thalese Oluşturma zamanı: Haziran 18, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 18, 2009 arkadaşlar burda kendi hazırladığım dijital boyama tutorial video linki. şimdilik 4 adet eğitim videosu var, devamı gelecek http://www.dailymotion.com/murattanhu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
thalese Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2009 yeni çizim tutorialleri burdan bulabilirsiniz : bunlar işe yeni başlayanlara hitap etmekte. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2009 şu Photoshop mükemmel bişey ya =) emeğine sağlık thalese =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sopranos Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2009 basit olmuş arkadaşım bunlar %90ımızın bildiği şeyler : ) forumu yormayın lütfen böyle fazlalıklarla... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EsmerCiX Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2009 basit olmuş arkadaşım bunlar %90ımızın bildiği şeyler : ) forumu yormayın lütfen böyle fazlalıklarla... Dostum küfür etseydın FAzlalık bunun Neresınde adam Bırseyler Yapmaya calışmış cok mantıksız Yazmışsın yorumunu Düzeltmeni şiddetle Tafsıye edıyorum onun YErıne Ben gücendim:punish2: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
thalese Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2009 basit olmuş arkadaşım bunlar %90ımızın bildiği şeyler : ) forumu yormayın lütfen böyle fazlalıklarla... bunlar zaten başlangıç seviyesi arkadaşım, basit olmalı, ama concept art tutorial'ları eklemek istersen ben de takip ederim burdan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Spr_Mnyk Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2009 Yanlış yapa yapa öğrendim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.