nevermore Oluşturma zamanı: Haziran 21, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 21, 2009 (düzenlendi) Özel Alfa Ritmiyle Astral Seyahat Astral seyahatte de işe yarar diye veriyorum. Vereceğim müzik dosyası özel bir ses dalgası yaratarak 10 Hz lik ses dalgası sağlıyor. Bu ses dalgası insanı alfa ritmine geçiriyor. Kulaklıkla dinlenmesi daha çok etki yaratır. Başka psişik konularda da yarayabilir telekinezi, meditasyon... http://www.mediafire.com/download.php?dbk6mh8wlp7vsd8 Not: Melik Duyarın bioritmik largo setindeki konstrasyon artırma müziğidir. Aralık 12, 2012 nevermore tarafından düzenlendi 3 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Client_code Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2009 paylaştığın dosya için teşekkürler... İndirdim, şu sınavlarım bitsin astral seyahat çalışmalarına başlayacağım, umarım yardımcı olur... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2009 sınavların verdiği yorgunluğa strese faydası olabilir.. meditasyon yapmayı denemelisin ( yapmıyorsan tabi) ben tesekkür ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GothicheartS Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2009 ya ben bunu indirdimde bilgisayardaki equalizer ayarları iptal mi olacak aktif ettiğimde ses baya bir değişiyorda Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2009 iptal et tabiki.. bu ve benzeri programlardaki müzikleri dogal halleri ile dinlemek gerek Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elesis Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2009 En kısa sürede kullanacağım,çok sağol paylaşım için:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Logii Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2009 Linki yenileme şansın varmı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ssschwarzzz Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2009 ya değil alfa beni kesin çözüm ışınlasanız gene gitmeyi beceremem okdrki kazmayım haahaha ama yinede tşkler 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2009 teta seviyesi daha etkilidir , o seviyede çıkmak çok daha kolaydır , iyi paylaşım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mystick Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2009 Teşekkürler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bilgehans Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2009 ilginç.. tesekkurler.. -------------------- yha indirdim ama bulamiyorum indirince hagi ismi aliyo bu dosya. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2009 ilginç.. tesekkurler.. -------------------- yha indirdim ama bulamiyorum indirince hagi ismi aliyo bu dosya. Sorunu anlamadim ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GothicheartS Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2009 ilginç.. tesekkurler.. -------------------- yha indirdim ama bulamiyorum indirince hagi ismi aliyo bu dosya.dosya adı fon olarak kayıtlanıyor. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
isadora Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2009 teşekkürler umarım işe yarar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Logii Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2009 ilginç.. tesekkurler.. -------------------- yha indirdim ama bulamiyorum indirince hagi ismi aliyo bu dosya. Alfa_Hali diye bir isim alıyor. Bulamadıysanız; genellikle alınan dosyalara veya indirme programınız varsa onların dosyalarının birine inmiştir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
wolwerine Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2009 sabahları yatmadan önce dinliyorum çok rahat bi uyku oluyo benim için uyumakda zorluk çektirmiyo hiç=) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kzmk Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2009 Süper astral Süper astral için değilde drs çalışma esnasında dinlemek için arıyodum setten bir parça da olsa elde etmek güzel tabi setin tamamını upload imkanın varsa çokçok güzel olur Bu arada bu tür ses dosyaları kulaklıkla dinlenilmesi şart yoksa beyin dalgalarına etki yapmıor.Birdebenim bildiğim astral için idealbeyin dalgası teta ve delga dalgalarıdır bunun için farklı mp3 ler nette mevcut. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
torment Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2009 Eline sağlık indiriyorum şu an Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
liany Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2009 Teşekkürler indirdim çok güzel =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2009 aslında tamamen konsantrasyon arttırmak için bir yan etken oluyor sesler.. beyin alfa dalga ortamındayken konsantrasyon kalitemiz zirveye çıkmakta, Melik Duyarın Bio-Ritmik Largo ve Konsantrasyon Seti olarak satılan bi çalışma var kesinlikle işe yarıyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hevvez Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2009 Ne yazıkki Rapidshare bedava download özelliğini kesti.Bu da demek oluyorki forumdaki bütün raipdsahre linkerli öldü:'( eğer premium rapid share hesabı olan bir arkadaş bunları indirip başka sitelere upload etmezse tabii. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2010 Ne yazıkki Rapidshare bedava download özelliğini kesti.Bu da demek oluyorki forumdaki bütün raipdsahre linkerli öldü:'( eğer premium rapid share hesabı olan bir arkadaş bunları indirip başka sitelere upload etmezse tabii. Şimdi iniyor bir sorun yok rapidde. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2010 Arada bir açılıyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
he-ka-te Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2010 link eror veriyor bi bak abilirmisiniz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
shadowmls Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2010 Gerİ dÖnememe gİbİ tehlİkelerİ warmiii??? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.