Jump to content

Ölümsüz İntiharlar...

Rimmon

Önerilen Mesajlar

.....

-Tükenmişliğimin sınır vadisini aşmak üzereyim Patricia,artık biraz uyuyup dinlenmeliyim

-Peki ya sonra?

-Hayır sorma bunu! Uyandığımda ne yapacağımı ben de en az senin kadar merak ediyorum ve bu merak bende uyanıp birşeyler yapma istenci doğuruyor.Şimdi düşünüp bu merakımızı giderirsek bir daha hiç uyanmayabilirim, bir daha hiç uyanamayabilirim.

-Kelimeler farazi bir yılgınlığı nasıl da korkunç bir gerçekliğe dönüştürüveriyor böyle!

-Bu gece ölüm çok yakınımdaydı Patricia,ellerimde yavru bir kuzgun öldü az önce,anla beni...

-Ama nasıl olur? Uçarak uzaklaştığını gördüm gözlerimle...

-Senin gördüğün onun imgesinin benim gerçekliğimi terk edişiydi.İmgelerini yitirdiğimiz şeyler sonsuza dek yok olurlar,kaldı ki bu ölümden daha kötüdür, geride bir mezartaşı yada biraz kül bırakmadan sonsuza dek yokolurlar...Onlardan geriye sadece, onları nafile bir şekilde hafızamızda canlı tutma savaşımlarımız kalır,bu da acıtır Patricia, bu yüzden bir ara o kuzgun yavrusu için bir kafes alıp boş bırakmalı ve ona ufak bir gömütlük hazırlamalıyım.

-Haklısın, gerçekten ölmüş olmalı öyleyse,bir kuzgun insana bu denli acı vermemeli çünkü...Beni yanıltan bu tekinsiz alacakaranlıktı sanırım.

-Bu mümkün, ama yabana atma alacakaranlığı

-Niçin?

-Çünkü bu gibi şarkılar yalnız ve ancak alacakaranlıkta dinlenebilir,gizliden gizliye sen de seziyorsun bunu,seslendiremesen de.Bu güzellikten mahrum kalmak istemezsin değil mi? Hem benim gibi bazı insanlar kendilerini ustalıkla,kendilerine ait değilmiş gibi gösterdikleri zorlamalarla alacakaranlığa mahkum eder...

-Anlamlandıramıyorum düşüp durduğun karanlıkları ve hayatını kaplayan bu ıssız geceyi önemsiyormuş gibi görünmeye çalışmak yoruyor beni,seni kabullenemiyorum, senden vazgeçemiyorum bu yüzden de umursamıyorum işte, karanlığa saplanmış büyük parçanı gözardı ediyorum hep ve geri kalanlar bana yetiyor.

-Beni yalnızlaştırıyorsun Patricia sözlerin hayatımdaki varlığını inkar ettiriyorlar bana...Düşmeyi istediğim doğru değil,düşmeyi istemeyişim kadar büyük bir yalan bu da en az, bunu sana anlatamam Patricia,çünkü ben kaybedenlerdenim, seninse kazanılmış zaferlerin var...

-Bir hikaye anlat öyleyse bana,kazananı olduğun bir hikaye...Eğer anlatabilirsen,sözlerinin kendilerini gerçekleyeğini benden çok daha iyi biliyorsun...

-Tükenmişliğimin sınır vadisini aşmak üzereyim Patricia,artık biraz uyuyup dinlenmeliyim

-Peki ya sonra....

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Eğer intihar etme eylemi başarıyla sonuçlanmazsa olur ;) Ve kendinizi öldüremediğiniz bir intihardan sonra eğer bu deneyiminizden pişmanlık duymazsanız bir kısırdöngüye hapsolursunuz...Çünkü bir defa ölüme ciddi ölçüde yaklaştıktan sonra hayata dönerseniz,bir çok şey eskii gibi olmaz...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...