EsmerCiX Oluşturma zamanı: Haziran 12, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 12, 2009 Facebook'ta oluşturulan bir grup ve description'da yazanlar... Feysbuk'ta ilkokul arkadaşımı buldum, aman ne mutlu bir insan oldum ! aaa... Ali çok değişmissin, aaa... Ayşe bu senmisin ? Heyoo, heyooo görüşelim o zaman, örtmenlerimizin elini öpelim! Harbici ol harbici, yıllar geçmiş aradan. Ali kendini ota vermiş, Ayşe'de ikinciyi doğuracak alooo... Vampirle, zumpirle, rakı sofrasıyla uğraşma artık. Samimi ol, gruba katıl. Herkes biliyor niyetini, ayak yapma delikanlı ol. FACEBOOK MARŞI Küçüktüm ufacıktım Top oynadım acıktım Sümüklü bir kız sevdim Ona bir öpücük verdim Bi baktım şaşırdı ağladı Çığlıkları yüreğimi dağladı Öğretmen hemen geldi Bastı tokadı tekmeyi Derken yıllar geçti hızla Görüşmedim hiç o kızla Bir gün baktım feysbukta Mesaj attım, bi de takla Dedim kader seni sakladı O da hemen poke'ladı Buluştuk bir akşamüstü Çay içecektik altı üstü Olaylar hızla gelişiverdi Beni hemen yere serdi Öğretmen yoktu bu sefer Biz de yaptık birkaç sefer Aşka geldim grup açtım Haberi arkadaşlara saçtım Feysbuk sen çok yaşa Nur yağdırdın bu başa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
optimist Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2009 vaaay bee süpermişş şaka maka ben 5 yaşndki ilk aşkımı bulmuştum feysbuktan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SiLeNTDeaTH Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2009 harbi süpermiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.