monkeybusiness Oluşturma zamanı: Haziran 16, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 16, 2009 Saba Tümer'in Bu Gece programında olay görüntüler! http://www.haberturk.com/2009/06/16/resim/BASKMSMSMDMSMDMSDSDS.jpg Sirius Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi Başkanı Haktan Akdoğan HABERTÜRK TV'de Saba Tümer ile Bu Gece programına canlı yayınla bağlandı. Uluslararası Ufo ve Yeni Çağ Kongresi'nde konuşmacı olarak yer aldığı sırada ziyaretçilerin İstanbul semalarında Ufo gördüğünü söyledi. Akdoğan olayı şöyle anlattı: "Kongrede konuşmacıydım. Bir gece önce arkadaşlarımızla yemek yerken bir arkadaşımız yakın bir zamanda Ufo'ların görünebileceğine dair birşeyler hissettiğini söyledi. Biz böyle birşey bekliyorduk. Geçtiğimiz yıl da kongrede böyle birşey olmuştu. Bu seferki cismi ve objeyi net çektiki gündüz olması dolayısıyla önemli görüntüler. En son saat 8'e 5 kala çekildi. Yaşanan olağanüstü bir olay." linkten videoya ulaşabilrsiniz http://www.haberturk.com/haber.asp?id=153213&cat=200&dt=2009/06/16 HT den alıntı... -------------------- ben izleyemedm ama ya çok geç doluo :S okula gitmem lazım hadi siz tartışın gelince katılırım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emirhancan Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2009 habertürkde ufo kongresindede söz etmişlerdi heralde Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
monkeybusiness Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2009 şimdi izledm gerçekten güzel ufoymuş 2 tane hemde... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashtar Sheran Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2009 Bir tanesi balona benziyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
monkeybusiness Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2009 yana doğru giden balon mu olur ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dark_venus Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2009 Biri balona diğeri de uçurtmaya benziyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vampir_kedi Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2009 dehşet bişe ya süper..bunları gördükçe kalbim pırpır atıo 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EsmerCiX Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2009 hep bunlar Görüyor Bız neden hıc GörmÜyoruz bellı Bır teknıgımı Var Yoksa xD Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MistikRuh Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2009 ziyaretler bitmiycek ,daha çok görülmeye başlayacaklar, yalnız onların ışık foton siklon tekniklerine hayranım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashtar Sheran Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2009 hep bunlar Görüyor Bız neden hıc GörmÜyoruz bellı Bır teknıgımı Var Yoksa xD Yanlış zamanda yanlış yerdesin veya üstünde olsa dahi dikkat etmiyorsun. Gitseydin sen de görürdün. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
wolwerine Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2009 bu site de ufo gören oldu mu?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vampir_kedi Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2009 bu site de ufo gören oldu mu?? en az 5 kere görmüşümdür..hatta babm küçükken bi kaç kere video kameraya çekmişti evin önünde..yalovada bi kaç kere gördüm denizin üstünde ve bi tanesi inanılmaz derecede yakınımdan geçti..o gece elektrikler gitmişti hatta =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GunduzGezen Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2009 bende birkeresinde boğazda çokta derinden gitmeyen bir denizaltı aracına benzeyen tam olarak ne olduğunu çıkartamadığım bir araç görmüştüm. 5 dk filan denizin biraz altında giden siyah bir koyuluk. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mltm-g Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2009 ben de gördüm.gece geç saatlerde ufolara hiç inanmayan annem göstermişti hatta.dönerek yükseliyor ve alçalırken koyu lacivert ışık saçıyordu.videoya almayı denedim ama hiç net değildi görüntü .yokolana kadar izlemekle yetindim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PoLy Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2009 :Deft bılıorum bızede balladıra ballandıra anlattı bnde bısi gordum gece semalarında hava almaya cıkmıstım o sırada bısı yukselıp ınıodu deısık bişi yhaw keske bı daha gorsem nese ondan snra da havamı aldım ıcerı gıttım:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mltm-g Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2009 sen de bunu bize ballandıra ballandıra anlatmıştın canım..daha çok görürüz umarım.geceleri hep bi umutla bakıyorum gökyüzüne .bir videoya yakalamadan da vazgeçmicem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PoLy Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2009 yhaw bu oaylar ballandıra ballandıra anlatılır saka diyim bn sana ınsallah bı gun vıdeoyada cekerız;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mltm-g Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2009 inş poly...çalışmalara dewam;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PoLy Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2009 inş inş.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
downofcity Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2009 geliceklerse gelsinler artık bir gözüküyorlar bir kayboluyorlar...aaaaaaaaaa...kızıyorum ama bak :D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
regulus Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2009 bu gördüğümüz ufolar diyelim ki dünya dışı yaratıkların uzay araçları, ( ufonun anlamı tanımlanamayan uçan cisim olduğu için direk uzaylı gözüyle bakmıyorum ufolara) ozaman insinler dünyaya kendilerini bi göstersinler niye uzaktan bizi kesip gidiyorlar acaba Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PoLy Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2009 (düzenlendi) yhaw aslında gelıolar hatta bunu kayt bıle edıolar ama o körolası nasa onları bıze gostermıolar nedense bnde bılmıom :S:wacko: Aralık 14, 2009 Ashtar_Sheran tarafından düzenlendi Nato to Nasa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
wolwerine Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2009 bi de ben görsem sanıırım korkarım ehuehu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
jmovio Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2009 biz hergece ailecek sahile gider kumsala oturur bunları izlerdik inişe geçen uçaklarla nasıl oyun oynadıklarını fln zıp zıp ordan oraya gündüz gördüğümde oldu fakat bu sefer kumburgazdaki çekimlerde içindekiler gözükmüş ya çok ilginç herifler orda bariz dikiliyor acaba bi arkadaşın kasyopya celselerinde yazdığı gibi bizi yiyen oryonlularmıydı lşfdkjkdlfjf o değilde şu resimdeki ufocu adam varya onu kaçırsalarda bi rahatlasa gözü açık gidicek o olucak yanii :D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
disturbed Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2009 bu site de ufo gören oldu mu?? ben çok gördüm ... yaz günleri gökyüzüne bak ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.