Typhon Oluşturma zamanı: Haziran 11, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 11, 2009 Hey... oooh... Sheets of empty canvas, untouched sheets of clay Were laid spread out before me as her body once did. All five horizons revolved around her soul As the earth to the sun Now the air I tasted and breathed has taken a turn Ooh, and all I taught her was everything Ooh, I know she gave me all that she wore And now my bitter hands chafe beneath the clouds Of what was everything. Oh, the pictures have all been washed in black, tattooed everything... I take a walk outside I'm surrounded by some kids at play I can feel their laughter, so why do I sear? Oh, and twisted thoughts that spin round my head I'm spinning, oh, I'm spinning How quick the sun can drop away And now my bitter hands cradle broken glass Of what was everything? All the pictures have all been washed in black, tattooed everything... All the love gone bad turned my world to black Tattooed all I see, all that I am, all I'll be... yeah... Uh huh... uh huh... ooh... I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a sun in somebody else's sky, but why Why, why can't it be, why can't it be mine Aah... uuh.. Too doo doo too, too doo doo [many times until fade] -------------------------------------------------------------------------- Boş brandadan dokunulmamış çarşaflar Onun vücudunun yayılıp yattığı daha önce gözlerimin önünde Onun ruhunu çevreleyen beş halka Dünyadan güneşe kadar Şimdi koklayıp soluduğum hava bile değişti Ve ona öğrettiğim her şeyi Biliyorum her şeyini bana verdi Ve şimdi soğuyan ellerim bulutların altında ısınıyor Her şeyi çevreleyen. Tüm resimler siyaha boyandı, her şey karalandı… Dışarıda yürürüm Oynayan birkaç çocuk sarar etrafımı Kahkahalarını fark ederim, peki ben neden yanarım? Ve kafamda dolanan çarpık düşünceler Dönüyorum, dönüyorum Güneş ne çabuk batabiliyor Ve şimdi üşüyen ellerim kırık camlara batıyor Her şey olan? Tüm resimler siyaha boyandı, her şey karalandı… Tüm o aşk kötüye dönüşüp dünyamı kararttı Baktığım her şey karalı, olduğum her şey karalı, olacağım…evet Biliyorum güzel bir hayatın olacak birgün Biliyorum bir başkasının gökyüzünde güneş olacaksın, ama neden Neden, neden benim değil, neden benimkinde değil? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gizemystery Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2009 ''I know someday you'll have a beautiful life I know you'll be a sun in somebody else's sky but why Why why can't it be,why can't it be mine...'' İşte şarkının en baba yeri Teşekkürler typhon Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.