abaddon Oluşturma zamanı: Haziran 13, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 13, 2009 YaLansıNseN KendiyaLanLarıNa inanacaK KadaRaLçaKsıN seN beN bu düNyadaNgöçeR gideriMamagünahLarınLayüzLe$eKsiN seN...! ALLah yaNıNa bıraKmaz böyLe kuL ahı aLınmazBeNi yaKtığın qibi KoR ate$Lerde YaNacaKsıN seN...! acıyoRumama saNa deiL harcadığım emekLerebo$a qeçeN yıLLarıma Bir ÖmüR seNinLe geçeceK saNdım afFeT sevgiLim çoK yanıLdım ...! seNi insaN saNmı$ım meğeR bir yıLaNmıssıNseN!!! SeNiALLahbiLe affetmeYeceK...! 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2009 gökkuşağı gibi olmuş yazın güzeldi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
abaddon Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2009 hee öle oldu valla.. teşekkür ederim..=) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.