optimist Oluşturma zamanı: Haziran 16, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 16, 2009 http://img193.imageshack.us/img193/6964/2872132.jpg İlk baskısı 1999'da yapılan ve o günden bu güne ''kült kitap'' haline gelen Neva 8. baskısıyla Doğan Kitapta. ''...ben bu kitap için ne söyleyebilirim bilmiyorum benim hayatımda okuduğum en güzel kitap benim hayatımdaki bir çok şeyi değiştiren bu kitap benim elime tesadüfen geçti, okudum ve kendimden o kadar çok şey buldum ki herkese sonsuz tavsiye ediyorum. Ve günün birinde Ilgın gibi sabredip o mükemmel aşkı bulacağım ve gerçekte Ilgın ile mutlaka tanışacağım. Şu an ne yaptığını merak ettiğim tek kişi.'' - Bir okur (Tanıtım Yazısından) etkileyici bi kitap. gerçekten yaşanmış bi hikaye esas oğlan ılgın olut. esas kız neva . insanın içine işleyen bi hikaye . şiddetle tavsiye ederim diye bu duruma diyolar olsa gerek . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2009 lanetli kitap.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
xteksus Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2009 İlk kez duydum bende nedense en kısa zamanda bu kitabı okumak istiyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
optimist Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2009 lanetli kitap.. neden lanetli benim en sevdiğim kitaptır .p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2009 nesini sevdin? hatalarla dolu bir hayat. kemalettin tuğcu tarzı acıklı bir son. bu mu? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
optimist Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2010 nesini sevdin? hatalarla dolu bir hayat. kemalettin tuğcu tarzı acıklı bir son. bu mu? hataların hiç çekinmeden anlatılması ve geçmişle olan o hesaplaşmayı svedim. ılgın olut bu kitapı geçmişinden kurtulmak için yazdı bence . herkesin yazıya bakış açısı farklı =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2010 bir hesaplaşma sezemedim nedense. çünkü şu anki durumuna dair ılgın olutun bir haber yok hani böyle böyle oldu bu haldeyim dese..neyse.. ee yani? dedirtiyor. ağlamak istiyorum illa ki, çok duygusalım ben,zırlatsın diyorsanız..okuyun. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
optimist Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2010 bir hesaplaşma sezemedim nedense. çünkü şu anki durumuna dair ılgın olutun bir haber yok hani böyle böyle oldu bu haldeyim dese..neyse.. ee yani? dedirtiyor. ağlamak istiyorum illa ki, çok duygusalım ben,zırlatsın diyorsanız..okuyun. yok benim için durum biraz farklı ılgın olutlada tanıştığım için hikayeyi iyi ibliyorum... bana edebiyatı sevdirdiği için yeri ayrı bi kitaptır. okumaya yeni başlayanlar okusun .p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
persephone Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2010 okumaya yeni başlayanlar mı ?) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
optimist Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2010 okumaya yeni başlayanlar mı ?) roman okumaya falan malum şu zamanda gençler kitap okumak dışında herşeyi yapıyolar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.