raskolnikov Oluşturma zamanı: Haziran 13, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 13, 2009 yeteeeeeeerrrrrr..... bakmayın arkadaş bana, hayır işte, HAYIR!... istediğiniz hiçbir şeyi, hiçbir şekilde, hiçbir zaman yapmayacağım! zorlamayın beni, zorlamayın bünyemi... s.ktirin gidin yanımdan, defolup gidin buralardan... ne var! ne yapmaya bakıyorsunuz! ne b.k yemeye gözlerinizi diktiniz? s.ktirin gidin, kendi b.k çukurlarınıza... takın lan maskelerinizi, takında gezinin lağım çukurlarında... neye yararsınız ki zaten, lağımlarda gezip, b.k yemekten başka... defolup gidin yanımdan, uzaklaşın yanımdan... bir b.k değilim lan ben! hiçbir şeyim! sizin gibi değilim oğlum ben. siz değilim lan!... sahi ya, nesiniz siz!? amaaaannnnn! siz beni bırakın, gidip kendi hayatınızı yaşayın. ben de kendime takılayım olmaz mı? kendinizi tatmin edin, sokun bilmem nerelerinize bilmem neleri! rahatlatın bünyenizi! dağıldım lan iyice, mahvettiniz oğlum beni! anlamıyor musunuz hala, olmuyorum işte sizin gibi, yapamıyorum öyle, sokamıyorum bir yerlerime, bilmem neleri... sevişemedikten sonra ne b.k yemeye yarar tatmin olmak? 3 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chris Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2009 mastürbasyonu tavan yapmış yaratıklar,beyinlerinin kontrolünü kaybetmiş mahluklar,kırın o kemikleşmiş beyinlerinizi,çıkın o sığ kişiliğinizden derinleşip yeniden girin oralara! ve bir iyilik yapın : şu yazıyı ağzınızla okuyup beyninizin -kalmışsa- etli kısımlarıyla düşünün ! yazınız her zaman olduğu gibi mükemmel Rasko abi 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2009 teşekkürler chris... ekleme için de sağol... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dilara_ Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2009 çok marjinal olmuş raskalnikov ama güzel:D 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ByShaweling Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2009 Güzelmiş... 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2009 evet! kabayım ben, salağım, terbiyesizim! evet sizi hiç anlayamıyorum. sizi hiç düşünemiyorum... da.... bana ne lan sizden, bana ne sizin bilmem ne kadar olsan s.k kafalı hayatlarınızdan... lağım çukurlarında gezen dünyalarınızdan, b.k böceği dolu olan hayallerinizden... bırakın arkadaş beni! diyorum ya size, salak, terbiyesiz, kaba, bilmem ne, şu, bu, ...... hepsi benim! anlamadığım, ben bunların hepsi isem ne b.k yemeye benimle olmaya çalışıyorsunuz? sakın! sakın, düzeltmek istiyoruz seni, dermanı biz de dertlerinizin demeyin! sadece gidin!... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2009 anlamadığım, ben bunların hepsi isem ne b.k yemeye benimle olmaya çalışıyorsunuz? bazı insanlar kıskanırlar hazmedemezler bununla birlikte senin yanında olup kuyunu kazmaya çalışırlar senin yanıldığını görmek onları mutlu eder ama bak arkadaştırlar onlar yanındadırlar güzel olmuş 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chris Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2009 teşekkürler chris... ekleme için de sağol... kusuruma bakmayın Rasko abi geç oldu cevaplamam ama söylemeden de edemiycem üstteki yorumumda ağzıma geleni söyledim,istemsiz olarak şiirsel bir üslup ortaya çıktı.yorumumu "ekleme" olmaya lâyık gördüğünüz için asıl ben teşekkür ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Topal Kırkayak Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2009 Çok fazla endişelenmeyin giden gideceği zamanı biliyor. Sizde çocuklar üzerine bomba yağarken rahat rahat sevişirsiniz maskelerinizi takmadan! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2009 maskelerini takmayan, sevişmeyi bilenler insan olanlardır. insan olan da hayata karşı sorumluluğu olandır. kusura bakmayın ama, dedikleriniz anlamsız geliyor kulağıma blue... -------------------- işin daha da güzeli sizi hiç tanımıyorum bile... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.