Guest white_lion Oluşturma zamanı: Ağustos 1, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 1, 2006 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dipp Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2006 Nası yani Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kaan Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2006 guzel paylasım eline saglık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest white_lion Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2006 bu anlayabilene çok güzel bir mesajdır arkadaşlar... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gösde Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2006 resimlerde yazılar olmasa daha güzel olurmuş aslında Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siber_Keşiş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2006 Bence çok anlamlı... paylaşım için saol beyaz aslan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dipp Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2006 umutsuzluğa inanmam her zaman herkes için her durumda bir umut var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bukeet Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2006 çok etkileyici Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
necrophilia Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2008 güzel olmuş eline sağlık.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hope_ Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2008 :(Biri beni durtsun.Resimler ve okuduklarım beni kitledi.Adım Umut.AMA umutsuzluk ve karamsarlıgın sembollerinden biri olarak butun bunlar beni derinden etkiledi!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lostsoul Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2009 paylasım ıcın saol... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.