDMe Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2009 hayır aksine eşitlik var ama anlayana Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EsmerCiX Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2009 hayır aksine eşitlik var ama anlayana Eşitlik mi VAr Hani NErde:thumbsup: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AnDMe Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2009 Anlayana demiştim basit bakma şu anki duruma da bakma , genel görüşü görmeye çalış... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EsmerCiX Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2009 gözlerım kör Malum görmüyor ne yaparsın anlatmaya BAslada Anlamak ıstıyorum Seni_? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AnDMe Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2009 kör gözlerin, sağır kulakların insanlığa vaat edebileceği bir cennet yok, onlar sadece burda cehennem hayatına odaklanıp onu yaşamaya mahkümdurlar. Belki birgün onlarda cennetin aslında tam önlerinde durduğunu ,kavramların değerlerin güzelliğinin tam önlerinde belirdiğini bilip, kör de olsalar sağır da olsalar eğer çabalarlarsa onları aslında hissedebileceklerini anlarlar... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GunduzGezen Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2009 Tanrı kadınları yaratırken uzun mesai harcayarak yaratmış /: musevilerin tanrı ile insanın konuşmasını anlatan kitaplarda talmud dan bir alıntı: bir kadını ağlatırken çok dikkat edin , çünkü tanrı gözyaşlarını sayar. burası çok güzelmiş. en güzel yeri burasıdır bence... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fasolla Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2009 http://img268.imageshack.us/img268/941/mehmetgnsr.jpghttp://img145.imageshack.us/img145/941/mehmetgunsurk.jpghttp://img145.imageshack.us/img145/4734/memo037qn.jpg ve tanrı erkeği yarattı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pureprision Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2009 Fasolla bu ne sayın arkadaşım bir konuya ancak bu kadar uyumsuz yaklaşılır . Ama sabah sabahta Mehmet Günsür'ü görmek ayrı bir güzel oluyormuş. Neyse konuyu dağıtamayalım sonuç itibari ile evet bende Andme ye katılıyorum eşitlik kesinlikle var .Güzel bir yazı olmuş teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fasolla Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2009 iyi oldu iyi.. dursun bunlar burda,bakıp bakıp tanrının yarattıklarına bir daha şükredelim tamam dağıtmıcam bidaha konuyu bu son,özür:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EsmerCiX Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2009 Aslında konuyu yanlış yere acmışım eylence dedık espiri yeri olmus öylesine Deyilde bu cocuk birseyler yazmiş die okuyan varmi Merak ettim bak kızmıyorum yanlıs anlamaYın kızmayada Hakkım yok yanlız bır newi paylaşım yapıyoruz geyik sananlar var Geyik neslide tükenmek üzere... belki Haberi olan vardır şüpesiz Kendi fikrim ve düşüncem kadın her zaman erkekten yüksektir (kendim erkek oldugum Halde) ama sımdıkı kadınlardan Bahsetmıyoruz eski kadınlar yada eski kafadakı kadınlar Bir Sözle tamamlIyım Iyı gıtmısken Şimdiki Gençten olacaksa eşin Sevişin Gençler sevişin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cloud_above_myhead Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2009 bende dağıtıyorum konuyu ama Mehmet Günsür cidden yakışıklı aktör. ilk 'gizli dosyalar' ın türk versiyonunda görmüştük epey de sürükleyiciydi o dizi keşke bu tarz şeyler yapılsa tonlarca aynı tarz yerli dizi izlemekten bıktık. bu arada ve tanrı fasollayı yarattı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
shine Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2009 güzel paylaşım sevdim *))musevilerin tanrı ile insanın konuşmasını anlatan kitaplarda talmud dan bir alıntı: bir kadını ağlatırken çok dikkat edin , çünkü tanrı gözyaşlarını sayar...! herkeze katılıorum en etkileyici cümle bu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fasolla Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2009 Aslında konuyu yanlış yere acmışım eylence dedık espiri yeri olmus öylesine Deyilde bu cocuk birseyler yazmiş die okuyan varmi Merak ettim bak kızmıyorum yanlıs anlamaYın kızmayada Hakkım yok yanlız bır newi paylaşım yapıyoruz geyik sananlar var Geyik neslide tükenmek üzere... belki Haberi olan vardır şüpesiz Kendi fikrim ve düşüncem kadın her zaman erkekten yüksektir (kendim erkek oldugum Halde) ama sımdıkı kadınlardan Bahsetmıyoruz eski kadınlar yada eski kafadakı kadınlar Bir Sözle tamamlIyım Iyı gıtmısken Şimdiki Gençten olacaksa eşin Sevişin Gençler sevişin haklısın arkadaşım özür dilerim gecenin o saatinde sabote ettim konunu ama tutamadım kendimi şaka bi yana hakikaten pardon:thumbsup: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EsmerCiX Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2009 haklısın arkadaşım özür dilerim gecenin o saatinde sabote ettim konunu ama tutamadım kendimi şaka bi yana hakikaten pardon:thumbsup: bir daha olmasınn... Zzzz bide kadınsın KAdından bahsedıyoruz. ıyıdır falan diyoruz oyunu bozarsan Kadın olur canavar Canavar Demişken : Bu aralar canavar Haberlerı alıyorum özellıkle kadın cinayetleri yoksa kadını Yarattı Lafını Gerimi alsaydım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alternate_aya Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2009 Acaba kadınlar yarıtılmamış olsaydı üreme olayı nasıl olucaktı bak bunu hep merak etmişimdir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EsmerCiX Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2009 Acaba kadınlar yarıtılmamış olsaydı üreme olayı nasıl olucaktı bak bunu hep merak etmişimdir Balıklarda Dişi Erkek Varmı yok oNun gibi Olurdu Artık MErak Etme cevabı bu galiba Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alternate_aya Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2009 Size başarılar ozaman abi bence bölesi daha iyi bizi balıktan ve solucandan ayıran bişi olmalı tabi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EsmerCiX Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2009 Size başarılar ozaman abi bence bölesi daha iyi bizi balıktan ve solucandan ayıran bişi olmalı tabi yo sımdı balıklarla aynı beyıne sahibiz 3 snlik Zevk için İşlenen cinayetler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2009 http://ferenincafesi.azbuz.com/viewVideo.jsp?videoId=41000000000914757 şöyle birşey olsaydı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alternate_aya Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2009 Ya yok böle bişi süpermiş hahaha güzleim kıza yazık oldu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.