nevermore Oluşturma zamanı: Haziran 12, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 12, 2009 (düzenlendi) Program, bir sayfa açıklamadan oluşuyor, neler yapmamız gerektiği yazıyor. İleri butonuna tıklayınca elimizi üstüne getireceğimiz bir el çizgisi oluşuyor ve 5 saniye içinde kayboluyor. Bunu elimizi hizalamamız için yapmışlar çünkü işaret ve orta parmağın 45 derece yukarısında siyah bir nokta var. Oraya odaklanarak elimizi flu bir şekilde görmemizi sağlayan bir nokta bu. İndirip virüs taramasından geçirip korkmadan deneyebilirsin. Bu açıklama sanırım yeterli gelir. http://www.dosya.tc/server39/b0jplH/Auragor_v1.rar.html Şubat 20, 2015 nevermore tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Client_code Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2009 paylaşımın için teşekkürler... programı indirip bir bakayım bakalım:) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2009 Sonucu yazarsan sevinirim ise yarıyor çoğu zaman Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Client_code Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2009 programda yazan gibi dendim elimi koyup baktım... siyah noktaya baktıkça bir müddet sonra elim bulanık görünmeye başladı ve ardında tekrar netleşti. ardından parmaklarımın etrafında beyaz, parlak çizgiler oluştu... ardından parmaklarım ortadan kaybolmaya başladığında gözlerim yanmaya başladı ( yan tarafta sigara içen arkadaşım sağ olsun ) bende bıraktım:(.............. böyle böyle uğraşarak auraları tam anlamıyla görebilme becerisine ulaşacağız herhalde? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Felixx Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2009 ben anlamadıım aynen yaptıım ama 5 dk geçti daha ne yaptıımıı anlamadıım -------------------- evet işe yarııyor saol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2009 aura nin renkleri ile ilgili konu vardı sitede onlari bi okuyun.. Beyaz olması gayet iyi sanırım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
grim Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2009 kırmızı gördüm ben ne oldu şimdi anlamadım ya:D koydum ondan sonra noktaya odaklandım elim kızmızı oldu.bu arda saol paylaşım için.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2009 açık mor rengini görüyorum , güzel paylaşım:thumbsup: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2009 grim arkadaş bu guzel konuyu açmıs zamanında.. renklerin anlamları da var..http://www.gnoxis.com/forum/aura-ile-ilgili-her-sey-31879.html Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
grim Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2009 eyw abi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
osssgur Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2009 mod.umuzuzn konusunuda virus taramasından gecircek deilim tesekkurlerr Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Veramuth Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2009 Siyah gordum ama emin değilim, etraf karanlik biraz. Umarim degildir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2009 Siyah gordum ama emin değilim, etraf karanlik biraz. Umarim degildir SİYAH : Potansiyel: Yaşamı reddetme Her cins seviyede karanlığın habercisi olan siyah aynı anda ışığın yokluğu anlamına da demektir. Tek istisna hali ise fizik bedenle eterik beden arasında dar bir bant şeklinde görüldüğündeki halidir. Buna fiziksel aura demekteyiz. Bu, aurayı doldurduğunda yaşamı, yaşamın kendisini yadırgamak hatta reddetmek manasın gelmektedir. Başka bir şekilde aura içinde çizgiler halinde gözüktüğünde pozitif yönleri öldürür. -------------------- İmajinasyonda zorluk çekmene şaşırmamak gerek Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Veramuth Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2009 SİYAH : Potansiyel: Yaşamı reddetme Her cins seviyede karanlığın habercisi olan siyah aynı anda ışığın yokluğu anlamına da demektir. Tek istisna hali ise fizik bedenle eterik beden arasında dar bir bant şeklinde görüldüğündeki halidir. Buna fiziksel aura demekteyiz. Bu, aurayı doldurduğunda yaşamı, yaşamın kendisini yadırgamak hatta reddetmek manasın gelmektedir. Başka bir şekilde aura içinde çizgiler halinde gözüktüğünde pozitif yönleri öldürür. -------------------- İmajinasyonda zorluk çekmene şaşırmamak gerek Desene yandik Umarim yanlis görmüsümdür umarim melek gibi bir enerjim vardir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2009 umarım Programın çok sağlıklı olduğunun elbet garantisi yok, ancak auranızı temizlemek için bir sürü teknik mevcut, siyah yada beyaz olması hiç olmamasından daha iyidir;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tears_of_rain Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2009 kahve rengiydi orta parmağım gerisi mor bu mümkün mü yaa? ama çoğunluk mordu -------------------- MENEKŞE MORU : Potansiyel: