Jump to content

Yanlış Anlamalar Üzerine Notlar!...

raskolnikov

Önerilen Mesajlar

kapı açık, içeriden sesler geliyor. anlamıyorum. anlamsız kahkahalar, gereksiz bağırışlar, fazldan çığlıklar... Sevgili B., sana bu satırları, içeriden gelen anlamsız seslerin eşliğinde, bardağıma doldurduğum ılık bir çayın yanında yazıyorum. Seninle konuşmak istediklerim nedir diye öyle çok düşündüm ki, herşeyi bir bir kağıda yazmış gibi ezbere biliyorum. Ancak, işte konu anlatmaya geldiğinde tıkanıyorum.

Beni nasıl anladığın umurumda bile değil artık. Senden beklemediğim şeyler söylüyorsun bana, ummadığım cümleler kuruyorsun. Kurduklarını hatırlıyorsundur, aklındadır hepsi. Onların hiçbirini sormayacağım sana!

Sevgili A., sana söylediklerimin hepsini yeniden söyleyebilirim. Bunları istemiyorum. Hayır, yanlış anlama beni, söylediklerimi inkar etmiyorum sadece yeniden söylemek istemiyorum. kurduğum bütün cümlelerin arkasındayım. Eklemek istediğim şeyler var yalnız. Sen neden kurduklarının arkasında olamıyorsun, neden söylediğin bütün cümleler hep sonradan yok edilmek isteniyor?

Bırak artık bunları canım, söylediğin bütün cümleleri unutmak mümkün değil ama senin suratını yalan söylerken görmek mümkün!

Sevgili Ö., söylediklerin güzel geliyor kulaklarımıza ama neden anlamakta sorun oluyor herkesin her şeyi yapamayacağı. Herşeyi yapmamız mümkün değil, istediklerimizi almamız mümkün değil!

Çok şey düşünür insanlar, yapmak istedikleri çok hayal vardır ama hepsini yapamazlar. Hayat bazen istediklerimizi değil, istediklerini yaptırır. Böyle oluyor işte! Biz istediklerimizi yapamıyoruz, hayat bize hep çelme takıyor.

Sevgili E., söylediklerim seni sevdiğimden. - burayı hepiniz için söylüyorum.- Ama sevgi demişken, aşk değil bunlar, bir insanın bir insanı sevmesi! Doğaldır bu! Aşk daha üst boyutu olabilir ama arkadaşlar sevdikleri için arkadaştırlar!

Sevgi sözcükleri illa da aşk için kullanılmaz.

Beni yanlış anlayan bütün herkes, artık umurumda bile değilsiniz!...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

arkadaşlar sevdikleri için arkadaştırlar!

Sevgi sözcükleri illa da aşk için kullanılmaz.

keşke bu herkes tarafından anlaşılabilse...belki bir umut da olsa "seni seviyorum ! " kelimesini birbirine söylemekten korkmazdı birçok kişi.

"ah şu foruma bi konu açsa da,bi yorum yapsa da düzeyimiz yükselse" dediğim insanlardansınız...teşekkürler bu güzel yazıyı bizlerle paylaştığınız için. :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...