MALCOLMX Oluşturma zamanı: Şubat 7, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 7, 2007 Bu yıl 79.su düzenlenecek olan Oscar ödülleri için yarışacak adaylar açıklandı. 25 Şubat'ta nefeslerin tutulacağı gece için adaylar şöyle: En İyi Yönetmen: Alejandro Gonzalez Inarritu (Babil) Clint Eastwood (Iwo Jima'dan Mektuplar) Martin Scorsese (Köstebek) Paul Greengrass (Uçuş 93) Stephen Frears (Kraliçe) En İyi Erkek Oyuncu: Leonardo DiCaprio (Kanlı Elmas) Ryan Gosling (Half Nelson) Peter O'Toole (Venus) Will Smith (Umudunu Kaybetme) Forest Whitaker (The Last King of Scotland) En İyi Kadın Oyuncu: Helen Mirren (Kraliçe) Judi Dench (Notes on a Scandal) Kate Winslet (Tutku Oyunları) Meryl Streep (Şeytan Marka Giyer) Penelope Cruz (Dönüş) En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu: Alan Arkin (Little Miss Sunshine) Djimon Hounsou (Kanlı Elmas) Eddie Murphy (Rüya Kızlar) Jackie Earle Haley (Tutku Oyunları) Mark Wahlberg (Köstebek) En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu: Abigail Breslin (Little Miss Sunshine) Adriana Barraza (Babil) Cate Blanchett (Notes on a Scandal) Jennifer Hudson (Rüya Kızlar) Rinko Kikuchi (Babil) En İyi Yabancı Film: Danimarka: After the Wedding Cezayir: Days of Glory Almanya: Başkalarının Hayatı Meksika: Pan'in Labirenti Kanada: Water En İyi Animasyon: Arabalar Canavar Ev Neşeli Ayaklar En İyi Görüntü: Cehennem Çiçeği Pan'in Labirenti Prestij Sihirbaz Son Umut En İyi Uyarlama Senaryo: Borat Köstebek Notes on a Scandal Son Umut Tutku Oyunları En İyi Özgün Senaryo: Babil Iwo Jima'dan Mektuplar Kraliçe Little Miss Sunshine Pan'in Labirenti En İyi Orijinal Müzik: Babil Good German, The Kraliçe Notes on a Scandal Pan'in Labirenti En iyi makyaj: Apocalypto Click Pan'in Labirenti Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mistik Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2007 Babil çok güzeldi, amorros perros'un yaratıcısı bu filmi de müthiş bir hale getirmiş, kesinlikle tavsiye ediyorum (devamlı gerilim halinde olmaya katlanmak gerekiyor) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MALCOLMX Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2007 babil ve dönüş en önemli adaylar olarak gösteriliyor ancak ikisinide izleyemedim benım bulunduğum şehire gelmedi:( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mistik Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2007 Şehrine geldiğinde kaçırma:) Borat'ın youtube'da kimi bölümlerini izledim ve bir türlü komik bulamadım, Kazakistan'a ve Kazaklar'a yapılan yakıştırmalar komedi adına bile olsa pek hoş gelmedi bana. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.