duad Oluşturma zamanı: Haziran 15, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 15, 2009 Meet you downstairs in the bar and heard Barın alt katında buluştuk ve birbirimizi dinledik Your rolled up sleeves and your skull t-shirt Önce kollarını geçirdin sonra da kafanı tişörtünden You say why did you do it with him today? Neden onunla yapmadığımı sordun bugün And sniff me out like I was Tanqueray Ve burun kıvırdın bana içkili olduğumda olduğu gibi Cause you're my fella, my guy Çünkü sen benimsin, benim erkeğimsin Hand me your stella and fly Yıldızlarda buluşalım ve uçalım By the time I'm out the door Bu arada dışarıdayım You tear me down like roger moore Beni kırdın Roger Moore gibi I cheated myself Kendimi kandırdım Like I knew I would Olmayacağını bildiğim halde I told ya, I was trouble Söyledim ya, berbat haldeydim You know that I'm no good Biliyorsun iyi biri değilim Upstairs in bed, with my ex boy, Yatakta eski erkek arkadaşımlayım He's in the place, but I cant get joy, O burada ama ben eğlenemiyorum Thinking of you in the final throws, this is when my buzzer goes Son adımda seni düşünüyorum, sana sinyal gönderirken Run out to meet your chicks and bitter Hadi koş piliçlerinle buluşmaya, çok acı You say when we're married cause youre not bitter Evlendiğimizde derdin seni kırmayacağım There'll be none of him no more Artık onun hiçbir şeyi olmayacak I cried for you on the kitchen floor Senin için ağlamıştım mutfakta,yerde I cheated myself Kendimi kandırmışım Like I knew I would Olmayacağını bildiğim halde I told ya, I was trouble Söyledim ya berbat haldeydim diye You know that I'm no good Biliyorsun iyi biri değilimı Sweet reunion, jamaica and spain Tatlı bir birleşme, Jamaica ve İspanya Were like how we were again Yine birlikte olmuştuk onun gibi I'm in the tub youre on the seat Teknedeyim , sen de orada oturuyorsun Lick your lips as I soak my feet Islat dudaklarımı ayaklarımı ıslattığım gibi Then you notice lickle carpet burn Sonra halının tutuştuğunu farkettin My stomach drops and my guts churn Midem ve bağırsaklarım sallanıyor You shrug and it's the worst Omuz silktin ve daha kötüsü To truly stuck the knife in first Dürüst olmak gerekirse ilkinde bıçak yapış yapıştı I cheated myself Kendimi kandırmışım Like I knew I would Olmayacağını bildiğim halde I told ya, I was trouble Söyledim ya berbat haldeydim diye You know that I'm no good Biliyorsun iyi biri değilim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
duad Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2009 BACK TO BLACK he left no time to regret o üzülecek zaman bırakmadı with his same old safe bet aynı eski güvenli bahsiyle me and my head high and my tears dry ben ve benim yukarda başım ve kuru gözyaşlarım get on without my guy erkeğim olmadan sürdü you went back to what you knew so far removed şimdiye kadar bilip çıkarılan şeylere geri gittin from all that we went through yaşadığımız herşeyden and i tread a troubled track, my odds are stacked.. ve belalı bir iz sürdüm, garipliklerim yığınla i'll go back to black siyaha geri gideceğim we only said goodbye with words sadece kelimelerle güle güle dedik i died a hundred times yüz kere öldüm you go back to her ona geri gittin and i go back to, i go back to us ve ben de geri gidiyorum, ben bize geri dönüyorum i love you much, it's not enough seni çok seviyorum, bu yeterli değil you love blow and i love puff sen esmeyi seviyorsun ben esintiyi and life is like a pipe ve hayat bir düdük gibi and i'm a tiny penny rolling up the walls inside ve ben içerde duvarlarda gezinen küçük sıska peniyim we only said goodbye with words sadece kelimelerle güle güle dedik i died a hundred times yüz kere öldüm you go back to her ona geri gittin when i go backto ben geri gittiğimde black, black, black, black siyah, siyah, siyah, siyah black, black, black, siyah, siyah, siyah, i go back to geri gidiyorum i go back to geri gidiyorum we only said goodbye with words sadece kelimelerle güle güle dedik i died a hundred times yüz kere öldüm you go back to her ona geri gittin and i go back to black ve ben siyaha geri döndüm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soprano Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2009 Love Is a Losing Game For you I was a flame, Love is a losing game Five story fire as you came, Love is losing game One I wish I never played, Oh, what a mess we made And now the final frame, Love is a losing game Played out by the band, Love is a losing hand More than I could stand, Love is a losing hand Self professed profound Til' the chips were down Know you’re a gambling man Love is a losing hand Tho' I battled blind, Love is a fate resigned Memories mar my mind, Love it is a fate resigned Over futile odds, And laughed at by the Gods And now the final frame, Love is a losing game Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philadelphia_f Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2009 hastayım şu kadına özellikle tears dry on their owna Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Takesikitano Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2013 Meet you downstairs in the bar and heard Barın alt katında buluştuk ve birbirimizi dinledik Your rolled up sleeves and your skull