purplewind Oluşturma zamanı: Haziran 15, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 15, 2009 Arkadaşlar verildi mi bilmiyorum ama verildiyse özür Güzel bir belgesel izlemenizi tavsiye ederim. http://gunlukfilm.com/2012-the-odyssey-yil-2012-zamanin-sonu.html#more-3338 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GunduzGezen Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2009 güzel paylaşım olmuş. ilk fırsatta indirip seyredicem.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2009 secret gibi kasıt yoktur umarım teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2009 şu an izliyorum.ilgilenenlerin kaçırmayacağını düşünüyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitekristal Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2009 izledim...kesinlikle izlenmeli diyorum...biraz zaman ayıran herkes için ne kadar önemli olduğunu göreceksiniz... Paylaşımın çok güzel teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EsmerCiX Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2009 güzel paylaşım olmuş. ilk fırsatta indirip seyredicem.. sen siteye Girmedin galiba İndirilmiyor Online! Baksaydın da Öyle Yorum yapsaydın keşke! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GunduzGezen Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2009 hayır niye bilip etmeden konuşursunuz hiç anlamam. yahu bende indirmek için program var, onunla indirip daha sonra seyredicem, demek istedim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir869 Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2009 arka fonda çalan müzik samanyolunda yayınlanan o tuhaf programları hatırlattı . Ben 2012 ye inanmayanlardanım. Hatta bahse girelim derdim ama saçma olur:) . Ben bedenimi ve ruhumu yeterince güçlendirdim sanırım . Artık ne geliyorsa gelsin sıkıldım beklemekten. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.