chris Oluşturma zamanı: Haziran 11, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 11, 2009 (düzenlendi) yazmak için biraz erken biliyorum ama sizlerle paylaşmak istediğim babalar günüyle ilgili çok güzel bir yazı var: Tükettiğim yerden yeniden başladım hayata..oysa ne çaresiz ne korkaktım..ümidimin son bittiği yerde,uçurumun kenarındayken sen tuttun ellerimi rüyamda..sarıldın o özlediğim sıcaklığınla..ben ayrılmak hiç istemedim o kollardan..ne çok özlemişim kokunu..kapattım gözlerimi açmak istemedim birdaha sensiz hayata..rüya da olsa seni yaşamak istedim uyandırmasın kimse beni n'olur..ne çok özlemişim güvende olmayı.. http://photos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs109.snc1/4640_94304127568_63671407568_2009849_4829754_n.jpg Haziran 11, 2009 chris tarafından düzenlendi 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2009 soğuktu gece, ay düşmüştü arka sokaklara, kendini kötü yolda bulmuştu samanyolu. tut elimden, tut çıkar beni bu yüzsüz ay'dan... şimdi 29 yılını geçmiş bir haldeyim bu hayatın... tut elimden, hiç gitme ama, dur hep, yanımda dur, benimle dur... baba, gitme... ben yarım kalırım, bırakma.... ......................... bi ekleme yapayım dedim, uamrım iyi olmuştur... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chris Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2009 benimkinden çok daha iyi keşke konuyu siz açsaydınız daha çok benimki eklenti yapılmış gibi duruyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2009 yok be:) ne güzel açmışsın işte. gereksiz açılan bir çok konudan çok daha iyi.. benimki eklenti olsun, konu senin.... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chris Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2009 çok teşekkür ederim gene büyüklük sizde kaldı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2009 chris, bu konudaki hassasiyetini başka bir başlıktan hatırlıyorum. Baba kavramının senin için ne kadar önemli olduğunu. Teşekkürler bu duygulu başlık için. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yuuki Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2009 yazdıklarınız çok güzel hep böle devam edin payalaşım için teşekkürler 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
river Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2009 Baba...Hayatta kiminde varlığıyla kiminde yokluğuyla özeldir...Kuşkusuz çoğu insan için yeri dolmaz bir konumdadır... Benim içinde öyle oldu hayatta... Yokluğunun açtığı yarayı hiç birşey ne bastırabilir ne yok saydırabilir...Bu durumda olanlar bu durumu kabullenip zorda olsa öyle yaşamaya devam ediyor...Öylede olmalıdır...Başka ne gelebilir elden... Babaları yanlarında olanlar arkadaşlar,kıymetini bilin derim başka birşey demem. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chris Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2009 yorumlar için hepinize teşekkür ederim ve özür dilerim teşekkür etmekten başka bişey gelmiyor şu an aklıma.gerçekten gnoxis benim için çok özel bir yer,tanıyan tanımayan herkes birbirine destek çıkabiliyor iyiki varsınız benim için hepiniz çok özelsiniz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.