selina Oluşturma zamanı: Haziran 12, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 12, 2009 Bu gece son kez ağlayacağım sevgilim İçeceğim vuracağım şişenin en dibine Şerefine değil sevgilim şerefsizliğine! Bitişini kutlayacak bu yürek Son kez akıtacak gözyaşlarını Ve sen, sen sevgili! Hiç olmadığın kadar yok olacaksın bende Bir nefes kadar yakın ama, Dokunamayacağın kadar uzak olacaksın. Tutmak istesen ellerimi Ateş olacak Yanacaksın! Silmek istesen gözyaşlarımı Sel olacak Boğulacaksın İçinde! Hatırlamak isteyeceksin geçmişi, Anılar Bir Kurşun Olacak Vuracak seni Yüreğinden Ve sen Ve Sen! Öleceksin Sevgili.. Seni beklediğim günler gelecek aklına Bebekler gibi sevişim, özledim deyişlerim Beni yıkıp gittiğin gün gelecek gözünün önüne Ve sen Ve Sen! Kahrolacaksın Sevgili.. Karanlıklar hiç bitmek bilmeyecek Gözyaşların yatağını süsleyecek Geceler en yakın sırdaşın olacak Ve sen Ve Sen! Ağlayacaksın Sevgili.. Kimsenin sana benim gibi bakamadığını anlayacaksın O ittiğin Sevgiye sende bir gün muhtaç olacaksın! Şimdi Açtığın Yaraları sen mi Saracaksın? Gelme Artık İstemem sevgili… Dönme Artık Sevemem Ben Seni.. Bu gece son kez Ağlayacağım Sevgilim Son kez konuşacağım anılarla Hıçkıracağım gecenin karanlığında Ama bu gece bitireceğim seni Gözlerinde yok olacak Sözlerinde Tek bir zerren kalmayacak Benliğimde Yanacaksın Sende Resimlerde Üzgünüm terk edildin Sen Sevgili.. Siliyorum Yaşanan Tüm Geçmişi Kalbimde Açtığın Bütün İzleri Kemiremeyecek Hiçbir anı Beynimi Yüreğimden kovuldun Sen Sevgili.. _______________________________________________ Selina Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
jetimam Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2009 ne siir yazarim nede minet ederim, severse sever sevmezse de kendimi mahvetmem. benim canim ve sihatim daha önemlidir hehehehehehe, baskasi icin ne diye kendimi üzeyimki hehhee Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
selina Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2009 ne siir yazarim nede minet ederim, severse sever sevmezse de kendimi mahvetmem. benim canim ve sihatim daha önemlidir hehehehehehe, baskasi icin ne diye kendimi üzeyimki hehhee bu nedir şimdii ben duygularımı yazmayı severim ve bu beni rahatlatır bu senın dusuncen ve bu şiirde gulunucek bişi göremedım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.