Tinsel ve Entelektüel gelişme Kırmızı rengin ve mavi rengin karışımlarının oluşturduğu mor menekşe rengi çok yüce ruhani hedefleri ve ruhsal gücü simgelemektedir. Ruhsal tekamül yolunda çok ilerlemiş birinin aurasında menekşe rengi ağırlıklı olarak görülür. Taban Rengi menekşe moru olan kişiler yaşamları boyunca tinselliklerini geliştirirler. Öğrenmeye ve bilgelikleri arttıkça auraları da genişler ve parlar.O hep asil bir kişilik yapısını, kraliyet rengini temsil ettiği gibi, aura üzerinde bir yalıtıcı ve arıtıcı olarak da işlev yapar. Ortak bir renk olmadığı için her aurada gözükmeyebilir. O yüksek alemlerden yansıma yapan bir renktir, sadece spiritüel üstatlarda görülmektedir. Eflatun tonuna doğru kaçtığında yüksek ruhsallığı ve canlılığı, leylak rengi tonuna doğru derinleştikçe de şefkati ve özverili bir kişiliği simgeler. Üstadın tekamülü esnasında pozitife doğru ilerleme oldukça da oradan yayılarak ışık aracılığıyla bütün aurayı doldurarak, kendini hissettirir. Bu rengin negatif çizgisi başkalarına itici gelen bir üstünlük taslama olarak ortaya çıkabilir. KAHVERENGİ : Potansiyel: Sağlık sorunları Renk çarkı içerisinde yer almayan, fakat tüm renklerin karışımından oluşan bir renktir. Bazı kişilere göre ona işadamlarının rengi de denilmektedir. Lakin genelde fiziksel hastalıkları algılattıran bir renk olduğu için aurada görülmesinde olumsuz etkileri hissedilebilir. Şifacıların çoğu kahverengi renk ile negatif beşeri özellikler arasında bağlantı kurmaktadır. Bu renk gözüktüğünde cimriselliği, açgözlülüğü ve alt düzeydeki maddi içgüdüleri simgeler. Bir şekilde titreşimsel etkileri en üst seviyeye ulaşır. Bu da altuni kahverengi tonda olduğu zamandır ve o zaman çalışkan, organize ve yöntemli bir karakteri simgelemektedir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Pist Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2009 programla aura görmenin alakası yok, bu yöntem için çalışmamış biri, bu programı kullanarak gördüğü sandığı şey yansıma ve göz yanılgısından başka birşey değildir, beyaz ışıkla aydınlatılmış bir alanda sabit bir noktaya bir süre baktığınızda farklı renklerde ve şekillerde görüntüler algılarsınız, bir örnek; beyaz ışıkla aydınlatılmış bir alanda, yada gün ışığında, aynada dişlerinize bakın bu programla gördüğünüz şeyin aynısını göreceksiniz. Paylaşım için teşekkürler nevermore Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2009 her şey yalan mıydı yani Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Beautiful_Death Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2009 Ben bembeyaz florasan tarzında bir ışık gördüm ama orada yazan tanıma uyduğumu sanmıyorum açıkcası Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Seneca Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2009 kırmızı gördüm -------------------- aurada görülen renklerin anlamları Kırmızı:Güç, Canlılık Turuncu: Cesaret, Yaratıcılık Sarı: Güven, Mantık, Liderlik Yeşil: Sempati, Denge, Uyum Mavi: İletişim, Duyarlılık Çivit Mavisi: Sezgi, Zihin Menekşe: Saygınlık, Maneviyat Pempe:, Magenta Şefkat, Yardım Açık Pembe: Evrensel sevgi Kahverengi: Maddiyat, Beden Gri Durgunluk:, Korku, Karamsarlık Siyah: Gizem, Karanlık Beyaz:Kişisel bütünlük, Mükemmellik Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kekovski Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2009 MAVİ : Potansiyel: Değişkenlik Bu kişiler genellikle pozitif ve hevesli oldukları için mavi taban rengi olarak harika bir renktir. Bu rengi taşıyan kişilerin auraları geniş ve parlaktır. Herkes gibi iniş ve çıkışları çok olmasına rağmen zorlukları kolaylıkla aşarlar. Yürekleri her zaman genç kalır. Samimi ve dürüst olup akıllarındakini söylerler. Oldukça eski zamanlardan itibaren dini duygu ve sezgisel anlayışın sembolü olarak kabul gören mavi rengi en yüksek seviyede Üçüncü Gözle, yaratıcılık, ilham ve zekanın daha yüksek formsal titreşimi ile ilişkilidir. Mavi renk şifacının ilk görebildiği renklerden biridir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mercan Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2010 çok güzel bir paylaşım , aynen sölenenleri yaptım , mavi renk gördüm teşekkürler ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MistikRuh Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2010 vallahi program için teşekkür ederimde galiba benimkide kırmızıydı =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Streetpati Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2010 ben siyah kırmızı karışımı bir şey gödüm güzel program Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
buzii_tazy Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2010 bende denedim ve ekrana elimi uzatır uzatmaz beyaz gördüm hemde çok parlak..beyaz nedir ki acaba?nevermoreeee help me ! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.