raskolnikov Oluşturma zamanı: Haziran 11, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 11, 2009 sokaktayım. kimim, neyim bilmiyorum. bu b.ktan yere neden geldim bilmiyorum. ne zamandır buradayım, bilmek istemiyorum. dudaklarıma hiç durmadan sigara götürüyor, kendimi nikotin manyağı yapmak için uğraşıyorum. kesmiyor! şurada bir şırınga olsa, damarlarıma zerk etsem nikotini, şah damarımdan başlasam, direk temele göndersem. imreniyorum lan size! ne güzel insanlarsınız siz. ne mutlusunuz! herşey sevgilinizden ibaret değil mi? varsa yoksa, bilmem hangi s.ktiğim adını taşıyan sevgiliniz. kavga etmeleriniz, bilmem ne nazlarınız! ulan bir biz miyiz acıyı yaşayan? tek bize mi giriyor dünyanın pislikleri? ne mutlusunuz oğlum siz! hay ben sizin.... ne anlatıyorum lan ben size! anlayan var mı aranızda, dinleyen var mı? gidin siz, gidin. alın elinize bir kaç bira, yatın altına sevgilinizin, takılın öyle!... hadi eyvallah!... 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
teletabikamil Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2009 rasko! ne o layn yalnızlık mı dohandı? bizim bir sevdiğimiz; elin bin aşna-fişnasına bedeldir... oq kadar! 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2009 keder sarmışsa bu gece ağırdan , çek dumanı durmasın boşalsın yıldızlar . bu iki cümle geldi aklıma okuyunca yazını . 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chris Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2009 yazınız çok güzelmiş özellikle imreniyorum lan size! ne güzel insanlarsınız siz. ne mutlusunuz! herşey sevgilinizden ibaret değil mi? varsa yoksa, bilmem hangi s.ktiğim adını taşıyan sevgiliniz. kavga etmeleriniz, bilmem ne nazlarınız! ulan bir biz miyiz acıyı yaşayan? tek bize mi giriyor dünyanın pislikleri? ne mutlusunuz oğlum siz! hay ben sizin.... ne anlatıyorum lan ben size! anlayan var mı aranızda, dinleyen var mı? gidin siz, gidin. alın elinize bir kaç bira, yatın altına sevgilinizin, takılın öyle!... hadi eyvallah!... kısımlarını okudukça kendi arkadaşlarım aklıma geldi bi an. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chesterfield Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2009 Bu kent durmadan...Öldürüyor insanı...Aşkın lekelenmeye tahammülü....Issız kasabaların hükmü ....Benimse güçüm kalmadı...Neden şimdi uçurtma telaşında gözlerim...Özlemlerin eşiğinde terlerken ellerim...Katlanamazken gidişlere ...Ve giderken yine bilinmezlere...Tuhaf Bir mahluk büyütüyorum göğsümde...Hasretleri kafamda eze eze 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2009 yorumlar için sağolun... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amedeus417 Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2009 Vazifemiz... ne demek Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2009 Vazifemiz... ne demek pardon!... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amedeus417 Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2009 ''Forumları forum yapan kıymetli yorumlardır'' diye boşa dememiş atalar... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chris Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2009 ''Forumları forum yapan kıymetli yorumlardır'' diye boşa dememiş atalar... sadece teşekkür ederek karma vermek zordu değil mi? illaki konuya ve konuyu açana saygısızlık etmen şarttı? 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GunduzGezen Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2009 sadece teşekkür ederek karma vermek zordu değil mi? illaki konuya ve konuyu açana saygısızlık etmen şarttı? bunda bi saygısızlık yok ki benim gördüğüm kadarıyla. aksine mevzuyu toparlamaya çalışmış... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chris Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2009 mevzuyu toparlamaya çalışması için mevzunun dağılması gerekir ki yorumları okuduysan konuyu dağıtanı da bulabilirsin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GunduzGezen Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2009 aslında konuyuda dağıtmamış. bunda bir şey yok. neyse o ayrı konu da sen saygısızlık yapmasından bahsetmişsin. bende dedim ki saygısızca birşey yok. anlatabildim mi? 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chris Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2009 anlatabildin.ama sanırım anlatmayı beceremeyen benim.benim yüzümden konu daha fazla kirlenmesin bence.yazınız için yeniden teşekkür ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2009 kendini bir b.k sananlar sandıklarında boğulanlar, sırf laf olsun diye, gereksizce konuşma yapanlar. akıllı olduklarından, akılları paçalarından aktığından, ettikleri kelimeleri bilmeyenler, bilmek için uğraşmayan, sidik yarıştırmayı sevenler... imreniyorum oğlum size... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amedeus417 Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2009 Chris'e Ben konuya ve konuyu açana en ufak bi saygısızlıkta bulunmadım.raskolnikov yorumlar için saolun demiş ben de vazifemiz ne demek dedim daha sonra da forumları forum yapan yorumlardır sözünü kullandım, ne var bunda anlamadım.Şu sözlerden başka bi çıkarımın varsa açıkla ben de öğreneyim.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chris Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2009 benimle ilgili derdi olan pm ile yazsın konuları benim yüzümden daha fazla kirletmeyin.başkalarıyla istediğiniz kadar konu içinde konu açın...son kez cevap veriyorum..amacın ne kadar iyi olursa olsun,öyle bir cümlenin sonuna ":D" ifadesini eklemen karşıdakine saygısızlık oldu benim düşünceme göre...sanırım saygı anlayışı da göreceli bir kavrammış.iyi günler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PembePanjur Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2009 Güzel olmuş son eklenende öyle :ddd Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cheriour Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2009 Teşekkürler Rasko. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.