ashley Oluşturma zamanı: Haziran 11, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 11, 2009 1982 yılıydı. Gazi Üniversiye Basın Yayın Yüksek Okulu'nun 2. sınıf öğrencileri Türkiye Ekonomisi dersinin hocasını bekliyordu. Az sonra sert görünümlü hoca kapıda belirdi. Kürsüye geçti, eline tebeşiri aldı, tahtaya kocaman bir 1 rakamı çizdi. "Bakın" dedi. "Bu kişiliktir. Hayatta sahip olacağınız en değerli şey. " Sonra birin yanına bir 0 koydu. "Bu başarıdır. Başarılı bir kişi 1i 10 yapar" dedi. Bir 0 daha." Bu tecrübedir. 10 iken 100 olursunuz." 0lar böyle uzayıp gitti. Yetenek, disiplin, sevgi... Eklenen her yeni sıfırın kişiliği 10 kat geliştirdiğini anlattı hoca. Sonra eline silgiyi alıp 1'i sildi. Geriye bir sürü 0 kaldı. Ve hoca şu yorumu yaptı. "Kişiliğiniz yoksa geriye kalan hiçtir." Sınıf mesajı alıp sessizliğe bürünmüştü. 25 yıl önce öğrencilerine kişilik dersi veren bu sert hocanın adı Devlet BAHÇELİ'ydi. 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GunduzGezen Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2009 hakikaten çok beğendim, hatta kaydedicem. paylaşım için teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2009 alıntı yapmıştır kesin meşhur bi hikaye zaten:p teşekkürler;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
abaddon Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2009 bu hikayeyi biliyordum ama çok hoş tekrar tekrar okumakta güzel..=) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
naughty Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2009 Çok güzel. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yuuki Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2009 gerçekten çok güzel paylaşım için tesekkürler( knkime yolladım oda çok beğendi:)) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
optimist Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2009 bunuda bize bi hoca yapmıştı okulda ... çok güzel gerçekten . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Felixx Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2009 bende facede izlmiştim bunu ya facede club kursak olurmu ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.