Rapit Oluşturma zamanı: Haziran 11, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 11, 2009 şimdi arkadaşlar başlıoz idamlık bi mahkum var ölücek öldürücekler adama bi tavuk veriyorlar diyorlarki bu tavuğu öyle bi şekilde öldürki biz seni o şekilde öldüremeyeli adam tavuğu öyle bi şekilde öldürüyorki adamı öldüremiyorlar ve kurtuluyo BAŞARILAR =)))))) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GunduzGezen Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2009 tavuğa doğum yaptırarak mı öldürüyor? yani tavuk doğum sırasında ölüyor? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2009 yumurtalarla ilgili bir şey mi ? tavuğu yer adamı yiyerek öldürecek değillerdir deme Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GunduzGezen Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2009 arkadaş daha görmedi heralde. tavuk yumurtlarken ölürse eğer adamı da yumurtlatıp öldüremiyeceklerdir ama dur bakalım arkadaş ne diyecek... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2009 tavuk kendi yumurtlaıcak adama ihtiyacı yok tavuğun ölümünde bir etkisi olmalı :S Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rapit Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2009 yok yumurtlamayla alaka yok yani =) tavuğu yerse adamıda ısırıp yerler yani bak öyle bi şekilde öldürücekki adamlar öldüremiycek onu =) -------------------- hayırdır herkez kurudu kaldı =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GunduzGezen Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2009 tavuk kendi yumurtlaıcak adama ihtiyacı yok tavuğun ölümünde bir etkisi olmalı :S tebrik ederim. bunu düşünebilmen güzel. yok yumurtlamayla alaka yok yani =) tavuğu yerse adamıda ısırıp yerler yani bak öyle bi şekilde öldürücekki adamlar öldüremiycek onu =) ben zaten tavuğu yerse filan demedim. tavuğu diri diri tüylerini yolarak mı öldürmüş dostum? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2009 Tüylerini yolarlar -------------------- tebrik ederim. bunu düşünebilmen güzel. amacım iğneleme yapmak değildi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GunduzGezen Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2009 Tüylerini yolarlar -------------------- tebrik ederim. bunu düşünebilmen güzel. amacım iğneleme yapmak değildi o zaman bir özürü borç bilirim. özür dilerim bu arada ben demiştim zaten yolarak mı diye Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2009 evet demişsin ama yazdığını görmedim konuyu açık bırakmışım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rapit Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2009 yok arkadaşlar yolmuor tüylerini yolsan nası ölcek yaw =) çok uçuyorsunuz cevap tatmin etmicek sizi yoksa fazla uçmayın =)) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2009 tavuğun başını keser böylece adam idam olmaz tuttu mu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rapit Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2009 çok çok çok yaklaştın tavuğun başıyla ilgili =) ama kesmio -------------------- adamın elinde herangi bi aleti yok hiçbirşeyi yok yani mahkum adam sadece tavuğu veriyorlar eline yani öyle bi ortamda sadece bedenin var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2009 herkese başarılar dilerim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rapit Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2009 hehe =)) tavuğun başıyla ilgili ama bak ipucu yaklaştın =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GunduzGezen Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2009 tavuğun kafasını iki elimle sıkıştırarak öldürüm. bir başkasıda benim başıma eliyle patlatarak öldürmeye çalışacağı için öldüremez. insan kafasıyla tavuk kafasını bir tutmayalım... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rapit Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2009 yok bea ne veli nimetler var bi el var bırak kafanı parçalamyı zebellah gibi =) ama doğru sayılabilecek bi cevap bu =) ama cvp bu deil =) az daha ip ucu kafayla ilgili tmm ama adamın kafası ilede ilgili =) başı ile bişiyler yapıo piskopatca bişi =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GunduzGezen Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2009 napıyor anasını satim =) yeter la. kafasını dişiyle kopartıp çiğ çiğ mi yiyor? -------------------- varya bunada ne veli nimetler var kafanı bir lokmadamı yiyemiyecek deme fena bozuşuruz =) -------------------- burak2775 senden cevap gelmediğine göre doğru bildim sanırım.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rapit Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2009 doğru kanka doğru ;=) sonunda =) çatladın ama =) kafayı kopartıyor ağzıyla =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GunduzGezen Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2009 valla biraz öyle oldu =) bir an bunada ne veli nimetler var kafanı bir lokmadamı yiyemiyecek diyeceksin sandım =)) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rapit Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2009 heheh =) gıcık bi cvevap ama dimi =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GunduzGezen Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2009 öyle ne diyim. en azımdan beklediğim gibi değildi =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ShareThePain Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2009 ibiğini koparıp öldürse daha mantıklı olurdu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EsmerCiX Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2009 adama tavuk yerine inek mi veriyorlar Saçma Ama cevaplarıda Böyle Bir saçma cevapla Sonuçlanıyor:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BuketDemet Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2009 Cevap veren oldumu bilmiyorum bakmadım.Doğru cevap şöyle olmalı.Adam ağzıyla tavuğun kafasını kopartıyor.Kimsenin ağzı adamın kafasını ağzına alacak şekilde olamayacağından Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.