nevermore Oluşturma zamanı: Haziran 8, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 8, 2009 1993 A year of misery Istırap yılı Darkness fills the sky Karanlık kapladı gökyüzünü I hear the warriors cry Duydum savaşçıların çığlıklarını The legend tells a story Öyküyü efsaneler anlatırdı From a Viking from the north, Bir vikingden,Kuzeyden Who met a Death Warrior Ölü bir savaşçıyla karşılaşan Black Metal was never really the same. Black metal gerçekten aynı olmadı The legend call it murder Efsaneler çağırır onu katil diye And the Viking had survived. Ve viking hayatta kaldı But the eyes of the Death Warrior Ama ölü savaşçının gözleri Never saw again the sun upon the sky. Birdaha asla göremiycek güneşli gökyüzünü And the quintessence: Ve bir örnek: Everyone recognized war, Herkes tanıdı savaşı That Black Metal isn't just Black metal sadece bu değil Entertainment anymore. Daha fazla eğlenme I can still remember Halen hatırlıyorum My emotions so confused. Duygularım çoktan tükendi My soul was seeking answers. Ruhum arıyor cevapları No knife I let unused. Bıçak yok kullanılmamış So many questions Birçok soru I had to satisfy. Memnun değilim My soul was under torture, Ruhum işkence altında But I knew my way was right Ama biliyorumki benim yolum doğruydu I see a cemetery fall asleep under fog Bir mezarlık gördüm sisin altında uyuyan And I know the old days will never come Ve biliyorumki eski günler asla geri gelmeyecek Again. Tekrar 1993, this year of misery was the knife 1993,bu yıl ıstıraplıydı bıçaklıydı Which split the Black Metal scene apart. Hangisi böldü black metal sahnesini hangisi ayırdı Since that mighty day Black metal split his Way, Ve bu birlik olmayacak artık eskisi gibi And the unity was never the same again. Lies, rumors and hate. Moneymaking, sadness Yalanlar,söylentiler ve nefret.Para yapan,üzüntü And shame ve şerefsizlik And all this by, the Day as Burzum Killed Mayhem. Ve hepsiyle,Bugün Burzum Öldürdü Mayhemi Remember this day! Remember this way! Hatırla o gün'ü Hatırla o yolu That you never betray, what here leads you,On your way! Sen asla ihanet etmedin,Ne yaptırdı bunu sana,ne vardı yolunda And I never will forget Ve ben asla unutmayacağım The day as this both warriors met. O gün iki savaşcının karşılaştığı gibi The blood was hot the moon was red Kan sıcaktı,ay kırmızı And Black Metal created his own grave. Ve black metal onun mezarını hazırladı And I dream from days before Ve rüyamda gördüm ogünden önce Black Metal Maniacs, no whore, Black metal manyaktı,Kahpe değil In the legions of war Savaş topluluğunun içinde The demons in our heads the law. İblisler onların kafasındaydı So I summon you once again, Ve seni tekrar çağıracağım We should never forget the pain Asla unutmayacağız bu acıyı From older days in our veins Eski günlerdeki damarlarımızdaki We now cut of that it can flow like rain. Şimdi keseceğiz yağan yağmurun akması gibi Arrghh, this was the legend from Arrghh,Bu bir efsane Today as Burzum killed Mayhem. Bugün,Burzum öldürdü Mayhemi http://www.dailymotion.com/video/x7n7qq_nargaroth-the-day-burzum-killed-may_music Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gizemystery Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2009 Emeğine sağlık.. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.