Typhon Oluşturma zamanı: Haziran 18, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 18, 2009 Penn State Tıp Fakültesi’nde yapılan çalışma, uyuyamama hastalığı (insomnia) olanların, kâbus görenlerin ve uykuda bölünme sorunu yaşayanların ölüm riskinin daha fazla olduğunu ortaya koydu. 1741 kişiyle yapılan araştırmada rahat uyku uyuyamayan erkeklerde ölüm oranı yüzde 19.6 iken, kadınlarda yüzde 10.3 olduğu kaydedildi. Normal uyku düzeni olanlar ile 6 saatten az uyuyanlar karşılaştırıldığında az uyuyanlarda ölüm riskinin beş kat daha fazla olduğu görüldü. Erkeklerin ise insomniaya kadınlara oranla daha meyilli oldukları da belirtildi. http://www.gnoxis.com/forum/uyku-bozukluklari-28242.html (Kaynak: http://www.veteknoloji.com/az-uyku-olum-riski-getiriyor-18858-.html ) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Azreal Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2009 Cenazeme beklerim hepinizi. Zaten uykuyu ölüme saklıyordum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alternate_aya Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2009 Çok uyumanında benzer bi etkisi olduğunu duymuştum sanırım illa kararında uyumak gerekiyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Typhon Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2009 Çok uyumanında benzer bi etkisi olduğunu duymuştum sanırım illa kararında uyumak gerekiyor Tabi "kararında" kelimesi sizin için karmaşık bir anlam içeriyor değil mi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alternate_aya Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2009 Ha ha haaaa hızlı yaşa genç öl cesedin yakışıklı olsun moderatörcüm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2009 ay uyanık,güneş uyanık,bana uyumak yakışmaz:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chris Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2009 harika...ölmek için bir sebep daha... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dark_venus Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2009 Ölü insanlar görüyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Spr_Mnyk Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2009 Normal uyku düzeni olanlar ile 6 saatten az uyuyanlar karşılaştırıldığında az uyuyanlarda ölüm riskinin beş kat daha fazla olduğu görüldü. Kem kümmm:whistling: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2009 yok be yalandır o Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2009 yaşlanıp napacaz zaten uykuda ölmeyelim yeter Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Spr_Mnyk Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2009 Acelem var zaten uyuyup ne yapacam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Harry Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2009 1741 kişi az geldi bana bilmiyorum, ama bknz kadınlar geç ölüyor bu araştırmadan bu çıkar arkadaş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2009 8 saat uyumadan uykumu alamam asla. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chris Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2009 8 saat uyumadan uykumu alamam asla. "yalnızca aptallar 8 saat uyur" kitabını öneririm...aydınlatıcı olabilir sayın modum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Harry Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2009 "yalnızca aptallar 8 uyur" kitabını öneririm...aydınlatıcı olabilir sayın modum katılıyorum, ayrıca erdal demirkıran'ın diğer kitaplarını da öneririm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
downofcity Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2009 7 saat uyku en ideal uykudur !... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amedeus417 Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2009 12 saat uyurum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2009 internette okumuştum galiba çok uyuyanlarda çabuk ölüyomuş :S ne yapıcaz biz şimdi xP Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
LetITBLeeD Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2009 ben yıllardır 5 saati geçemiyorum kesinlikle Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
assist08 Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2009 Hımmm iimişş osamann uyumak yokk xP Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
thalese Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2009 ölüm riski her zaman! bi gün risk olmaktan çıkacak, gerçek olacak:) belki düzensiz uyku bedeni yorar, hasta eder ki tarihte az uyuyan bi çok adam biliyorum, da vinci, tesla, edison, mozart, imam gazali, ebu hanife, abdülhamit, atatürk, ....... (ahh ben de ne çok isterdim az uyuyayım ama dinç olayım ve tüm gün benim olsun:)) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Typhon Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2009 Hımmm iimişş osamann uyumak yokk xP Lütfen türkçemizi doğru kullanalım ! Böyle bir yazım biçimi yok ! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chris Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2009 ölüm riski her zaman! bi gün risk olmaktan çıkacak, gerçek olacak:) belki düzensiz uyku bedeni yorar, hasta eder ki tarihte az uyuyan bi çok adam biliyorum, da vinci, tesla, edison, mozart, imam gazali, ebu hanife, abdülhamit, atatürk, ....... (ahh ben de ne çok isterdim az uyuyayım ama dinç olayım ve tüm gün benim olsun:)) izninizle balık yağı kapsüllerini önermek istiyorum:) bende gayet işe yaramıştı okul zamanı-heleki sınav zamanlarında-..."ilaç kullanma taraftarı değilim" diyorsanız da sabahları balık yemenizi ve kafeinli kahve içmenizi öneririm sn.thalese bu son söylediğim öğün discovery channeldan alıntıdır.ayrıca fındığı da öneririm...enerji vermek ve beyni çalıştırmak gibi birçok yararı var.eğer şeker hastalığı gibi bir sorununuz yoksa kuru üzüm ve bitter çikolata da önermek istediğim besinler arasında.umarım yararlı olur... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.