Spr_Mnyk Oluşturma zamanı: Haziran 17, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 17, 2009 Fatih Sultan Mehmet Han, İstanbul’u fethettikten sonra imparatorluk sarayını gezer. Bir ara mahzene iner ve zindanda yaşlı bir papaza rastlar. Yaşlı papaza sorar: -Buraya neden hapsedildin? papaz cevap verir: -Arz edeyim Sutanım… Siz İstanbul’u kuşatmaya başladığınızda imparator beni huzura çağırıp, İstanbul’un düşüp düşmeyeceğini sordu. Ben de bilgime dayanarak bunun İstanbul’un uğradığı son muhasara olduğunu ve şehrin elimizden çıkacağını söyledim! Bu sözlerim imparatorun hiç hoşuna gitmedi… Çok kızdı bana!.. Bir sürü eziyetten sonra buraya attırdı beni. Fatih Sultan Mehmet Han bir an düşünür ve yaşlı papaza sorar: -Peki bu şehir bir gün gelir bizim de elimizden çıkar mıİ? Yaşlı papaz cevap verir: -Ne zaman ki içinizde fesat arır, ahaliniz kendi menfaatlerine teslim olur, mülklerini yabancılarına satanlar çoğalır, yabancılardan medet umanlar artar; işte o zaman bu şehir sizin elinizden çıkar. Fatih ise diz çöküp “Yarabbi! Böylelerini kahrına ve gazabına uğratmanı niyaz ediyorum”. diye beddua eder. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
monkeybusiness Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2009 çok milliyetçi ama yine de güzel Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
grim Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2009 evet güzel bedduamış.iyi demiş. saol paylaşım için.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Spr_Mnyk Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2009 Papaz bilioyr neyin ne olduğunu Biz hala uyuyoruz Uyandırılmayı bekliyoruz Eyvallah bişi değil sen saol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
monkeybusiness Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2009 ya bunun uydurma olduğunu hepimiiz biliyoruz... Yanlış birşey demiyor daha da iyi söylemler olmalı bence ama bu uydurma Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2009 canım güzel paylaşım olmuş , teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Spr_Mnyk Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2009 canım güzel paylaşım olmuş , teşekkürler Ben teşekkür ederim:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakutsk Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2010 Yarabbim o günleri gösterme bize Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
brakisefal Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2010 Ee papaza nolmuş sonra? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.