psiko123 Oluşturma zamanı: Haziran 11, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 11, 2009 Temel olarak the secret adlı kitapta okuduğumuz çekim yasasıyla hemen hemen aynı gibi görünse de karıştırılmamalıdır. öncelikle bir parça parşömene veya kağıda isteğimizi resmediyoruz. Ancak sadece çizimle sınırlı kalmak zorunda değilsiniz. İsteğe bağlı yazı da kullanabilirsiniz. İsterseniz çizim bitince şekli boyayabilirve süsleyebilirsiniz. Ardından kağıdı her gün görebileceğiniz bir yere asmalısınız. bu sayede büyünün gerçekleşmesi için resme bakıp dileğinizi içinizden 3 kere tekrar etmeniz kolaylaşacaktır. Unutmyın sadece dilemek yetmez her gün büyüye konsantre olmalısınız..! kendi çevirim arkadaşlar umarım yararlı olur... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psiko123 Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2009 anlaşılan kimse beni takmıyo çünkü onlarca kişi incelemiş ama bi yorum yok! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
jetimam Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2009 netice nedir acaba?? kendin denedinizmi??? gercekten oluyormu?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Felixx Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2009 hayıır ya takmasak konuya bakmayıız Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emirhancan Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2009 anlaşılan kimse beni takmıyo çünkü onlarca kişi incelemiş ama bi yorum yok! arkadaşım illa birisi cevap yazmış olmasıyla takmış anlamına gelmiyor adam msj yazmak için msj yazıyorda olabilir sen nasıl anlıcaksın ozaman Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psiko123 Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2009 herneyse, büyüleri henüz denemedim yani doğruluğunu kanıtlyamam ama önce sşiz denerseniz sonuçlarını yazabilrsiniz... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
river Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2009 Bu yöntemi uygulayan bir çok insan var. Bu bir büyü değil yalnız. Sadece isteklerini yazıp veya çizip hayal ediyorsun. Çekim yasası değil desede çeviride, çekim yasasının ta kendisidir. Bilgi sahibi olmayan arkadaşlar için güzel bir paylaşım... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yuuki Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2009 güzel bir paylaşım denemeyi düşünüyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kemtamin Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2009 bu büyü değil bal gibi çekim yasası.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2009 Evet bu bir büyü değil bence de. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elisa Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2009 bu büyü değil bal gibi çekim yasası.. tam yazacağımı yazmışsın .Ben pek anlayamadım neresi büyü bunun?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
brigit Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2009 buyulerde pek cok sey gıbı ınanmakla olur.bu yapılan ıkı basıt ısleme gercekten beynınız ve kalbınızle konsantrasyom olur ve ıstedınız seye odaklanırsanız olur hersey cunku ınsan beynının cozulemeyen cok sırrı var.sadece ınanmak lazım.ne demısler ınanmak basarmanın yarısıdır.bu arada yenı uyeyım herkeze mrb.ozellıkle bılgıyı paylasan arkasa tesekkurler emegıne saglık ben bır cok seyı sadece boyle basıt yontemlerle yapmayı tercıh edıorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adawicca Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2009 herneyse, büyüleri henüz denemedim yani doğruluğunu kanıtlyamam ama önce sşiz denerseniz sonuçlarını yazabilrsiniz... Peki siz bu büyüleri nereden aldınız?Kaynakça verebilir misiniz? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SoOrrcHhHaaA Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2009 istediğiniz arabanın resmini duvarınıza asın ve onu alacağınıza yürekten inanın! bu kesinlikle çekim yasası Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysticdream Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2009 güzel paylaşım saol takmaz olurmuyuz olumlu düşünceyle ilgili bi hadise anladgm kadarıyla;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
icequeen Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2009 humm ilgimi çekti deneyeceğim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
angel293 Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2011 Sözleri yok mu bunun?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2011 çok merak ediyorum büyüleri çekim yasası vb. şeylerden farklı mı görüyorsunuz? modern zamanın çekim yasası dediği benzeşim yasası, birçok büyünün temel mantığını oluşturur zaten. Büyülerin birçoğu bu ve benzeri evrensel yasalar üzerinden uygulanır. irade yasası, benzeşim yasası, destek alametleri yasası (sempati büyüsünü temeli, sempati yasası da denir) vb. gibi yasalar ve özellikle irade ile öz enerji kullanılarak büyüler yapılır. Haliyle her çekim yasasını kullandığınızda aslında basit seviyede zihinsel büyü yapıyorsunuz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gavenia Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 çekim yasasını bir yerde ayrıntılı şekilde okumuştum ve bu kesinlikle çekim yasasını barındıran bir büyü gibi geldi bana her ne kadar büyülerle yeni yeni ilgilenmeye başlasam da çekim yasasının bir büyü olduğunu düşünüyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.