optimist Oluşturma zamanı: Haziran 17, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 17, 2009 http://img44.imageshack.us/img44/3720/newmoonteaserv.jpg http://img517.imageshack.us/img517/2729/newmoontwilightseries28.jpg Tür : Fantastik / Gerilim / Romantik Gösterim Tarihi : 20 Kasım 2009 Yönetmen : Chris Weitz Senaryo : Melissa Rosenberg , Stephenie Meyer (Kitap) Görüntü Yönetmeni : Javier Aguirresarobe Müzik : Alexandre Desplat Yapım : 2009, Avustralya Oyuncular Kristen Stewart (Bella Swan) , Robert Pattinson (Edward Cullen) , Taylor Lautner (Jacob Black) , Ashley Greene (Alice Cullen) , Peter Facinelli (Dr. Carlisle Cullen) , Elizabeth Reaser (Esme Cullen) , Kellan Lutz (Emmett Cullen) , Nikki Reed (Rosalie Hale) , Jackson Rathbone (Jasper Hale) Bella'nın yaşadığı vampir saldırısından sonra, doğum gününü kutlamaya Edward ve ailesinin evine gider. Fakat hediye paketi kağıdı Bella'nın parmağını kesince damlayan kan yeni vejeteryan olmuş Jasper'ın kendini engelleyememesine sebep olur. Bunun sonucunda Cullen ailesi Bella ve Edward'ın iyiliği için Forks'tan ayrılırlar. Kalbi kırılan Bella, hayatı umursamaya başlar. Bu esnada Jacob Black'le de yakınlaşıyordur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
LetITBLeeD Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2009 Kısa özet kısmı fazla kısa olmuş sanki Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2009 asıl adamı ikinci plana koymuşlar peeh:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Typhon Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2009 Çok sert bir eleştiri olacak ama bu filmi sevmedim ve sevmeyeceğim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dark_princess Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2009 Edward :D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
XxDeathRosexX Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2009 ayy çok sevindirik olduuum !! "Bella, hayatı umursamaya başlar. Bu esnada Jacob Black'le de yakınlaşıyordur." EDWARD beniiim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vampir_kedi Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2009 edwarın saç sakal birbirine girmiş..kahbe bella naptı gül gibi çocuu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cico Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2009 ilk film süperdi 2.sini merakla bekliyorum........ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GothicheartS Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2009 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PoLy Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2009 eft güsel bı eser okudum ben .... alakacaranlık yeni ay tutulma şafak vakti mıdnight sun(bu eserı buyuk bı sabırla beklıorum ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
optimist Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2009 eft güsel bı eser okudum ben .... alakacaranlık yeni ay tutulma şafak vakti mıdnight sun(bu eserı buyuk bı sabırla beklıorum ) midnight sun türkiyede yayına çıktımı tam bilmiyorum ama ben internetten indirdim okudum mükemmell serinin en iyi kitabı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2009 Omuzlarımı dikleştirdim ve alınyazıma doğru yürüdüm,kaderim yanımda duruyordu... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2009 Biraz fazla saçmalamamışlar mıİlk filmde Bella ölüp bitiyordu Edward diye.Onun için vampir olmak istiyordu.Şimdi Jacob'la yakınlaşacakmış:ermm:Bu tarz şeyler beni hep sinir etmiştir.(yani reyting için olayların birbirine girmesi) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2009 ya zaten hala edward ı sevioki kitapta da diyo zaten en iyi dostum diye =) (jacob için xD) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PoLy Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2009 Blueboy katılıyorum sana .... benıde böyle konular hep sinirimi bozmuştur!tek degılsın adamım;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2009 Buna sevindim PoLy:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2009 sevinin sevinin görücem ben sizi new moon u seyrederken pişman olajackson ınz xD Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2009 Neden pişman olalım ya:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PoLy Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2009 new moon kitabını okudum ben Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2009 bende okudum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
titan1300 Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2009 ya ben 2. filmde daha farklı şeyler bekliodum mesela bellaya saldıran vampirlerden biri kurtulmuştu o bi grup kurup tekrar döner falan sonra bellada vampir olur bir birlerine saldırırlar falan sonunda sadece edward ve bella sağ kalır ve film biter. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PoLy Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2009 ya ben 2. filmde daha farklı şeyler bekliodum mesela bellaya saldıran vampirlerden biri kurtulmuştu o bi grup kurup tekrar döner falan sonra bellada vampir olur bir birlerine saldırırlar falan sonunda sadece edward ve bella sağ kalır ve film biter. eee iyi de bu seri 5 kitaptan oluşuyor.2 filmde böyle şeyler olsaydı öbür bülümlerinde neler olurdu kı?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
titan1300 Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2009 ya banane kitaptan hem ben kitap okumayı sevmem hem illa film bitmesin cnm edwardla bellla evlenip balayına çıkar al sana bi film daha:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PoLy Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2009 emin ol onu 5 tammlayamazlar o zmn :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2009 ya banane kitaptan hem ben kitap okumayı sevmem hem illa film bitmesin cnm edwardla bellla evlenip balayına çıkar al sana bi film daha:rofl: ne güzel olurdu ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.