Jump to content

İstanbul semalarında güpe gündüz UFO!

monkeybusiness

Önerilen Mesajlar

Saba Tümer'in Bu Gece programında olay görüntüler!

http://www.haberturk.com/2009/06/16/resim/BASKMSMSMDMSMDMSDSDS.jpg

Sirius Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi Başkanı Haktan Akdoğan HABERTÜRK TV'de Saba Tümer ile Bu Gece programına canlı yayınla bağlandı. Uluslararası Ufo ve Yeni Çağ Kongresi'nde konuşmacı olarak yer aldığı sırada ziyaretçilerin İstanbul semalarında Ufo gördüğünü söyledi.

Akdoğan olayı şöyle anlattı: "Kongrede konuşmacıydım. Bir gece önce arkadaşlarımızla yemek yerken bir arkadaşımız yakın bir zamanda Ufo'ların görünebileceğine dair birşeyler hissettiğini söyledi. Biz böyle birşey bekliyorduk. Geçtiğimiz yıl da kongrede böyle birşey olmuştu. Bu seferki cismi ve objeyi net çektiki gündüz olması dolayısıyla önemli görüntüler. En son saat 8'e 5 kala çekildi. Yaşanan olağanüstü bir olay."

linkten videoya ulaşabilrsiniz

http://www.haberturk.com/haber.asp?id=153213&cat=200&dt=2009/06/16

HT den alıntı...

--------------------

ben izleyemedm ama ya çok geç doluo :S okula gitmem lazım hadi siz tartışın gelince katılırım :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

bu site de ufo gören oldu mu??

en az 5 kere görmüşümdür..hatta babm küçükken bi kaç kere video kameraya çekmişti evin önünde..yalovada bi kaç kere gördüm denizin üstünde ve bi tanesi inanılmaz derecede yakınımdan geçti..o gece elektrikler gitmişti hatta =)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

bu gördüğümüz ufolar diyelim ki dünya dışı yaratıkların uzay araçları, ( ufonun anlamı tanımlanamayan uçan cisim olduğu için direk uzaylı gözüyle bakmıyorum ufolara) ozaman insinler dünyaya kendilerini bi göstersinler niye uzaktan bizi kesip gidiyorlar acaba

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

biz hergece ailecek sahile gider kumsala oturur bunları izlerdik inişe geçen uçaklarla nasıl oyun oynadıklarını fln zıp zıp ordan oraya gündüz gördüğümde oldu fakat bu sefer kumburgazdaki çekimlerde içindekiler gözükmüş ya çok ilginç herifler orda bariz dikiliyor acaba bi arkadaşın kasyopya celselerinde yazdığı gibi bizi yiyen oryonlularmıydı lşfdkjkdlfjf :D o değilde şu resimdeki ufocu adam varya onu kaçırsalarda bi rahatlasa gözü açık gidicek o olucak yanii :D:D:D

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...