bluelune Oluşturma zamanı: Haziran 8, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 8, 2009 Adam yeni kamyonuna bakmak için evinden çıktığında, üç yaşındaki oğlunun çekiçle kamyonun kaportasını mahvettiğini görmüş.Hemen oğlunun yanına koşmuş ve oğlunun eline çekiçle vurmaya başlamış.Biraz sakinleşince oğlunu hastaneye götürmüş.Doktor çocuğun kırılan kemiklerini kurtarmaya çalışsada elinden birşey gelmemiş ve çocuğun iki elinin parmaklarını kesmek zorunda kalmışlar.Çocuk ameliyattan gözlerini açtığında, bandajlı ellerini fark etmiş ve gayet masum bir ifadeyle " Babacığım kamyonuna zarar verdiğim için çok üzgünüm." demiş ve sonra babasına şu soruyu sormuş : " Parmaklarım ne zaman yeniden çıkacak ? " babası eve dönmüş ve hayatına son vermiş. Birisi masaya süt döktüğünde veya bir bebeğin ağladığını işittiğinizde bu öyküyü hatırlayın.Çok sevdiğiniz birine karşı sabrınızı yitirdiğinizi anladığınızda, önce biraz düşünün, kamyonlar onarılabilir, ama kırılan kemikler ve incinen duygular hiçbir zaman onaralamaz. Harekete geçmeden önce durun ve düşünün.Sabırlı olun.Anlayış gösterin ve sevin. .... 3 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2009 İnsanlar bazen gerçekten düşüncesizle bir anlık öfkeyle hareket ediyorlar. Aynı sorun bende de var. Ani sinir yüzünden çok büyük şeyler yapıyorum. Umarım bir gün bende geri dönüşü olmayan birşey yapmaya kalkmam... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2009 sizde açmadan önce bu yazının sitede kaç defa, hangi bölümlere açıldığına bakarsanız, ha bire kirletmezsiniz! misal şimdi ben size bir yazı yazayım da, konu açmadan önce bunu okuyun.... birazdan cafe bölümüne açacağım; bodoslama konu açanın başından geçenler!... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2009 Bende varlığını biliyordum da burada olup olmadığını çıkaramadım aramada da karşıma bu sonuç çıkmadı ondan uyarmadım. Daha dikkatli olmalıymışım... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amedeus417 Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2009 Bence bu yazı konu varken yeniden açılmaya değecek kadar anlam yüklü,tüylerim tiken tiken oldu valla okurken. Aslında hepimizden biraz bahsetmiş,bi laf vardır ya öfke baldan tatlıdır diye gerçektende baldan tatlı...ya sonuçları?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GunduzGezen Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2009 öfkeyi yönlendirmeyi öğrenebilirsen sana çok şey katabilir, seni eğitebilir. hakikaten güzel hikayeydi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
teletabikamil Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2009 e öyle de çocuk da gerizekalıymış biraz... e kardeşim bir insan, diğerini zıvanadan çıkarmadan önce; ''ben niye bu mantıksız hareketi yapıyorum'' diye düşünmeli biraz. yani; ölenin hiç mi kabahati yoktu? diye bir atasözü var. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GunduzGezen Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2009 e öyle de çocuk da gerizekalıymış biraz... e kardeşim bir insan, diğerini zıvanadan çıkarmadan önce; ''ben niye bu mantıksız hareketi yapıyorum'' diye düşünmeli biraz. yani; ölenin hiç mi kabahati yoktu? diye bir atasözü var. düzeltmek gibi olmasın dostum o hırsızın hiç mi kabahati yok? olacaktı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2009 hırsızı ölü yapınca birşey olmuyor. ikisi de konu da öteki konumunda çünkü... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2009 , Anlamakta zorlanıyorum nasıl bir küflenmiş zihniyete sahip insanlar 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.