Hush Oluşturma zamanı: Haziran 17, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 17, 2009 Baslik: Hayalet Avı - Silk (2006) Aciklama: Bilim ve doğaüstü güçlerin korkutucu bir karışımı! Yeni keşfettikleri bir materyali kullanan doğaüstü bilimler uzmanı Hashimoto liderliğindeki bir grup bilim adamı uzun uğraşlar sonucunda 13 yaşındaki bir çocuğun hayaletini yakalamayı başarır. Bu hayalet kimdir? Neden insanları öldürmektedir? Hayaletin geçmişini araştırmaya başladıklarında son derece korkunç bir gerçekle karşılaşırlar ve bu hayalet çocuğun tehlikeli olabileceğine karar veren bilim adamları onu izole etmeye çalışırlar; ancak bunu yaparken daha güçlü ve vahşi bir enerjiyi serbest kalarak dehşet saçar .. filmin fragmanını bulamadım ama,hoş filmdi http://i37.tinypic.com/2ldd7px.jpg 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rapit Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2011 merak ettim aratıyorum şimdi izleyeceğim paylaşımın için teşekkürler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.