amedeus417 Oluşturma zamanı: Haziran 10, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 10, 2009 ABD'deki Carnegie Mellon Üniversitesi'nin Ölümcül Kanser Hastası Olan Öğretim Üyesi Prof.Dr.Randy Pausch'un 'Son Ders'i Yaşamanın anlamını birazcık bilen herkes için öğüt niteliğinde muhteşem bi ders... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
river Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2009 Çocuklarına bırakacağı en güzel mirası bırakmış... Oldukça duygulandım... Aynı zamanda insanlık için oldukça önemli bir mesaj. --- teşekkürler amedeus417:thumbsup: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emirhancan Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2009 gerçektende güzeldi teşekür ederim : ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
jetimam Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2009 hayatin gercekten tadini cikarmak lazim... ve maddiyatin fazla önemli olmadigini öneli olan insanin kendini gelistirmesi vede insanlik baginin ne kadar önemli oldugunu anlatmis. Ama güzel türkiyemizde siddetin son buldugunda ( TERÖR, KAZALAR, NAMUS CINAYETLERI, CiINAYETLER ) bizde mutlu oluruz heralde. Ülkemizde cok insan hic ugruna ölüyor yazik ve üzücü. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amedeus417 Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2009 Ben teşekkür ederim son zamanlarda izlediğim en iyi videolardan biri,hayat denilen şeyin anlamını kavramayı,ondan korkmazken aynı zamanda küçümsememeyi,ucundan tutarak,sahiplenmeden yaşamayı ve tüm bunları yaparken hoş bir espri havasında yapmayı anlatan muhteşem bir sunum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2009 farklı olmak budur ya helal olsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.