GunduzGezen Oluşturma zamanı: Haziran 9, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 9, 2009 (düzenlendi) Arkadaşlar astral seyahatla ilgili astral seyahate çıkmaya yardımcı olduğu söylenen bir video buldum. Aşağıda verdiğim linke sağ tıklayıp hedefi farklı kaydet dedikten sonra bilsiyarınızın herhangi bir bölümüne kaydedip seyredin. zaten 6 mb. http://v24.lscache1.googlevideo.com/videoplayback?ip=0.0.0.0&sparams=id%2Cexpire%2Cip%2Cipbits%2Citag&itag=18&ipbits=0&sver=3&expire=1244588400&key=yt1&signature=81B769F78179CC6CFFC665C79778AF7B27FA6181.8A2ACD2073E893A515F976AB9167A346B9F2FEA5&id=94f8f072e469a207 yok ben indirmeden internetten izleyeyim diyorsanız, buyrun buda izleme için link; http://www.yasaktube.net/video+izle.php?tag=astral+seyahat&type=tag&video_id=lPjwcuRpogc Haziran 11, 2009 GunduzGezen tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2009 güzel paylaşım , programı açıp frekansı ayarlamaktan daha kolay tek tıklamayla teta frekansına götürür ama bence bu videodaki ses sadece insanın beyin dalgalarını teta seviyesine hızlı biçimde hazırlar(götürür) gerisi ise kişinin isteğe ve inanmasına bağlıdır, (eleştirimi yalnış anlamanı istemem,bilgisi olmayan kişilerin yalnış bilgi edinmesini istemediğimden yazdım;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GunduzGezen Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2009 ostum niye eleştirini yanlış anliim. zaten eleştiride değil bilgi ve bana yazılmamış zaten. yani direk beni muhattap almıyorsun zaten ama teşekkürler beğendiğin için Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2009 senin şu kuşlar birden gözüme çok lezzetli gözükmeye başladı ,, UçAn SoSisLeR Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GunduzGezen Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2009 senin şu kuşlar birden gözüme çok lezzetli gözükmeye başladı ,, UçAn SoSisLeR şu an sınırdayım. nediyosun sen birader? ağır kelimeler konuşmuyorum çünkü daha erken.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chesterfield Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2009 paylaşımın için tşkler kardeş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2009 şu an sınırdayım. nediyosun sen birader? ağır kelimeler konuşmuyorum çünkü daha erken.. ? yazdıklarım şakaydı ,, . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GunduzGezen Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2009 ? yazdıklarım şakaydı ,, . tmm neyse önemli değil.. şaka yollu yazmış olabileceğini düşündüğüm için zaten daha farklı bir üslup kullanmaım.. şakayı şaka yapılacak konularda yaparsın eğer ki arkadaşın bile değilsem şaka yapma dostum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GunduzGezen Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2009 http://video.google.com/videoplay?docid=-1117318498664145553&ei=zncwSvirDJy62wKJory8CQ&q=astral+seyahat Buyrun burdan direk seyredebilirsiniz ======================== Bu altta vericeğim videoda üstteki videoya benzer ama frekansı daha farklı bir video http://www.yasaktube.net/video+izle.php?tag=Astral+Seyahate+%C3%87%C4%B1k&type=tag&video_id=q0eQMp1vxNk Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2009 http://www.gnoxis.com/forum/tikla-astral-seyat-yapp-link-duzeltildi-20943.html aynısı değil mi?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GunduzGezen Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2009 evet aynısıymış. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GothicheartS Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2009 dostum belki saçma bir soru olacak ama videoya bakarken astrale çıkmak mümkünmü ? yani gözleri kapatıp sırt üstü yatma olayı falan var biliyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cyllwen Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2009 bu ses, brainwave generator'den alınmış bu arada Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MadMax Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2009 dostum belki saçma bir soru olacak ama videoya bakarken astrale çıkmak mümkünmü ? yani gözleri kapatıp sırt üstü yatma olayı falan var biliyorum. Arkadaşım ben bu olayı bi kaç gündür deniyorum henüz beceremedim ama sanırım yatarken daha kolay olur gibime geliyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
antares Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2009 indirme linkinde sayfada hata diyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir869 Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2009 O program ben de vardı iyi oluyordu:) Hem bir o programmıydı bilmem ama müzik parçalarının altına farklı amaçlar için hazırlanmış sesler eklenebiliyordu değişik birşey çıkıyordu ortaya:) . Bu programı kullandığım dönemler hayalet gibi dolanıyordum, beyinde tuhaf bir etki bırakıyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.