t-shirt Önce kollarını geçirdin sonra da kafanı tişörtünden You say why did you do it with him today? Neden onunla yapmadığımı sordun bugün And sniff me out like I was Tanqueray Ve burun kıvırdın bana içkili olduğumda olduğu gibi Cause you're my fella, my guy Çünkü sen benimsin, benim erkeğimsin Hand me your stella and fly Yıldızlarda buluşalım ve uçalım By the time I'm out the door Bu arada dışarıdayım You tear me down like roger moore Beni kırdın Roger Moore gibi I cheated myself Kendimi kandırdım Like I knew I would Olmayacağını bildiğim halde I told ya, I was trouble Söyledim ya, berbat haldeydim You know that I'm no good Biliyorsun iyi biri değilim Upstairs in bed, with my ex boy, Yatakta eski erkek arkadaşımlayım He's in the place, but I cant get joy, O burada ama ben eğlenemiyorum Thinking of you in the final throws, this is when my buzzer goes Son adımda seni düşünüyorum, sana sinyal gönderirken Run out to meet your chicks and bitter Hadi koş piliçlerinle buluşmaya, çok acı You say when we're married cause youre not bitter Evlendiğimizde derdin seni kırmayacağım There'll be none of him no more Artık onun hiçbir şeyi olmayacak I cried for you on the kitchen floor Senin için ağlamıştım mutfakta,yerde I cheated myself Kendimi kandırmışım Like I knew I would Olmayacağını bildiğim halde I told ya, I was trouble Söyledim ya berbat haldeydim diye You know that I'm no good Biliyorsun iyi biri değilimı Sweet reunion, jamaica and spain Tatlı bir birleşme, Jamaica ve İspanya Were like how we were again Yine birlikte olmuştuk onun gibi I'm in the tub youre on the seat Teknedeyim , sen de orada oturuyorsun Lick your lips as I soak my feet Islat dudaklarımı ayaklarımı ıslattığım gibi Then you notice lickle carpet burn Sonra halının tutuştuğunu farkettin My stomach drops and my guts churn Midem ve bağırsaklarım sallanıyor You shrug and it's the worst Omuz silktin ve daha kötüsü To truly stuck the knife in first Dürüst olmak gerekirse ilkinde bıçak yapış yapıştı I cheated myself Kendimi kandırmışım Like I knew I would Olmayacağını bildiğim halde I told ya, I was trouble Söyledim ya berbat haldeydim diye You know that I'm no good Biliyorsun iyi biri değilim http://youtu.be/3DZ-V8VEWsQ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Witch Of Rain Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2014 http://marmaracommunity.net/wp-content/uploads/2014/07/BS2BS642816.jpg Adım Amy Berbat bir barda, iyi bir şarkıcıyım. “Öyleyse burada ne işin var?” diyorsunuz. Siz hayatınızın nabzına yakın durmaz mısınız? Burada pezevenkler bile biraz daha mert dışarıdakilerden. O...puları biraz daha kadın sokaktakilerden. Gözleri buz gibi, buzculuk yapan çocuğun. Annesiyle babasını gözünün önünde kesmişler. Sigara kullanmıyor, jilet atanları anlamıyor. Elleri tertemiz, arasıra arkamda gitar çalıyor. Buradayım, kirlenmesin diye şarkılarım. Adım Amy. Hayatı kötüye kullanan bir kızım. Kendilerini iyi göstermek için şeytanı kötü gösterenlere kızgınım. Bana “iyi ol” demeyin, meleklerin vurulduğunu bilmiyor musunuz? Burada herkes biraz daha bilincinde uykunun. Yastıklar yumuşak, pencerem yıldızlara bakıyor. Buradayım, yalan olmasın diye söylediklerim. Adım Amy. Hayatın kötüye kullandığı bir kızım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Witch Of Rain Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2014 ''16 yaşından beri, siyah bir bulutun tepemde gezindiğini hissettim. O günden beri depresyon ilaçlarımı alıyorum.'' Amy Winehouse Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Thyke00 Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2015 Berbat bir barda, iyi bir şarkıcıyım. “Öyleyse burada ne işin var?” diyorsunuz. Siz hayatınızın nabzına yakın durmaz mısınız? Burada pezevenkler bile biraz daha mert dışarıdakilerden. ******ları biraz daha kadın sokaktakilerden. Gözleri buz gibi, buzculuk yapan çocuğun. Annesiyle babasını gözünün önünde kesmişler. Sigara kullanmıyor, jilet atanları anlamıyor. Elleri tertemiz, arasıra arkamda gitar çalıyor. Buradayım, kirlenmesin diye şarkılarım. Adım Amy. Hayatı kötüye kullanan bir kızım. Kendilerini iyi göstermek için şeytanı kötü gösterenlere kızgınım. Bana “iyi ol” demeyin, meleklerin vurulduğunu bilmiyor musunuz? Burada herkes biraz daha bilincinde uykunun. Yastıklar yumuşak, pencerem yıldızlara bakıyor. Buradayım, yalan olmasın diye söylediklerim. Adım Amy. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2016 Amy dinlerken yazı yazmak ilham veriyor, yeni farkına vardım. Yalnız gerçekten müthiş bir güzelliği var, enteresan, hüzünlü, gizemli bir yüz hattına sahip... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nundia Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2016 Şarkılarının arasında en sevdiğim bu sanırım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DenizFeneri Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2016 Şarkılarının arasında en sevdiğim bu sanırım Ara sıra duyduğumda hoşuma giden bir winehouse şarkısıydı.Acaba bu dedim buymuş.Sağ ol Nundia Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ReaLPiLLS Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2016 ahh be amy neden ağzına sıçan bi erkeğe aşık oldun ki 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.