Jump to content

Siz Babamsınız Öyle Değil mi Bayım?

chris

Önerilen Mesajlar

yazmak için biraz erken biliyorum ama sizlerle paylaşmak istediğim babalar günüyle ilgili çok güzel bir yazı var:

Tükettiğim yerden yeniden başladım hayata..oysa ne çaresiz ne korkaktım..ümidimin son bittiği yerde,uçurumun kenarındayken sen tuttun ellerimi rüyamda..sarıldın o özlediğim sıcaklığınla..ben ayrılmak hiç istemedim o kollardan..ne çok özlemişim kokunu..kapattım gözlerimi açmak istemedim birdaha sensiz hayata..rüya da olsa seni yaşamak istedim uyandırmasın kimse beni n'olur..ne çok özlemişim güvende olmayı..

http://photos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs109.snc1/4640_94304127568_63671407568_2009849_4829754_n.jpg

chris tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

soğuktu gece,

ay düşmüştü arka sokaklara,

kendini kötü yolda bulmuştu samanyolu.

tut elimden,

tut çıkar beni bu yüzsüz ay'dan...

şimdi 29 yılını geçmiş bir haldeyim

bu hayatın...

tut elimden,

hiç gitme ama,

dur hep,

yanımda dur,

benimle dur...

baba,

gitme...

ben yarım kalırım,

bırakma....

.........................

bi ekleme yapayım dedim, uamrım iyi olmuştur...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Baba...Hayatta kiminde varlığıyla kiminde yokluğuyla özeldir...Kuşkusuz çoğu insan için yeri dolmaz bir konumdadır... Benim içinde öyle oldu hayatta... Yokluğunun açtığı yarayı hiç birşey ne bastırabilir ne yok saydırabilir...Bu durumda olanlar bu durumu kabullenip zorda olsa öyle yaşamaya devam ediyor...Öylede olmalıdır...Başka ne gelebilir elden...

Babaları yanlarında olanlar arkadaşlar,kıymetini bilin derim başka birşey demem.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

yorumlar için hepinize teşekkür ederim ve özür dilerim teşekkür etmekten başka bişey gelmiyor şu an aklıma.gerçekten gnoxis benim için çok özel bir yer,tanıyan tanımayan herkes birbirine destek çıkabiliyor iyiki varsınız benim için hepiniz çok özelsiniz :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...